Durerea unei pierderi de sarcina (17)
Raspunsuri - Pagina 19
Laura Ioana spune:
Cristina felicitari, iubita! Ce frumos Sa fiti sanatosi amandoi!
Flavia ce mai face Mariana? Pe 17 feb implineste 1 anisor Markus, mezinul (deocamdata) familiei! O admir cata putere si cata iubire pt copii are fata asta Sa-i dea Dumnezeu o nastere cat mai usoara si refacere rapida
-30 de grade si vant? Ai mare grija sa nu mai racesti!
Mirelus io zic sa nu astepti mai mult, daca iti ies analizele bune! Doamne ajuta sa fim colege la mamici
Chantal nu se mai termina necazurile astea la tine Poate ca scapi, totusi de operatie, ca am auzit ca-i cam nasol dupa aia...ma refer la o eventuala sarcina...Multa sanatate
edit: Mari bine ca ai dat, in sfarsit peste un doctor mai ortodox! Ai cam multe restrictii, dar fiind pt binele fetitelor, sunt convinsa ca le vei respecta cu placere (sau macar mai usor). Va pup pe toate 4
Poze Laura
lidushka spune:
salutare!
vad ca v-ati pus pe treaba cam toate?Ella, Laura spor la treaba!
mirela, noi suntem inca in asteptare!!deh, o sa avem unda verde si noi curand!
Eu merg sapt viitoare la control la ginecolog sa vad dc s-a vindecat uterul, este un control obisnuit care se face dupa ce m-au chiuretat.
Flavia, acelasi lucru mi l-a spus si al meu ginec., cu statistica asta a lor, dar parca le-as face macar sa mai elimin din cauze.crede-ma, prefer sa stiu ca a fost ghinionul meu, "aceea" sarcina din "statistica" decat sa am tot felul de infectii cu virusi. asa pot sa ma si pun pe treba fara tratamente.oricum, ginec. mi-a recomandat ca la urmatoarea sarcina sa iau un tratament de sustinere imediat cum aflu ca sunt graviduta din nou.
Voua, fetelor, vi s-a recomandat tratament de sustinere pt viitoarea sarcina?
Pupici la toate fetele.
elaa spune:
lidushka multumesc si spor zic eu ca o sa am incepand cu sambata seara, ca pana atunci e sotul cam stresat si nu vreau sa am un bebel stresat:)))..referitor la tratament de sustinere, mie mi-a spus medicul ca la urmatoarea sarcina trebuie sa fac tratament, in maxim 3 luni cerclaj si nu o sa vad decat spital si casa.....deci eu am sa fiu consemntata la pat vreo 7-8 luni.
asa fruntea sus si mult succes
pupici la toate fetele
Ela
blueeyes2003 spune:
Laura ce frumos ar fi sa fim colegute!Nu se stie pana la urma! Deocamdata noi suntem in stand-by dar te ajung din urma!Spor la prestat!
Mari bine ca te-ai lamurit cum este cu regimul,parca este mai rezonabil decat cel de dinainte! Cand mai mergi la eco sa-ti vezi printesele?
Mariana ce putin mai ai si iti tii bebikul in brate!Iti doresc o nastere usoara,esti foarte curajoasa daca nasti natural!
Elaa inseamna ca vei fi foarte ocupata in week-end! Spor la prestat!
Andreea ce noutati mai ai?Esti bine?
lidushka si noi suntem in asteptare deocamdata astept primul CM.De tratament de sustinere nu mi-a zis nimic deocamdata,nu stiu ce sa zic,la prima sarcina a fost totul bine in primele 3 luni,nu am avut nici un fel de probleme.
Fetelor,de aseara au inceput sa ma doara sanii ingrozitor de rau,nici nu pot sa-i ating,decat cand eram insarcinata i-am simtit asa! Ce o mai fi si asta? Nu cred ca imi vine CM atat de repede pentru ca astazi sunt 2 saptamani de la chiuretaj,si oricum nu ma dureau sanii asa inainte sa-mi vina.
Multi pentru toate fetele dragi!Va doresc sa aveti un week-end placut!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Michelle81 spune:
Buna fetelor cu suflet minunat!!
Cristina-Felicitari pentru baietel!!!!!!Cred ca sotul tau e in al noulea cer ca va avea cu cine sa joace fotbal...De obicei toti barbatii isi doresc baietei dar la urma urmei important este sa fie sanatos ,restul nu mai conteaza!M-ai facut sa rad cu intrebarea ta legata de pusul scutecelor!Ai grija de tine in continuare!
Chantal-ma gandesc la tine si sper sa se rezolve cat mai repede si cat mai usor problemele pe care le ai!iti trimit o imbratisare sa te simti mai bine putin si multi pupici!
Mirela-te apreciez fff mult ca te gandesti deja sa incerci din nou1Esti o fata ff curajoasa si cu suflet minunat!Sa ne spui cand va apucati de treaba sa incepem galeria!
Laura Ioana-prestati in fiecare zi?Oau!Cred ca sotul tau e mandru sa aiba o femeie cu un asemenea apetit!Prestati acum cat mai puteti ca apoi peste cateva luni nu ve-ti mai avea asa timp,tu obosita de trezitul noaptea sa dai sticluta la bebe...
Msemcu-regimul care ti l-a dat cred ca este foarte bun(fructe ,legume,peste-toate astea sunt fff bune pt sarcina).eu zic sa nu te stresezi deloc ca regimul nu este deloc strict si la urma urmei cand vine vorba de bebeii nostrii nimik nu e prea greu.
Irlandeza-aici nu stresezi pe nimeni niciodata!Noi suntem aici sa ascultam pe fiecare cu rabdare.imi pare rau ca nu iti raspund la telefon medicii aia,stiu cum este aceasta incertitudine cand astepti un telefon dupa altul,apoi te mai trimit in douazeci de locuri de unde din nou trebuie sa astepti rezultate si rezultate.E greu,eu una am fost ff stresata nu am mai putut dormi noaptea si mancam doar ca sa-i dau fetitei mele dar eu nu mai aveam apetit de nimik,plus gandurile astea ca ar putea fii asa sau altcumva..E greu!!!!sunt alaturi de tine si sper din tot sufletul la tine sa aiba un final fericit dupa tot stresul asta prin care treci!
Pepsi-inca nu ai scapat de sinuzita??Off sa plece odata de la tine sa te lase in pace!Esti o mama exceptionala,imi dau seama despre cum felul cum vorbesti despre Domnimik de fieacate data!Draga mea te rog sa o lamuresti pe Cristina cum e cu pusul scutecelor la baietei!Iar tu sa ai grija de tine te rog frumos!Ocupata cu lucrul cu Domninik totusi iti faci mereu timp sa ne scrii sa ne lamuresti,sa ne incurajezi,sa ne ajuti!
Ella-nu stiu ce sa-ti spun despre ovulatie.Eu de doua ori am rams gravida dar nu am calculat nimik si nici nu am prestat des,zic eu!
[blue]Liduschca-sa ne pui cum va fi la control,daca doctorul iti da unda verde.eu iti dorect sa ramai cat mai repede gravida pentru ac stiu ca iti doresti fff mult!
V apup pe toate toate fetele minunate de aici!!!!
blueeyes2003 spune:
Michelle multumesc,draga mea,dar sa stii ca nu sunt asa curajoasa,imi doresc mult un copilas dar cand ma gandesc oare cum va decurge totul data viitoare,ma apuca frica.Este tare trist ca toate fetele de aici nu au mai avut acea seninatate pe care o ai cand esti prima data -dutza.Imi amintesc ca la prima sarcina eram asa de fericita si de linistita,am mers prima data la medic la 11 saptamani,si am vazut cum ii batea inimioara si eram asa fericita,nu credeam ca pot fi asa multe probleme!
Tu cum mai esti?
Nana astazi este ziua cea mare,il vezi pe bebe!Cred ca esti foarte emotionata!Te asteptam cu vesti!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Michelle81 spune:
Nana-astazi il vezi pe bebe?asa am vazut ca au scris fetele.ce frumos.........sa ne spui cum a fost!
Blueeyes2003-asa este din pacate,nu vom mai putea avea seninatatea ca la prima sarcina!Te cred ca ti-este frica dar important este sa nu lasi aceasta frica sa te impiediec sa mai incerci!Si eu am fost extrem de fericita la prima sarcina,apoi la a doua mi-a fost ff frica primele doua luni sa nu pierd sarcina iar dupa ce au trecut cele doua luni ma simteam cea mai fericita din lumea asta.Zambeam peste tot unde mergeam(desi mi-a fost tot timpul fff rau)dar eram atat de fericita,cand i-am auzit inimioara sotul si eu aveam lacrimi in ochi de fericire,apoi cand am simtit-o miscand....Aceasta fericire nu o vom putea uita niciodata,niciodata...dar si suferinta care ne-a lovit...Nu stiu,cateodata ma gandesc ca nu voi mai incerca niciodata pentru ca mi-este ff frica si crede-ma ca daca as mai trece odata prin asta as muri pentru ca nu as mai rezista...nu stiu ce sa spun....ne dorim un copil fff mult,ne-am dorit dintotdeauna,pentru ca ne iubim mult si fericirea ar fii completa cu un puisor langa noi,dar cine s-a gandit ca ni se va intampla asa ceva,ca va fii atat de greu ca visul nostru sa ni se implineasca.Nu sunt prea bine cand vad ca acum venind vremea frumoasa vad pe afara numai mamici cu carucioare si sincer ma doare sufletul si ma dau lacrimile mereu.....
Laura Ioana spune:
Mirelus ati de la chiuretaj? Poate esti graviduta
Michelle nu stii cat ma bucur sa citesc sfatul pe care-l dai Mirelei: sa nu lase frica sa o impiedice sa incerce Asta gandesti si e foarte bine! Cat de curand veti avea un copilas care sa va faca fericiti, asa-i?
Nana abia astept sa ne povestesti cum a decurs intalnirea cu inimioara
Poze Laura
blueeyes2003 spune:
Laura nu am pana acum!Sotul tot asteapta ziua cea mare! Il tot "amenint" ca in curand!
Michelle sa stii ca sfautrile pe care mi le dai mie sunt valabile si pentru tine!O sa fie bine intr-o zi,ai sa vezi!Stii ce se spune despre Balante,ca sunt persoane foarte echilibrate!Mergem inainte!
Mirela
ileana_marius spune:
Laura si eu ma gandeam la nastere inainte sa raman, probabil pt ca la noi asta a fost problema. Daca am fi facut cezariana la timp...Eu acum ma simt mult mai linistita de cand am programat cezariana. Nu imi e frica de nasterea naturala in sine, dar ma simt mult mai bine cand stiu exact cand va veni si ca voi fi internata inainte cu o zi. Despre mariana stiam ca va naste natural, mi-a zis ca nu au vrut sa ii faca cezariana. Sper ca va fi bine si ne va spune povestea ei curand pt ca e de admirat.
Mirela operatia a fost f bine facuta, de asta as fi vrut acelasi dr, dar aici nu iti alegi dr. Eu am luat deja 10kg si am o burta imensa, dar operatia nici nu o simt.
Chantal astea sunt valorile pe care le aveam cand am primit tratament.
T3 (Triiodotironina) 1.7 normal 1.30-3.10
T4 (tiroxina totala) 65.55 normal 66.00-181.00 putin sub limita
TSH 2.95 normal 0.27-4.20
Nici eu nu am inteles de ce am primit pastile, nu mi s-a parut a avea o problema. La inceput am refuzat pastilele, dar pt ca aveam probleme cu fertilitatea am zis sa incerc si asta si apoi mi-au zis ca nu am voie sa le las pe perioada sarcinii (periocol avort). La mine are si mama si se mosteneste dupa cate stiu.
Flavia la mine raceala a avansat. Moasa zice sa nu iau nici o pastila, doar sa ma odihnesc si ca imi va trece intr-o saptamana. Si dupa ce m-a certat atat ca nu mi-am facut analizele de tiroida, abea s-a uitat pe rezultate si nu mi-a zis nimic. Am intrebat eu si a zis ca sunt bune, dar de pastile nimic. BB al meu misca seara cand stau la televizor, imi da cate una uneori, si mai are o reprezentatie numai pt tati dupa ce dorm eu. Moasa zicea ca daca sta treaz noaptea asa va fi si dupa nastere si ma gandeam daca eu dorm acum inseamna ca tot tati va sta cu el .
Cristina felicitari pt baietel. Vrem sa vedem poza cu degetelele.
Mari ma bucur ca ai vesti mai bune. Eu mi-am facut un test de glicemie, dar moasa zice ca nu este relevant pt un eventual diabet si trebuie sa fac altul. Trebuie sa imi ia sange pt test la prima ora si apoi sa beau apa cu zahar si sa astept 2 ore si dupa imi face alt test. Tu ai facut acest test? Cica asta iti spune daca esti sau nu predispusa la diabet.
Michelle
Ileana 28+
my baby