Durerea unei pierderi de sarcina (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Salut absolut toate fetele dragi,am intrat asa in fuga sa citesc ce mai faceti si sa intreb pe cele care au folosit sure check cine l-a folosit cel mai devreme si s-a pozitivat?:)(cel mai devreme in sensul ca nu era timpul sa vina rusi).Eu am fost azi la o farmacie mai mititica din cartier ,nici nu ma gandeam ca o sa gasesc sure check,cand colo surpriza:),azi le-au primit si pt prima clienta cate cumpara da unul gratuit:).Asa ca amluat 2 cu 8.15 lei:).Stiam de la unele dintre voi ca este in jur de 20 de lei si tare am ramas mirata.N-aveam nici 15 bani pt ca-mi luasem la mine 8 lei gandindu-am ca Ozone e numai 5 lei.O batranica tare cumsecade era langa mine si mi-a zis :pt asa ceva va dau eu diferenta:).Bineinteles ca ajunsa acasa mi-am facut 1 si e numai o liniuta.Teoretic trebuie sa-mi apara rusii pe 25 feb,TB e 36.9 ,acu mai vedem ce o fi peste o sapt.Cam atat despre mine si apropos Cristi,eu la Bogda nu i-am ridica niciodata putulica in pampi.O lasam cu e normal si n-am avut nici o prb.Pupici si s-auzim de bine,wk placut tuturor.

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Michelle, esti o scumpa . Ce suflet bun ai, cum te gandesti tu la toate fetele de aici! Sper din tot sufletul ca cineva, acolo sus, sa vada ce fiinta deosebita esti si sa te rasplateasca pentru bunatatea ta cu tot ce-i mai bun si in primul rand cu un bebe cat mai curand!
Laura, asa-i, parca nu se mai termina problemele. Vroiam sa te intreb, in ce sens e mai rau daca m-as opera de fibrom pentru o viitoare sarcina? Astia de la Szeged zic ca nu pune probleme operatia desi dr Peltecu din Bucuresti imi zicea clar ca inca o cicatrice pe uter nu face bine deloc, mai ales ca cezariana e in fata iar fibromul in spate, pe peretele posterior al uterului. Stii tu mai multe despre asta? Vad ca munciti de zor tu so sotul tau. Musai sa se prinda luna asta! Abia astept sa ne anunti ca esti si e totul bine!
Ileana, multumesc pentru raspuns. Cam ciudat ca ti-au dat tratament ca analizele erau bune. Si mie TSH, T3 si T4 imi erau bune, doar anti TPO erau cam multi... Vad ca te apropii cu pasi repezi de momentul marii intalniri. Ce frumos! Tin pumnii sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Ileana ce bine ca nu ai avut probleme,eu cand ma intreb cum va fi,ma gandesc la tine,ca ai ramas la putin timp dupa cezariana si esti ok.Bine,acum depinde de organismul fiecareia in parte,dar sper sa fie totul bine si la mine,mai ales ca mai am putin si fac 1 an de la operatie.

Mina eu am facut SureCheck la o zi intarziere dar stiu de la Cristina ca ea la facut in Z24(sper sa nu gresesc) si s-a pozitivat.
Iti tin pumnii sa iti iasaa pozitiv!
Eu am luat cu 90 mii,Clear Blue stiu ca este 200 mii.

Chantal ar fi tare bine sa nu ajungi la operatie.Doamne ajuta sa isi fac aefectul tratamentul naturist!
Apropo de spitalele din Arad,am vazut aseara la stiri cum un baietel a fost lasat sa moara in loc sa fie operat de apendicita.L-au lasat pana nu au mai avut ce sa-i faca!Sa cresti un copil pana la 12 ani si sa-l pierzi intr-o clipa din cauza unor incompetenti!Doamne,ce criminali!!!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Sarumana Mirelus pt raspuns deci mai am un pic de asteptat sunt abia Z19,dar ma apuca niste junghiuri cand in stanga cand in drepta,sper sa nu fi gresit data ovulatiei:).Tu cum mai stai cu moralul?Eu imi tot amintesc ca as fi avut 22s acum si imi vine sa plang,apoi ma consolez ca asa a fost sa fie si sper in continuare. Astepti totusi 2 CM?.Mie acum sincer imi pare rau dc am asteptat,dar na poate in tot raul e si un bine.Fug acum la tv si va citesc mai tarziu.

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

quote:
Originally posted by blueeyes2003
Chantal ar fi tare bine sa nu ajungi la operatie.Doamne ajuta sa isi fac aefectul tratamentul naturist!
Apropo de spitalele din Arad,am vazut aseara la stiri cum un baietel a fost lasat sa moara in loc sa fie operat de apendicita.L-au lasat pana nu au mai avut ce sa-i faca!Sa cresti un copil pana la 12 ani si sa-l pierzi intr-o clipa din cauza unor incompetenti!Doamne,ce criminali!!!

Mirela, avem niste incompetenti, clasa I! Ma mir ca-i mai rabda Cel de Sus pe fata pamantului! Eu nu am vazut la stiri dar mi-au povestit colegii la servici. E ingrozitor cat de slabi sunt medicii din Arad! Si n-au nici cele mai mici remuscari cand se intampla ceva rau din cauza lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mina, eu am facut testul Sure Check in ziua 25 si s-a pozitivat bine de tot. Stiu ca Irda l-a facut in ziua 24 si tot asa, s-a pozitivat imediat.
Laura, are dreptate Michelle, tare fericit trebuie sa fie sotul tau ca ai chef de prestat zilnic . Eu cred ca as lua-o la fuga daca ar vrea asta. Tin pumnii strinsi de tot sa se prinda luna asta! Azi ti-ai facut test de ovulatie?
Michelle, esti intr-adevar o fata tare, tare sufletista. Ai sa vezi ca ai sa fii o mamica perfecta. Sunt sigura ca bebe nu o sa te ocoleasca si fericirea voastra o sa fie perfecta cit de curind.
Ileana, intr-adevar, programarea cezarienei cred ca iti da o anumkita siguranta. Si eu as prefera sa nasc asa, cred ca as evita anumite riscuri care pot apare in ultimul moment la o nastere normala, dar pe de alta parte eu am nascut asa de usor si repede incit chiar imi doresc sa se repete experienta (am nascut cu anestezie epidurala, ca altfel era jale!!!!!)
Mirelush, eu zic sa nu mai astepti atita si sa treci la prestat! Daca nu mai singerezi si folosesti prezervativul, eu zic ca e OK. Eu am prestat la 3 saptamani de la nastere. Cum s-au redus lohiile, am si trecut la treaba. (e drept ca nu o mai facusem, asa, clasic, de citeva luni).
Ella, iti tin si tie pumnii sa iasa doua liniute luna asta!
Chantal, fibromul tau este tare mic. Chiar nu inteleg de ce tot insista doctorii sa te opereze. Saptamana viitoare prietena mea cu fibrom de 9 cm termina sedintele de bioenergie (le face la Zalau) si o sa iti spun daca au avut rezultatul scontat. Tipa care i le face i-a zis ca simte la pipait ca fibrolmul i s-a redus mult de cind a inceput sedintele, dar abia la final o sa isi faca o ecografie sa vada exact cum sta.

Cristina, 15+

POZE

Mergi la inceput

Mersi pt raspuns ,Cristi,sper ca sapt viitoare pe vremea asta sa am II :).Somn usor va spun acum ca imi pica ochii`n gura:)Mai vb.

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

of, fetelor abia acuma reusesc sa intru sa va scriu, ca patroana mea a venit azi sa ma vada si mi-a zis ca ea, are impresia ca tot timpul cind iese din birou, eu, imi micsorez ecranul, , si ca are impressia ca fac altceva decit treaba ptr birou, si ca nu-i place sa se simta trisata, si ca sau nu mai micsorez si continui sa fac ce fac, sau nu mai fac....va zic sincer mi-a fost rusine, cred ca m-am si rosit, i-am zis ca citeodata mai scriu un mail, sau mai citesc unul, dar nu tot timpul, mi se parea mie ca m-a spionat saptamina asta, ca iesea tare des din birou....asa ca un timp voi intra rar de la servici, sa se calmeze!(acuma e plecata...)

cristina, cind am citit azi dimineata ce ai scris, m-ai bine dispus ptr toata ziua! mare figura esti! normal ca-l iubesti daca e baiat!eu am doi, si tot il iubesc!si daca al treilea tot baiat va fi, tot il voi iubi, dar simt eu ca va fi fata!la tine asa simt ca e baiat, ai sa vezi daca eco confirma sau nu ce simt! hai sa te lamuresc cu putulica! se pune in jos in pampers, ca daca o pui in sus, jetul iese din pampers pe haine! cel putin asta e experienta mea, la inceput nu stiam, si era tot timpul pisulit Dominic, pina cind ma pling unei asistente, care ride, si zice da cum ii aranjezi putulica, zic, pai in sus, si atunci mi-a spus ca in jos. o alta patanie haioasa, e ca baietii fac pisu pe tine! Dominic m-a udat pe mine de citeva ori, si pe mama de 2 ori!deci regula cind schimbi un baiat, nu-l lasi niciodata gol, pui un prosopel, ca ei cind fac pipi e ca o fintina arteziana, te uda din cap pina-n picioare da ce amintiri frumoase ramin....

mari, acuma abia vad ca tu ai avut doar o valoare putin de tot crescuta!eu, am avut la fel, din trei valori, una imi era putin peste, si mi-a zis ca nu e diabet de sarcina, nu am facut nici un regim! mi se pare logic ce zice dr asta, ti-am spus si mie mi-a zis ca intre 24-28s se declanseaza diabetul, e bine ca faci si tu analiza din nou, si eu o voi face!cum ti-a zis, evita dulciurile si prajelile care ar putea declansa, e buna carnea alba, si ce ti-a zis, mi se pare logic, dar eu nu sint medic, dar, cum iti ziceam, cu Dominic am trecut prin asta, si-ti zic sincer, imi pare tare rau ca pe mine nu m-a pus putin pe regim, ca poate nu aveam un copil asa mare!ma bucur de vetile bune!iti mai faci teste si pe la 24-28s cind se declanseaza diabetul si vei vedea!vezi ca ti-am trimis un articol in care zice la fel cum zice dr citez(ca nu reusesc sa pun articolul)doua sau mai multe din concentratiile plasmatice venoase trebuiesc atinse sau depasite ptr un diagnostic pozitiv, daca o singura valoare este anormala, nu mai e necesara alta testare, dar iti trimit pe mail tot articolul, e super!Examinarea glicemiei se face īn doua etape: depistarea perturbarii tolerantei la glucoza cu ajutorul testului tolerantei la glucoza dupa o ora de īncarcare cu 50 g de glucoza (se examineaza plasma) si la a doua etapa - cu ajutorul testului de toleranta la glucoza timp de 3 ore de la īncarcare cu 100 g de glucoza (se examineaza plasma sau sāngele capilar) a jeun si peste fiecare ora dupa īncarcare.
Aprecierea rezultatelor TTGP dupa o ora la gravide:
- glicemia < 7,8 mmol/l - perturbari de toleranta glucidica nu sunt si examinari ulterioare nu sunt necesare, īn cazul prezentei factorilor de risc TTGP se repeta peste 4 saptamāni;
- glicemia īntre 7,8 - 10,6 mmol/1 - se indica TTGP timp de 3 ore;
- nivelul glicemiei > 10,6 mmol/1 - se stabileste diagnosticul de diabet zaharat gestational si se indica TTGP timp de 3 ore.
Interpretarea rezultatelor testului de toleranta la glucoza īn curs 3 ore se face īn felul urmator: daca īn oarecare 2 probe nivelul glicemiei este mai mare decāt nivelul normei se stabileste diagnosticul de diabet zaharat gestational.
Testarea gravidelor se face īntre saptamānile 24 si 28 de sarcina. Femeile cu suspiciune la diabet zaharat si cu risc diabetic īnalt se examineaza imediat ce a fost diagnosticata sarcina. Indicatie pentru examinare este nivelul de glicemie a jeun (pe nemāncate) 5,8 mmol/1 īn sāngele plasmatic.
Valorile glicemiei īn timpul sarcinii (dat fiind faptul ca are loc scaderea pragului renal pentru glucoza) sunt considerate normale urmatoarele: a jeun <6,7 mmol /l (120 mg /dl) si la doua ore dupa masa < 7,8 mmol /l 140 mg /dl).eu sint mult mai bine, merci, urmatoarea programare o am in 7 martie, si din pacate nu imi mai face eco, poate deloc pina nasc, decit daca e vreo problema, poate merg sa=mi fac una privata sa am si eu un filmulet frumos, dar sa vedem cum sintem cu banii!sa ne mai pui poze cu printesele!

da, asa e cu mariana, fata asta ma impresioneaza ptr energia si curajul ei, ziceati de mine ca merg la munca si am grija de Dominic, pai sa va zic ca fata asta a facut prajituri si organizeaza ziua de nastere de 1 an a piticului ei, cu taierea motului, au multi invitati simbata, si face totul ea!fara mari ajutoare, si fata asta sta sa NASCA!!!daca asta nu-i curaj, o admir enorm!si ghiciti ce?va avea 5 torturi, facute!jos palaria!

laura, lui mariana ii e frica cred sa nasca natural, dar asa zic medicii ca nu sint riscuri!da, mare frig pe la noi, pai asa am si racit, ca ai crede ca sint inghetati virusii, mama lor, dar ei isi fac de cap!spor la prestat, zic si eu ca fetele mare noroc pe sotul tau in fiecare zi!

linduska,da, asa e cu analizele, mai bine stii ca e totul ok, si daca e ceva mai bine tratezi, dar faptul ca acuma nu ai contactat o boala nu inseamna ca nu o vei putea contacta, daca nu face parte din cele ce se iau numa o data. e f bine sa faci rubeola, ca ptr asta este vaccin!si restul, ca sa stai linistita macar!mie nu mi-a recomandat nici un tratament de sustinere, dar poate din cauza ca la mine s-a bazat pe faptul ca am dus deja o sarcina la termen fara probleme!aici, si la prietena mea, care prima sarcina a pierdut-o tot nu i-a dat tratament, si nu din cauza ca-i doare pixul sa scrie retete, ci ptr ca ei zic ca dupa 1 sarcina pierduta nu esti cu risc, tre sa pierzi 2 cel putin.....acuma adevarul unde e?

mirelush, nu vreau sa te sperii sau ceva, dar si pe mine m-au durut la fel dupa chiuretaj, nu mai tin minte la cite saptamini, cred ca tot doua, si stii ceva, imi venise laptele , cum ti-e cu natura asta, corpul meu a primit semnalul ca nu mai e bebe, si a dedus ca bebe e nascut si tre hranit, si am avut lapte!mi-am dat seama ptr ca am trecut prin asta cu Dominc, dar acuma a fost ceva de genul cum descri tu, am strins pe sin si iesea colostul, apoi aveam chiar picaturi de lapte, am pus comprese reci, in citeva zile nu mai aveam nimic!pote la tine nu e asta!oricum nu ai de ce sa-ti faci griji, ca la mine au tot fost transformari, medicul imi zicea ca corpul incearca sa se acomodeze la starea brusca de a nu mai fi gravida, poate asa e si la tine, nivelul de hormoni, etc!ai mare dreptate cu inocenta in sarcina, sint tare norocoasa ca am cunoscut aceasta inocenta cu Dominic, dar pina la urma important e sa aveti voi toate copilul/copii mult doriti, sint fete care prin felul lor sint panicoase si nu au inocenta asa ca nu-ti mai fa griji, finalul fericit conteaza!cind ai scris de copilul din arad care a murit de apendicita, mi=am adus aminte de mine la 16 ani, cind am facut o apendicita perforata, si medicul i-a zis mamei mele tre s-o operam pina apune soarele ca altfel moare(iarba rea nu piere asa usor),si ca sa mearga mama sa se pregateasca ca numa dupa aia ma va opera, si mama om cinstit, zice vai ma duc sa-i aduc lucrusoarele, etc, si medicul zice nu cucoana sa te pregatesti cu plicul, cind am citit ce ai scris, ma gindeam ca poate parintii copilului nu au avut plicul pregatit din timp.......ce gunoaie, tin minte si acuma numele medicului, au trecut 16 ani de atunci......sigur e acuma mare scula pe acolo......m-a operat bine nu ma pling, am o operatie super frumoasa......

michelle, ia ce bine zic fetele, sa aplici si tu sfaturile bune ce le dai!am scapat de sinuzita, merci mult, ma dureau deja dintii si capul de numa, dar dupa ce am eliminat tot, e muult mai bine!eu cred ca fiecare femeie e o mama exceptionala, toate isi iubesc puii, si tu vei fi una exceptionala!va fi bine pina la urma ai sa vezi, i=ati intilnire la medic sa vezi daca e ceva in neregula si mergi mai departe!

nana, l-ai vazut la eco?vai astept vesti!

ileana, daca nu ai febra nu ai nevoie de pastile, nici eu nu am luat!sanatate multa, stai in pat te rog, nu te aventura la munca, eu am gresit ducindu-ma!nu vreau sa te sperii, dar cu Dominic la fel imi ziceau ca daca e treaz noaptea in burta, asa va fi si dupa nastere, si asa a fost, desi nu ma pot plinge, ca sugea tot la 2 ore, dar dormea, nu se punea pe jucat, asa ca....intotdeauna e loc de mai rau! asta micu din burta, cum ma scol sa fac pipi, sau daca il aude noaptea pe dominc hopa si el e sus!e bine ca la voi tati e deja pregatit sa stea cu el

a, propos de baietei fetelor, al meu sot, e in al noualea cer ca va avea doi baieti!

mina, esti atit de figura cu testele facute asa devreme, nu te supara pe mine ca zic asa, da esti atit de curioasa, tare dragalasa esti!poate l-ai facut prea devreme testul ala!mai stai citeva zile, tin pumnii!of, nu te mai gindi in cite saptamini trebuia sa fii, eu asa am facut, in curind vei numara saptaminile de la zero, va fi putin mai greu cind ajungi prin preajma cind trebuia sa nasti!dar te vom ajuta sa treci peste!

Chantal, Doamne ajuta sa nu ajungi la cutit!auzi ce zice cristina!

va pup pe toate, fug sa-mi iau piticul de la gradi, va doresc un weekend placut daca nu mai apuc sa intru!

Flavia 23+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia multumesc pentru explicatii,sper sa nu fie nimic grav,cred ac a fost sarcina prea mica sa fie asa cum spui tu.Anul trecut cand am pierdut sarcina,la doua zile dupa operatie au inceput sa mi se congestioneze sanii si sa-mi curga lapte si asa ma dureau...mi-a pus o asistenta comprese cu apa rece,era asa dureros,nici noaptea nu puteam dormi,si mi-a dat pastile,Bromcriptina,ca sa opreasca lactatia.In 2 zile am scapat de durere.Ma gandeam ca daca apucam sa ajung la termen aveam si laptic pentru bebe,de la 5 luni incepuse sa-mi curga cate un pic.Asta este,sper sa fie bine data viitoare!
Off...ma enerveaza sefa ta, nu vreau sa intri mai rar!

Cristina pai asa o sa facem,nu mai asteptam prea mult.Si asa sotul imi da tarcoale,este el rabdator si intelege situatia dar totusi...
Sa nu ne uiti cu pozele,sunt nerabdatoare sa le vad!

Va pe toate!Noapte buna!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Slaba miscarea azi (de fapt nu-i nici o miscare). Sper ca va iubiti cu foc

Mie mi-a iesit azi testul de ovulatie super super pozitiv, deci avem treaba

Mirelus, Flavia mie mi-a dat pastile impotriva lactatiei din prima zi si nu m-au durut sanii, dar mi-a tot curs lapte din ei (cand ii strangeam) cam 2-3 luni.

Aoleu, Flavia, ce nasoala faza cu sefa! Sper sa nu-ti faca probleme

Chantal nu stiu nimic sigur, dar ziceau niste colege de ale mele ca, dupa o operatie de fibrom, se poate instala menopauza. Nu stiu, poate e exagerat, dar sigur e nasol sa ajungi la cutit...ai zis si tu...inca o cicatrice...sper sa se mai retraga nenorocitul de fibrom, ca sa nu fie nevoie sa intervii

Poze Laura

Mergi la inceput