Mamici de Mai - Iunie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Fetelor voi ce faceti de Sf. Valentin? Sarbatoriti asa ceva?

Mica 26+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

vaaaaaaaai ! m-am uitat la burticile vostre ! si eu ma plangeam de a mea ca e mare... ce burtici frumoase aveti ! cristalina, ce maricica e butica ta ! pauly, super balansoarul si burtica ! de mamica nu mai zic ! andrada, foarte bine iti sta gravi ! sunteti toate foarte frumoase cu burtici ! poohy, ce frumoasa e burtica ta si eco de la 20 sapt sunt foarte frumoase !
ce mai, suntem niste burtici frumoase ! ma duc s-o mai creasc pe a mea ! adica ma duc sa pap !

oana20+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

am primit o steluta !!! yeeey ! si sunt membru incepator !

oana20+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

noi de sfantu' valentin mergem la doctor cu tati s-o vedem pe pitik.
si pe 15 plecam la barcelona cadou de la tati pt. ziua mea de nastere si cred ultima deplasare lunga anul asta

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Corap si noi mergem pe 14 la dr .

Mica 26+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Buna dimineata burticutze!

Astazi mi-a fost cam rau de la gynipral (cred ca imi creste tensiunea...) si abia mi-am revenit. In plus de fo 3 zile am niste secretii ceva de groaza. O sa vad eu luni cand ma duc la dr despre ce este vorba (mai bine zis ea o sa vada:D)

Kay -eu nu am avut nici la prima sarcina si nici acum colostru. Nu este obligatoriu sa iti curga (cum nu e nici linia negra de pe burta) Daca nu ai nu inseamna ca nu o sa ai lapte, stai linistita.

Cristinamaria - pentru tine si bb al tau. Sa creasca de acum mare si voinic. Te rog sa ne spui si noua ce iti spune dr tau. Sunt cumva interesata deoarece si mie la 24 saptamani tot dr. pop mi-a spus ca am notchi la artere, placenta cu zone de necroza si retard de 1 % (nesemnificativ zice el). La mine toate indicatiile s-au rezumat la repaos la pat (pe care oricum il faceam deoarece am cerclaj si oarece probleme) si vitamine. Si mi-a zis ca s-ar putea sa trebuiasca sa il scoata pe bb mai repede din burtica (daca se va considera necesar)
Blc_lia - asa cum ti-au mai spus fetele vin si eu mare sfatoasa si iti repet: repaos la pat, apa multa si incearca sa iti iei o tensiune. Poate acum e cald la voi si asta a contribuit si la edeme.

Corap - era sa mor de inima cand i-ai spus piticului "Nu lamaia, nu manca lamaia". Eu un dulceeeee...

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 27+

Mergi la inceput

linia nigra avem !
saru`mana eimotto, m-am linistit !

oana20+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Neata!Sau mai bine:Buna ziua?Ca eu abia m-am trezit si de atunci va citesc ce ati mai scris!

Ibelciug, nu stiu daca poti lua CM in prenatal(adik in perioada asta).Dar de ce nu?Cred ca se poate!Iar ca diagnostice false, eu am avut:iminenta de avort si sangerARI.

Pauly, n-ai pt ce!E adevarat ce ti-am zis!Ai fost superba!

Brambushca
, Ai dreptate!E groaznic sa stai acasa!Adik e bine hai, 1 luna sa zicem, apoi incepi sa te plictisesti, nu mai reusesti sa dormi mult(mai laes de acum incolo.....)!Eu am noroc oarecum ca il iau pe nepotelul meu de la gradi in fiec zi si mai trece timpul!

Ionice, bun venit printre noi!

Vas, si la mine se vad cele 10 kg la burtica si sani!Si apropo:am reusit sa slabesc chiar 1 kg!

Ciuffy, LA MULTI ANI!Sa fii sanatoasa si tu si bebelul tau!

Si referitor la Valentine's Day, v-ati gandit la ceva?Tinand cont ca e ultimul an cand sarbatoriti in 2(pt cele care sunt la primul bebe)?Veniti cu idei!Apropo, stie careva vreun restaurant unde pregatesc ceva mai deosebit pt 14 februarie?Eu cam asta caut!

Si inca ceva, care din voi sta prin secorul 4, Cultural, Brancoveanu....?Ma gandeam ieri cand stateam afara cu nepotelul daca voi avea mamici cu care sa ma intalnesc prin parca, pe afara cand il voi scoate pe al meu bebelin!

26+

Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

nu-i asa ca-i romantic, mica, sa-l vezi pe bb atunci eu abia astept ca n-am mai vazut-o de o luna jumate...
kay - nici eu n-am avut colostru inainte de a naste. si, cum zicea eimotto, n-are legatura cu avut sau neavut lapte pt. bb. si cred ca majoritatea nu au colostru inainte.
eimotto, bafta la doctor. sincer, si io m-am speriat cand m-am auzit. eram f aproape de microfon si a iesit aiurea. si oricum a mancat si din lamaie, asa ca
pupici la burtici, copii si mamici

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

vas rochia era la o casa de moda din Arad...este cred ca si in Bucuresti, se numeste Ellis.initial era facuta ca o rochie ptr nunta si i-am pus pe aia sa-mi faca alta decat cea din vitrina cu modificarile de rigoare, trena , voal trandafiri aurii...(ca cei de pe rochia initiala erau rosii) si a iesit rochita ce o vezi in poze.si mie mi-o placut foarte mult...pe viitor sigur am sa o port la nunta doar ca am sa renunt la accesoriile de mireasa(inclusiv trena).ma bucur mult ca i-ti place . i-ti dai site-ul unde poti vedea mai multe modele de ale lor:www.ellis.ro.te pup

am vazut ca vorniti de SF Valentin, noi mergem la restaurant cu nasii nostri...sigur o sa ne simtim bine, mai vorbim , mai radem ...mai mancam bunataturi.

kay.felicitari ptr noua steluta...i eu m-am bucurat tare cand am primit-o pe a mea.acuma am doua galbene.cat despre colostru...nici eu nu am, dar am inteles ca nu ii obligatoriu sa apara asa devreme.

pupici

22+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput