Mamici de Mai - Iunie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 10
brambushca spune:
Florentina eu mi-am cumparat o vopsea de par de la o farmacie "Catena", care n-avea nici amoniac , nici oxidant si era pe baza de plante. Chiar mirosea a ceai si a prins foarte bine. Eu am citit pe ceva forum despre aceasta vopsea care se numeste Color&Soin si se spunea acolo ca este recomandata femeilor gravide. Farmacista mi-a spus tot la fel asa ca am folosit-o cu incredere.
Pauly esti super dragutza si ai o burtica tare dragalasa. Vreau si eu balansoar dar n-am voie sa stau numai intinsa, poate dupa ce nasc...
Oana 22+
poze.
andradap spune:
Fetele m-am intors.... si printre inghitituri de mancare (ca muream de foame ) am reusit sa citesc si ce-ati scris si sa va raspund:
In primul rand sa va zic de mine Eu sunt bucuroasa ca totul este bine!!! Colul este lung, rigid, si inchis!!! Mi-a recomandat sa iau NO-SPA la nevoie... Si daca am contractii mai dese decat pana acum s-o sun NEGRESIT! Apoi... in legatura cu PLACENTA gradul 2 si cu IR-ul usor crescut pe dreapta (0.61-0.69) ar trebui sa ma relaxez mai mult, sa nu mai fac efort, mai ales ca i-am zis ca am observat ca am contractii cand fac efort... M-a chemat din nou, la eco pe 19 FEB. (acum nu mi-a facut eco, doar mi-a interpretat-o pe ultima si rez. de la Dr. Pop)... S isa va mai zic o chestie, plina de emotii si de JENA ma urc eu pe masa, si PAC CONTRACTIE... si vede si ea... dar cedeaza dupa cateva secunde... oricum ideea era ca eram eu toata contractata... Am avut un mare disconfort la ex. ginecologic, tocmai din cauza INCORDARII.. .dar deh... primul consult la ea... se accepta emotiile!!!
Bun... si acum:
Mica, VAs, felicitari pt. noua saptamana!!!
CristinaMaria, mersi mult ... BAFTA MULTA SI TIE LA ECO... Speram sa te prind sa-ti zic LIVE ca-ti tin pumnii si ca astept noutati de la Dr. POP...
Vali5, Pauly, Poohy, DAAAA a crescut burtik mea... deh are si ea 26 de sapt si 5 zile Sunt asa mandra de ea... Mie mi se pare mare, dar lumea zice ca e mik... Dar nu-i nimik ca e voinik
Cristalina, tu ai pus burtik in poze ca sa-mi faci in ciuda???? Sau ca sa-mi arati cum va creste si a mea peste vreo 2 sapt.???
Liviana, te-ai chinuit tu la nastere... dar stiu ca esti constienta ca a meritat (desi cu un medic mai bun poate ti-ar fi fost mai usor) cu varf si indesat!!! E un scump Matei!!! Sa-ti traiasca!!!
Chiqui... de ce te internezi??? Sau ai zis si am pierdut eu firul...
Petit_Ange, mersi pt. incurajari... Am schimbat dr. pt. ca asa mi-au recomandat mai multi... Printre care si mama mea(medic fiind )
Piticasigogosica, mersi ... Pai vrem sa vedem poze si cu burtik ta!!! Parca vad ca si tu ma faci geloasa asa cum a facut-o Cristalina (cand tocmai ma laudam si eu ca e mare si burta mea )
Mary_Lou, imi pare foarte foarte rau ca ai suferit atata si sper sa nu te mai doara asa de tare si sa-ti treaca durerile!!! Sa te simtit bine!!!
Msemcu , ei bine nu am ramas o slabanoaga...Dar mersi de aprecieri M-am ingrasat aproape 5 KG!!! Si cica greul acuma vine!!! Eu am pus pe sani si aripioare (si oricum eram eu mai lata in bazin , dar se duc ele Kg-ele, nu-mi fac griji!!!
PS: Ooof...Sper ca nu am uitat pe nimeni!!! Acum trebuie sa fac un dus... si iar plec... ma intalnesc cu prietena mea... cea pe care o obliga sotul sa faca avort!!!
POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio
dideip spune:
Salutare fetelor, ce mai faceti? active ca de obicei?
Cristalina ai o burtica frumoasa si sa iti dea d-zeu un bebe sanatos si o sarcina usoara.
Ioana si Simonica27 bine ati venit printre noi si dati bice mai repede cu mesajele ca sa puteti scrie si voi in acelasi timp cu noi
Andrada ma bucur ca esti bine si tu si bebelul
Pauly eu am mancat astazi la serviciu: una bucata de pomelo si o salatica de rosii cu branzica(o bunatate) si asta a fost mancarica mea de azi+1 litru de ceai dar mai bem si acasa.
dar in rest totul bine.
Fetelor ne inmultim pe zi ce trece,mamici cu burtici. tare mult ma bucur cand vad ca mai apare cate una,. Nici nu stiti ce mandra sunt de voi si ce va mai laud pe la servici(noi suntem fara seful la servici si fiind aproape sf. de saptamana mai mult am stat la barfe)
Paula27+
poze
poze bebe
dideip spune:
apropos....intr-adevar frumos si se pare confortabil sezlongul dar 11 mil de lei???
Sora mea a cumparat dormitor de copil (super misto)cu 15 milioane, deci???si doarme ea cu nepotelul meu chiar lejeri in pat.
Paula27+
poze
poze bebe
pauly spune:
brambushca.
andradap ma bucur ca totul e ok si ca i-ti place noua doctora.acuma te-ai mai linistit ca ai trecut si de controlul asta.
noi am papat in seara asta din nou orez cu lapte.
22+Riana Alessya
poze
Ionice spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu o viitoare mamica de mai.Am citi cam tot ce ati scris pana acum si am hotarat sa va salut:)Sunteti dragute si vesele, mi-ati facut bine pe ziua de astazi care nu a fost prea grozava.DPN nu prea mai stiu...stiu ca suna aiurea, dar normal trebuia sa nasac pe 21 mai...Acum, avand in vedere RH-ul meu care imi da de furca s-ar putea sa trebuiasca sa nasc mai devreme si prin cazariana(ceea ce nu-mi convine deloc, dar...bb first, apoi eu).Oricum, tot mamica de MAI raman..deci, o sa va vizitez mai des.
Va pup, si va doresc bebei sanatosi..ca asta conteaza cel mai mult:)
Florentina Roman spune:
Buna seara, burticutze!
Noi nu prea am avut stare azi toata ziua, am fost chiar la cumparaturi singurica,am impins la carucior pana am crezut ca nasc in mijlocul supermarketului, asa ca acum burtica e mai tot timpul contractata...dar promit ca nu mai fac!
Pitica , Brambshca, multumesc ptr sfat, in we am sa merg sa-mi iau si eu vopsea.
Andrada, ma bucur ca e totul bine cu tine si cu burtica. Asa-i ca te simti mai usurata dupa vizita la dr?
Elteka, imi storc si eu cate o juma de lamaie, chiar una intraga uneori, cu miere si apa minerala, dar nu dimineata, ca-mi da arsuri la stomac.
Chiqui, la prima sarcina am avut si eu ceva asemanator deasupra buzelor,care a tot crescut-ziceai ca e un ciucurel - si s-a facut maro inchis. Dar pe la 3-4 luni dupa ce am nascut a cazut singura, nici nu mi-am dat seama ca n-o mai am si nici nu a ramas vreun semn. Acum,incearca sa nu o iriti prea tare si cel mai bine e sa intrebi un medic.
Am cerut la farmacie un medicament ptr gat si mi-au dat homeogen. Voi ati mai luat , e bun in sarcina?Eu am mai luat zilele astea si doua pastile de propolis cu vittamina C, ca m-am saturat de atata ceai...
24+ si Tudor(5.07.2002)
msemcu spune:
Piticasigogosica, nu cred ca am mai povestit cum e cu placentele la mine, dar pot sa-ti spun ca sunt doua: una in care sta singurica domnisorica din garsoniera si alta in care sunt inghesuite cele doua printese identice! Of tare mai sunt mandra de ele! Sper sa pot scana cat mai curand poza ca sa va arat sueta fetelor mele!
Andrada, ma bucur ca a fost totul ok la medic. Eu nu am apucat sa citesc de ce te-ai decis sa-ti schimbi medicul. POate imi dai si mie link-ul unde ai scris despre asta!
Brambushca, ai grija de tine si sa auzim numai de bine!
Pupici tuturor fetelor de aici!
Mari 20+
tincutza spune:
Uraaa, carucior albastru si pentru noi (desi nici picata cu ceara nu as fi crezut ca va fi baiat:))))
Insa vestea ciudata este ca doctorei echograf i-au "dat" la masuratori 30 de saptamani. I-am spus ca se inseala, pentru ca stim data (si ora, la o adica) la care l-am "realizat" pe bebe... Concluzia: o sa fie un ditamai baietzoiu'.
Iar cine se plange de kilograme in plus, ii zic eu ce inseamna ingrasat, am luat 20 de kile pana acum, de la 56 de kile am peste 75, desi am tensiune cam mica, abia 9 cu nu-stiu-cat. Si o sa mai iau, am eu banuiala.
Va pupam dulce,
Miki si Pitzy
http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/
diana spune:
Buna fetelor!!
Sunteti tare harnice la scris. Eu nu am mai scris de mult fiindca a fost o perioada destul de stresanta pentru mine (mi-am schimbat serviciul). Dar de citit v-am citit in fiecare zi.
Am facut eco morfologica la 23 sapt. Bebe este Ok . In schimb eu am colul scurtat 2,2-2,4 cm. M-am cam speriat. La control (pe masa) mi s-a spus ca deocamdata e inchis, iar consistenta lui e buna ...ca daca nu...ma asteapta...CERCLAJ. Va dati seama ca eram foarte atenta la discutiile despre cerclaj.
La voi care este lungimea colului? Ca eu l-am avut cam scurt de la inceput.
Va rog explicati-mi si mie cum e cu adresa noastra de mail. Ca nu prea am inteles. Si despre intilnire...a ramas tot pe 5 martie la ora 17.30 ?
Va pup
Diana 23+