incarcator mp3 player
Am primit un mp3 player (apacer au822) care se incarca numai de la computer... eu as vrea sa-l iau cu mine in vacanta, dar bateria tine fix 5 ore ... gasesc undeva incarcator special pt. el (in genul incarcatorului de telefon)? sau il folosesc 5 ore si dupaia il car degeaba dupa mine ?
Aaaa, am fost si prin Real la electronice sa intreb daca au asa ceva si s-au uitat la mine ca la masini straine
multumesc anticipat
Raspunsuri
clayhanger spune:
Dupa cum arata www.anythingbutipod.com/archives/2006/04/charging-your-usb-mp3-players-without-a-computer.php" target="_blank">acest site, exista astfel de incarcatoare.
Ramane de vazut la noi pe unde s-ar gasi. Cautam...
Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde
corinadana spune:
Mp3 player este cumva Ipod ul?!
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
clayhanger spune:
iPod-ul este un player multimedia (poti incarca si asculta si fisiere .mp3 cu el, de unde si incadrarea drept mp3 player) produs de Apple. Insa nu numai Apple produce player-e, desigur...
Deci, orice iPod este un mp3 player, dar nu orice mp3 player este un iPod.
Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde
corinadana spune:
Clayhangermultumesc; atunci ce stie un mp3 mai mult decat un Ipod?
corinadana mama Ralucai
clayhanger spune:
Iata un articol care ar trebui sa elimine eventuale confuzii: articolul de pe Wikipedia. Daca ai rabdare sa citesti si te descurci cu limba engleza, eu zic ca e un articol ok.
Ideea principala ar fi urmatoarea: un player audio digital e un dispozitiv care stocheaza si cu care se poate organiza si asculta muzica in format digital.
Aceste dispozitive mai sunt numite si mp3 playere, MP3 fiind un format cunoscut si larg utilizat, de reprezentare a muzicii. Eu as zice ca sunt numite impropriu mp3 playere, fiindca ele nu redau doar fisiere in format mp3. Mai exista, de exemplu wma (Windows Media Audio)... sau alte formate.
Ipod este un astfel de dispozitiv, un player audio digital... El e produs de firma Apple si are o popularitate aparte, din diverse motive: design de exemplu.
Pe de alta parte si alte firme produc playere audio digitale. Nu neaparat mai bune, nu neaparat mai proaste, doar diferite .
Daca ne gandim la functionalitatile minimale, sunt toate cam la fel: incarci pe ele muzica prin intermediul calculatorului, eventual printr-o aplicatie speciala venita odata cu player-ul... Sa zicem ca muzica e in format mp3, daca tot am zis ca formatul asta e unul popular.. Apoi, cam cu orice player din ziua de azi o poti asculta, poti derula prin melodii, etc... Deci la nivelul asta nu poti spune ca e mai bine sa ai ipod sau altceva.
Insa daca vrei sa folosesti fisierele .wma, iPod-ul nu le poate stoca si reda asa cum sunt, ci, prin intermediul unui program, le va transforma intr-un format cu care el se poate descurca. Asta daca nu sunt niste fisiere protejate la copiere. E mai complicat si e prima oara cand citesc si eu despre asta. La fel, daca cumperi muzica in format digital de pe iTunes Store, doar cu iPod (si cu niste telefoane de la Motorola, din cate citesc acum :) ) o poti asculta.
Uff, m-am cam lungit. Ideea ramane asta: daca te intereseaza doar sa iti pui pe dispozitiv niste muzica si sa o redai, iar muzica respectiva e in format mp3 (si, in general, e...), poti folosi cu succes si un ipod si un player produs de alta firma.
Diferentele apar atunci cand te intereseaza formate mai variate, mai putin intalnite, de muzica digitala. Sau cand te intereseaza ca dispozitivul sa se descurce si cu imagini sau clipuri (cele mai noi au si ecran).
Sa speram ca nu te-am bagat si mai tare in vreo eventuala ceata. .
Ana-Maria
Oscar Wilde
corinadana spune:
Pai al meu are ecran. Si nu i nou.
Inca o data iti multumesc, ca tot citeam pe aici de mp3 player si nu stiam ce este.
corinadana mama Ralucai
ingerash spune:
scuze de intarziere... is in sesiune
Corina, al meu e mp3 player cu video, cu e-books, cu radoi, reportofon,poze, etc da' nu e i-pod...
Am fost deja intr-o multime de magazine si m-am interesat si sse pare ca se incarca numai prin usb :(
se poate inchide subiectul, multumesc