Mamici de martie-aprilie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Tzuna mie mi-ar placea sa merg dar mi-e imposibil, atat din cauza distantei (care nu ar fi fost totusi un impediment prea mare) cat si din cauza programului sotului. Dar sper sa ne spui tu cum a fost si ce ai aflat nou.

Rebiana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Lumi ce rau imi pare ca nu ne-am intalnit . Si mie mi s-a sugerat tot cezariana, dar inca nu m-a convins. Vom vedea pana la urma ce va fi. Poate mai vorbim pe mess.

kiss

31+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Buna fetelor,
eu acum am reusit cu greu sa ma ridic din pat.Nu stiu ce se intampla.L-am intrebat pe sotul meu daca a vazut pe cineva azi noapte fugind cu un par in spate dupa ce m-a cotonagit bine.
Ma dor oasele de la fund, de la pitzi, de la spate si genunchii de abia pot sa umblu.Sa mai adaug si arsurile de stomac si mancarimile de burta sau mai bine nu ca numai va umplu capul si oricum toate astea le trec la nepasare in momentul cand il simt pe bebe cum da vesel din manute si picioruse la mine in burtica.
Le urez fetelor nou venite sarcina si nastere cat mai usoara.
Cria bv ai vazut mesajul meu de ieri?
Roxanici am inteles ca tu te ocupi cu trecerea datelor pe listuta, le-am trecut si eu dar vad ca inca nu au aparut.Daca e nevoie le mai scriu.
Ne auzim mai tarziu ca acuma ne este fomica.Pusi

28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Salutare si de la noi! Sunt voioasa de vreo trei zile pentru ca treusesc sa dorm cat de cat si am asa o stare de bineee! Bebita e foarte activa, ma amuz cand vad cum mi se deplaseaza burta usor, mai ales cand stau intinsa la tv.

kiss, uite un si o si de la mine, sa te simti mai bine.

diana_jors, bine ca ti-a mai trecut. Si al meu sot tot asa frumos ma alinta...balenuta mea.

nickol_f, bine ai venit, iti doresc nastere usoara. Noi ne-am gandit la nume de la inceputul sarcinii si am stabilit ca, daca este fata ii vom spune Maia (dorinta mea) iar daca este baiat, va fi Dan (asa vrea tati).

Va pup, revin mai tarziu.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

BUNA -UTELOR!!!

In primul rand vreau sa urez si eu bun venit acelor gravidute ce au intrat in nostru ,sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi.

Noutati nu prea avem decat ca este in continuare o mare ,,fotbalista,, nu stiu cand doarme dar stiu ca pe mine nu ma lasa.

Cu privire la nastere eu nu ma mai stresez ca am observat ca nu-mi face bine ,apoi visez tot felul de tampenii cand va veni momentul vom vedea oricum nu putem schimba noi nimic daca ne stresam de pe acum.

si intram mai tarziu

laura30+arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

roxygeo, tot doctorita de familie trebuie sa iti dea concediu medical sau prenatal...nu stiu exact de care o sa vrea sa iti dea. Mie, de exemplu, nu a vrut sa-mi dea prenatal decat dupa ce am implinit 32 de saptamani, desi i-am spus ca legea imi permitea sa iau si mai devreme.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Nickol f te-am bagat in lista.

Cria28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

roxygeo pentru prenatal... inteleg ca ti-ai luat medical, deci presupun ca ai dus la dr. de fam. adeverinta de la servicu cum ca au platit asigurarile.
Tot de la medicul de familie iei si prenatalul. Te duci pe 15 cand ti se termina medicalul si ii spui ca vrei sa iti faca hartiile pt. prenatal. Hartiile astea le duci la serviciu si stiu ei ce sa faca cu ele.

Laura sa nu te iriti si mai rau de la spirt sau mixtura mentolata... Trece mancarimea pe moment, dar s-ar putea sa-ti ususce mai rau pielea. La mine functioneaza (in general... ca n-am avut probleme cu iritatie sub sani) crema de galbenele. Trebuie sa tratezi cumva iritatia, ca trece si mancarimea.

Despre masuratorile de la eco... ca's mai mari, ca's mai mici bb-ii decat e media... sau ca au crescut mai mult sau mai putin decat la ultima ecografie... depinde cat de bine reuseste si dr. sa-l masoare... De ex. am o prietena careia i-a spus cu 2-3 zile inainte sa nasca... ca bb are 3500 si a avut 2800. Acelasi dr. mie mi-a spus greutatea mandrei la ultima eco f. aproape de cea care a avut-o la nastere.
Apoi, fiecare bb seamana cu parintii, unii sunt mai mari, altii mai mici...
Si apoi valoarea fata de care se raporteaza masuratorile e una medie... Si dupa ce se nasc... exista tot felul de grafice... cu cat ar trebui sa aiba la "n" luni... Unii vor fi mai mari, altii mai mici... Sunt niste date orientative. Important este sa creasca de la o masuratoare la alta... mai mult sau mai putin decat scrie la carte

Eliana & (33 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna -utelor,

Multumim RALUALEXANDREI de cafea/ceiut dupa caz.

Bun venit NIKOLE si speram sa te bucuri alaturi de noi la odisee...cat a mai ramas din ea.

MADA_ROZZ nu are sens sa te agiti din cauza greutatii lui bebe......trebuie sa aiba 2.5 kg si sa fie sanatos.....cei nascuti mai mici in greutate recupereaza foarte repede....eu la nastere am avut 1.5 kg nascuta la 9 luni.....si al meu bebe era mai mic cu o sapt.....dar cred ca recupereaza.....fetelor mi-a crescut burta ff mult in ultima sapt 8 cm.....simt ca plesneste....

Despre MANCARIMI eu nu am asa ceva desi mi s-a intins ff tare burta....de cand am aflat ca sunt insarcinata folosesc dimineata si seara crema de corm elveteana COLOSEE iar din luna 7-a ma dau d e3 ori pe zi.....nu am inca nici vergeturi noi....doar cele ce erau existente inainte de sarcina.

ABSOLUTA - ma bucur ca ne-ai tras de maneca.....si acum abia reusim sa recuperam ....caci se scrie ff mult.... + ca fetele au incepuyt sa intre in prenatal.

Va pup vb mai tarziu,

SUZY78 37 fix Mihai Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

Buna fetelor!!!

Sunt la serviciu si printre picaturi va citesc dar nu m-am putut abtine sa va spun ca noi doar ce am terminat musacaua

In rest suntem bine ...aseara am mers la gimnastica si azi noapte am dormit f bine ...fara gemete la intors de pe o parte pe alta ....fara insomnii... si bebe a dormit linistit... probabil a obosit si el odata cu mine. Sa stiti ca eu ma simt tare bine dupa gimnasica...La cursurile de prenatale as merge dar ar trebui sa plec mai devreme de la serviciu. Tzuna sa ne spui si noua cum a fost...

Mergi la inceput