tabere pentru prescolari?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coryna spune:

Respect parerile voastre asa cum sper ca oricine accepta ca nu toata lumea trebuie sa aiba aceleasi idei si pareri cu ale majoritatii si am sa revin peste 2 saptamani cu amanunte din tabara. Deocamdata am cumparat costum de ski.

De ce nu se mai fac tabere serioase la scolari?

Poate cineva sa-mi spuna unde este frumos sa mergi acum in tabara, fieea pentru copii mai mari ( 9-10 ani)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Aici in Pitesti sunt mai reticenti, asa ca nici la acitivitatile extra nu prea ii primesc pana la grupa pregatitoare.
De tabere pentru prescolari nici macar nu am auzit pana la Alias...
Dar eu cred ca Adi nici nu ar fi fost pregatit anul acesta pentru asa ceva... la anul, 7 ani si altfel sta problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

coryna.Monitorul lui Vladut mi-a spus ca tabara de schi cel mai bine cotata de pe Valea Prahovei este cea de la Predeal. Costa cam 850 de lei o saptamana. Mie un singur lucru nu-mi place la Predeal: faptul ca partia de copii mici este la baza partiei de avansati (in continuarea ei). Nu stiu cat de in regula este asta. Dar probabil in timpul saptamanii (cand sunt de obicei copiii in tabere) nu este aglomeratie pe partia de adulti - se poat sa nu fie chiar nimeni - si nu este nici un pericol.
Fratele meu si cu mine obisnuiam sa mergem - inainte de revolutie - in tabara de schi de la Sinaia (cota 1400). Era o tabara deosebita, cu monitori foarte bine pregatiti si adevrati montaniarzi. Am invatat foarte multe de la ei, in afara de schi - de exemplu respectul pentru munte. Nu stiu daca inca mai functioneaza tabara asta...

alice

Mergi la inceput