cresa sinaia-bucuresti

Buna
Papusa mea cea mica are 1 an si o luna si as dorii sa o dau la cresa. Ce puteti sa-mi spuneti despre cresa Sinaia?
Multumesc si va pup
Raspunsuri

mirunni spune:
Buna Ralu, eu am avut baietelul la cresa Sinaia
si am o perere foarte proasta. In primul rand este o cresa foarte
secretoasa, nu ai voie sa privesti in clasa nici macar pe geam.
Baiatul meu avea doi ani cand l-am dus acolo, vorbea bine, si imi povestea numai grozavii.S-a i9mbolnavit foarte rau, l-am dus acasa in brate, dar nimeni nu bagase de seama ca are febra.Eu nu o recomand

sorinsonia spune:
E vb de gradinita aceea care e la parterul unui bloc, fara loc de joaca, in spatele unei banci (fost magazin Dacia)? Daca e vb de ea iti pot da amanunte neplacute pe care le-am trait noi acolo.

mralu spune:
Buna
Mirunni iti multumesc mult de raspuns. Imi pare tare rau de ceea ce s-a intamplat micutului tau. Acum este la alta cresa?
sorinsonia iti multumesc de raspuns. Cresa este situata pe strada Sinaia, in spatele BCR-ului de la D-na Ghica. Cresa are o curte.
Alta cresa in zona cu referinte mai bune stiti?
Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsurile.
Va pup.

PatriciaArdeleanu spune:
ma tem ca in zona nu exista alta. in sectorul 2 mai este cresa ciobanasului, care se afla la vatra luminoasa. eu am dus-o pe fetita mea de 2 ani acolo si pina in prezent sint multumita. Patricia si
Rebecca (05.02.05)

maria2mami spune:
Si eu am dus-o exact 3 saptamani la cresa ciobanasului si am luat-o acasa...de fapt la spital....cu febra, enterocolita, pneumonie acuta....si hepatita A
...este intre piata muncii si vatra luminoasa
si ei sunt fff secretosi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

PatriciaArdeleanu spune:
Imi pare rau ca a fost asa bolnava fetita ta.
Dar nu cred ca trebuie sa generalizam totusi. Si eu stau cu frica in sin ca este in colectivitate ca orice mama.... A mers la cresa 4 saptamini neintrerupte, dupa care a facut o raceala minora si am tinut-o acasa citeva zile si acum este din nou la cresa. I-am facut preventiv Havrix. Patricia si
Rebecca (05.02.05)

maria2mami spune:
asta sa intamplat acum 2 ani....am tocit tastatura cat am scris de subiectul respectiv,
copii veneau cu medicamentele in sacosa, nu aveai voie sa vezi, efectiv, unde iti duce copilul....pana la interfon si atat.
...si multi copii aveau enterocolita....si tot veneau
...si am platit in avans si nu am mai reusit sa-mi recuperez banii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

PatriciaArdeleanu spune:
poate s-au mai schimbat lucrurile de atunci. cel putin eu am dus-o de citeva ori in clasa, impreuna cu d-na asistenta si cu shoshonii de rigoare. cind a racit imediat a vazut-o dr cresei, m-a sunat sa vin sa o iau, i-a pus f bine diagnosticul confirmat mai tirziu la dr ei. O sun pe mobil de cite ori am vreo nelumurire, m-au sunat sa ma intrebe daca sint de acord sa le dea vitamine.
acum cu secretosenie, ce sa spun, nici nu stiu daca ar fi normal altfel, sa intre cine vrea cind vrea in cresa. eu de cite ori am cerut m-au dus sa vad cu sint copiii in clasa (la inceput). Patricia si
Rebecca (05.02.05)