Durerea unei pierderi de sarcina (17)
Raspunsuri - Pagina 11
blueeyes2003 spune:
Idaira multumesc!
Irda daca mai intri pe aici te rog sa-mi spui si mie ce tratament a zis Nayel ca iti da inainte de a fi gravidutza? In ce consta?Mersi!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Pepsi spune:
michelle, da ai dreptate si mie mi se pare ca trece timpul repede, acusi sintem in martie, mai e putin apoi!da, am mare grija de mine, mai ales ca fata contabilei are scarlatina, dar din cite am citit sint sub antibiotice si e ok!te pup, ai fost la medic?
mirelush, condoleante ptr bunicul sotului, nu mai fa atentie la ce zice gura lumii, poate mai bine le ziceai si de sarcina asta, ca macar isi tineau gura!, te pup
nana, tin pumnii la medic, astept pozele de la eco!cum mai stai cu greturile? nu mai ai mult, pe la 12 saptamini vor scadea in intensitate, daca nu chiar vor disparea!mult a fost putin a ramas!
irlandeza, bine ca ai vorbit cu o fata de acolo, abia astept vesti bune!sau macar sa scapi de stresul in care stai!
idaira, da, din pacate citeodata tre sa fim asa, uite chiar m-am enervat tare in weekend, ca alergoloaga zicea ca Dominic nu mai e alergic si i-am dat produse, i-am facut mare rau!adormise reactia asta, dar acuma, am trezit-o din nou, si ieri a pus limba pe un pufulet suflat cu ceva brinza, si mi-a facut o reactie tare urita!sa nu le dai in cap?tu cum mai esti?
va pup pe toate, aveti grija de voi cu virusii astia!
Flavia 22+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Irda spune:
Mirela.....nu mi-a zis ce-mi da.....si nici eu n-am intrebat ca eram cam...."blaga-blaga" de slabita de la sangerare si cu copilu' urlator si plictisit langa noi de nu ne intelegeam om cu persoana!
Mi-a zis doar ca o sa fie ceva pentru pregatirea uterului pentru nidare si progesteron....ca se pare ca am lipsa de asa ceva...la ambele sarcini au inceput sangerarile la 6 saptamani (Dari a fost ok, da' bobitza se pare ca n-a fost de la inceput)...
Apoi am vorbit doar la telefon si nu l-am mai intrebat!A zis ca ne vedem dupa menstra din martie...care parca vad c-o sa fie sfarsit de februarie!
Doamne, Flavia....astia sunt dementi???!! Nu poti sa-ti permiti sa te "joci" asa cu un copil.....uite alergia....nu e alergia......cred ca au incurcat analizele....zau!
Imi pare rau ca a patzit-o Dominic! Pupa mama pe el de copil frumos! Si pe mamica cu burtica!
Irlandeza.... pupicei la fata...sa dea Doamne Doamne sa fie de bine....iar cu sistemul lor medical...no comment ca ma enervez!
Laura....ne-a fost dor de tine, scumpa! Sa aveti spor la facut bb!
Michelle.....ma bucur ca te "vad" pe-aici...pupam fata! Acu' eu am disparut ca magaru'n ceatza.....da' "remediem"
Nana......tare bine iti sta cu semnatura asta!Pupicim fata si burtica!
Pupicei tuturor fetelor!
Irda
si Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
Laura Ioana spune:
Mirelus condoleante Imi pare rau ca mai ai si alte suparari, dupa cate ai avut in ultima vreme! Si toti bagaciosii astia…sunt culmea! Ar trebui sa le-o retezi scurt: “fac copii cand vreau” sau cand va da Domnul si poate nu te vor mai innebuni cu intrebarile.
Nana ti-au mai trecut greturile ? Bafta pe vineri la eco.
Irlandeza la tine cred ca-i sarcina ! Ti-am spus si la aspirante ca tot asa s-a pozitivat de repede si testul meu, cand am ramas cu fetita, deci e de bine. Sa ne tii la curent
Flavia ce-mi place sa vad ca creste burtica Saracutul Dominic tare multe mai are de tras cu alergia asta a lui! Deci nu i-a trecut alergia? Nici macar nu s-a ameliorat ceva?
Michelle ma bucur sa te vad si-mi pari mult mai optimista, adica mai ok
Irda nu m-am chiar odihnit ca am avut niste cursuri pt dirigentie, dar a fost distractiv Acum am inceput sa prestam si eu fac, din curiozitate, si teste de ovulatie.
Poze Laura
cristina26 spune:
Am primit si eu acest fisier si m-am gandit la voi.
Sper sa va placa
http://www.inspiringthots.net/movie/unspoken-words.php
va pup dulce pe toate
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Bebe Paul al meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
17+ poze cu fetita si cu mine
blueeyes2003 spune:
Irda chiar sunt curioasa in ce consta tratamentul! Mai ai putin si te apuci de treaba! Pupici Dariei!
Flavia cum se poate sa-ti spuna ca nu mai este alergic si el de fiecare data a avut aceleasi reactii?Doamne...mai bine repetati analizele,cum se poate sa te joci cu viata unui copilas? Ce incompetenti! Multa sanatate lui Dominic!Tu mai esti bolnavioara?
Laura e tare bagacioasa lumea,si cand le spui da,sunt gravida,a bine,sa va fie de bine si gata s-au linistit!Offf,asa le spunem si noi,cand o vrea Dumnezeu!
Iti tin pumnii ca luna acesta sa fie cu noroc,stii ca si ultima data ai ramas din a doua luna de incercari,asa ca spor la prestat!
Cristina26 foarte frumos!
Va pe toate! Ce faceti de Ziua Indragostitilor?
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
ileana_marius spune:
irlandeza prin ce trebuie sa treci. Cam asa e si aici, mi s-a spus de la inceput ca se mai pierd sarcini si nici aici nu fac nimic pt sustinere. La urgente m-au primit dupa 5 ore si m-a consultat 10 min si spuneau ca daca nu ar fi fost antecedentele nici nu m-ar fi primit. Totul e sa nu ai probleme...Sper sa se rezolve cat mai repede si poate totusi bb e bine.
Mari am vazut si eu emisiunea. Ce frumos e la tine in burtica. Abea astept sa vad alte poze de la eco cu fetitele. Am vazut ca se face cezariana f devreme. Tu ai discutat despre nastere? Cum/cand va fi?
Flavia imi pare rau pt Dominic. Sper sa nu fie nimic grav. Tu esti mai bine? Acum au ajuns si la mine durerile de gat si e ingrozitor. Cum era tratamentul cu ceapa?
Laura iti doresc mult succes luna asta.
Ileana 28+
my baby
oanabbb spune:
salut fetele...
imi pare tare rau IRLANDEZA ca ai dat peste asa incompetenti!
te inteleg perfect...si la mine la inceputul sarcinii ba nu o vedeau,ba era seu,ba nu mai era....am si sangerat dar nu asa tare cum zici tu...sper sa se termine mai epede nebunia asta...
LAURA ma bucur ca esti pe baricade....hai ca abia astept sa schimbam poze de burtici!chiar acu 3 zile am fost la piatra si m.am gandit la tine...ma gandeam ce dragut ar fi sa trec asa pe strada pe langa tine....
oana16+
elaa spune:
Mirelush, condoleante pentru bunic si imi pare rau ca treci prin astfel de momente, dar lasa ca o sa vina vremea cand o sa trecem si prin momente fericite.
intrebai ce facem de Valanine's day?....nu stiu exact ce, ca sotul e la buc. si are treaba pana tarziua, asa ca daca o sa ajunga la miezul noptii acasa o sa fie bine, maine iar servici si maine seara o sa fie rupt, asa ca am sa incerc sa-i pregatesc o cina mai romantica si poate daca o sa aiba chef am sa-i fac un masaj si de...se termina uratii deci ar trebui sa mai facem si altele, dar nu mai planuiesc nimic, ca planuri am facut ptr. Dragobete (24 febr) ca atunci o sa fim la munte si in plina perioada fertila...asa ca tre sa fie cu noroc.
va pup pe toate si sa va distrati frumos maine
Ela
blueeyes2003 spune:
Elaa multumesc!
Nici noi nu facem mare lucru maine pentru ca sotul lucreaza pana tarziu dar vedem noi pana la urma.Daca esti in perioada fertila de Dragobete,si mai esti si la munte,atunci este super,este un moment prielnic pentru facut bebei.Bafta!
Ileana
Mirela