Durerea unei pierderi de sarcina (17)
Raspunsuri - Pagina 12
Happiness_4_us spune:
Mirelush, Flavia, Laura .
Incet incet incep sa-mi revin. In sensul ca starile de rau au mai scazut in intensitate, sunt insuportabile doar dimineatza si seara, dar tot e bine si asa.
Vineri am fost la interviu si am obtinut viza pe 10 ani, drept urmare azi am si cumparat biletele. Plecam pe 31 martie si ne intoarcem pe 12 aprilie. Doamne ajuta sa fie totul bine pana atunci.
Asadar, se anunta un an plin pentru noi, de Pasti la cumnatica mea, in iunie acasa in Ro ca de, trebuie sa ma vada si mama gravidutza si avem de taiat unul bucata motz de finutza dulcica, in septembrie, daca totul decurge bine, va veni pe lume , iar in decembrie inapoi in Ro pentru botez si sarbatori alaturi de cei dragi!
Cu Dumnezeu inainte.
Pana una alta va pup si va imbratisez cu mult drag pe toate si va doresc tot binele din lume!
Nana, 9+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
blueeyes2003 spune:
Nana ce frumos,intr-adevar aveti un an plin! Sa dea Dumnezeu sa vi se realizeze tot ce v-ati propus!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
irlandeza spune:
Fetelor, pana la urma se pare ca e bebe de 5 sapt. si 3 mm. Valoarea BHCG-ului e micuta, 790 vineri, mi-e frica sa nu fie sacul gol. Mai pe seara poate am si rezultatul BHCG-ului de azi. Dr, zice ca s-ar putea totusi sa o pierd ca e mititica, ar fi trebuit sa aiba 7 sapt.
Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png
blueeyes2003 spune:
irlandeza este intr-adevar o minune!Sa dea Dumnezeu sa fie bine bebe pana la urma.Felicitari!Am vazut ca intrebai de Utrogestan,sa stii ca poti sa iei dar daca sangerezi este mai bine sa-l iei oral nu intravaginal.O sa cam ametesti,sa nu te sperii.Bafta,ai grija de tine si de bebe!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
elaa spune:
Mirelush, se pare ca sotul a ales plecarea la munte in functie de perioada mea fertila , se pare ca e un mic smecheras si se informeaza si el pe internet cum e si ce fel , acum sa speram ca e cu noroc
Nana ce planuri frumoase ai pentru anul asta, sa te ajute dumnezeu sa le duci pe toate la indeplinire si ai sa vezi ca ai sa scapi si de greturi cand o fi de umblat prin avioane....pupici si o sarcina usoara
Irlandeza, nu te mai lua dupa aia care spun ca-i prea mica sau cine stie ce, ai sa vezi ca o sa fie bine pana la urma, tin pumnii
Ela
lidushka spune:
Buna tuturor!
Am trecut la titlul de aspiranta, dupa ce am pierdut sarcina de 7 saptamani miercurea trecuta,7 februarie.
Am citit ce ati scris, prin ce ati trecut, dar inca nu m-am familiarizat bine cu numele voastre.Vad totusi cateva fete care sunt si la mamici de septembrie-oct.
NANA, mersi mult de incurajari, pe tine te-am recunoscut imediat.
Restul fetelor, va urmaresc pe toate si sper ca experientele voastre sa ma ajute.
Ce sa va spun, am si eu o multime de intrebari, de DE CE-uri in cap.
Nu stiu inca de ce am pierdut sarcina, ma consider o persoana sanatoasa, chiar luam acid folic de 4 luni, inainte sa ramin insarcinata.Analizele generale la sange erau f bune.Am ramas graviduta din a 2a incercare.M-am considerat ffff norocoasa. Citeam tot ce apucam despre alimentatie, vroiam un BEBE sanatos.
azi dim am fost la analize pt toxoplasmoza.doctora mea mi-a zis ca e 1a analiza care se face dupa pirderea unei sarcini. Rezultatul, peste 2 saptamani.
In rest, nici un raspuns din partea medicului.
ce m-a dezumflat mai mult a fost fpt ca mi s-a spus ca tb sa stept 3 luni inainte sa raman din nou insarcinata. Cu toate ca mi s-a spus ca uterul este bine.
Fetelor care ati trecut prin asta, cele care au pierdut sarcina in saptamani mai mici ca mine, voua ce vi s-a spus vizavi de cat tb sa asteptati pana sa ramaneti din nou insarcinate? Ce analize ati mai facut?
va pup pe toate gravidute si aspirante
Happiness_4_us spune:
Mirelush, Elaa, , va multumesc din suflet pentru gandurile bune!
Doamne ajuta sa fie totul bine si sa fim noi sanatosi, ca in rest se vor rezolva toate!
Numai bine va doresc si voua din tot sufletul!
Nana, 9+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
irlandeza spune:
Lidushka, nu fi suparat, se intampla tot timpul. Stiu ca asta nu te ajuta.
Eu de ex. prima sarcina am pierdut-o la 6 saptamani, am eliminat-o natural, fara chiuretaj, mi s-a spus sa astept 3 luni si apoi sa incerc din nou. Eu am asteptat 6 luni, pt. ca vroiam sa-mi fac un set de analize , si aici sunt scumpe, asa ca am asteptat vacanta ca sa merg in Ro. Si acum imi pare rau ca n-am incercat mai repede.
Daca uterul tau s-a refacut complet, poti incerca dupa primul ciclu, dar sa fie OK, ca sa nu ai probleme mai tarziu. Sunt multe fete care au ramas apoi din prima.
Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png
Luna1 spune:
Irlandeza nu-mi vine sa cred ce ti se intampla! Doamne astia merita impuscati. Tie saracutza iti trebuie atentie medicala urgent si pe mine m-au tinut o noapte in spital doar sa-mi faca antibiotic intravenos la infectie urinara. Pai ce e mai grav infectia mea sau faptul ca tu il poti pierde pe bebe? In plus macar de ti-ar fi zis daca e bebe sau nu! Doamne ce incompetenti, sistemul asta e de c...t. Scuze!
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Chantal spune:
Michelle, Flavia, Mirela
Idaira, fibromul meu avea la ultima masuratoare 2,8 (sau 2,7) cm pe 1,7 cm, asta in conditiile in care eu eram la menstruatie (asa s-a intamplat, trebuie sa faci programarile din timp si nu am de unde sa stiu cand o sa fiu la ciclu pentru ca nu-l am regulat). Chestia e ca cu o luna inainte, cand nu eram la ciclu era de 1,9 pe 1,7 cm. Am inteles ca dimensiunile pot fi influentate de menstruatie. E situat pe peretele posterior al uterului. Pana in 31 ianuarie mi s-a spus (de catre 2 medici) ca ar fi intramural. Pe 31 ianuarie zice medicul din Szeged ca e submucos. L-am intrebat: cum, s-a transformat din intramural in submucos, asa, de la o luna la alta? A ridicat din umeri... Nu stiu ce sa mai cred.