Mamici de martie-aprilie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 28
cria_bv spune:
Neata fetelor,
Vani si Monica in continuare incurajari

Aiia din cate stiu eu la maternitatea noua inca nu s-a nascut dar preturile sunt 700 euro nastere normala si 1000 euro cezariana. Era vorba sa incheie contract cu Casa de Asigurari si sa fie suportat jumatate de aceasta da asta nu stiu inca. Vezi ca au si site www.clinicaeva.org
O zi buna fetelor.
Cria
29+ cu
Vlad
paxela spune:
ancris felicitari,
, bun venit pe lume Alexandru Eduard, sa ai o viata minunata si lipsita de griji
mada_roz, casa de piatra
Monica_b, curaj, mult curaj, nastere usoara si refacere rapida, cred ca arzi de nerabdare sa tii pinguinii in brate, asteptam vesti, au vrut azi sau mai stau totusi la caldurica
sa punem oricum fetele la treaba pt ei

vani
de acum poate fi oricand, sa ai grija sa nu inceapa pierdera de lichid, dar poti ajunge si la 40+ chiar si cu dopul cazut, nastere usoara si tie si refacere rapida, si bebelus sanatos
si pt vani si puiutul ei

noi suntem bine, mai sunt unele contractii dar inca e suficienta no-spa
Alexa
34+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
tzuna spune:
Buna fetelor!
Nu pot sa cred cate s-au intamplat in cele 3 zile cat n-am mai reusit eu sa intru pe forum.
Apropo pentru cele ce au pierdut aseara reportajul cu gemenii e si acum in reluare pe NG.
Sa incep intai cu felicitarile pentru ANCRIS si baietelul ei. Sa fiti sanatosi amandoi, sa va fereasca Dumnezeu de rele si sa reveniti repede pe forum cu noutati. EDUARD e adorabil, asa grasut si parea linistit. M-au luat niste emotii...
MADA_ROZ- casa de piatra, sa fiti sanatosi, sa va iubiti intotdeauna la fel ca acum si sa fiti binecuvantati cu un bebe sanatos, frumos si destept.
ROXANICI- si la noi vor vorbi la curs de baita, perioada postnatala dar in cursul 4 adica peste 3 saptamani iar eu una nu cred ca mai ajung la ala.
REBIANA27- moasa de la curs era pro epidurala, chiar prea pro dupa parerea mea. Ne-a spus insa ca va creste riscul folosirii forcepsului pentru a-l scoate pe bebe dar tot ea zicea ca medicii de la Filantropia sunt foarte buni la montarea forcepsului. Eu una nu m-as baza pe asta dar e o hotarare proprie. Probabil nu stiu la ce ma bag fiind prima nastere. Bebeii nu stau cu noi dar cica stam doar 2 zile in spital daca e totul ok deci nu-i prea mult. Si tot moasa zicea ca-i putem vedea oricand, ne putem duce sa asistam si la baita.... Sper sa fie adevarat.
LAURAMAR- daca ai hemoglobina mica e normal sa obosesti. Nici eu nu iau multe vitamine. Iau doar Fe cu acid folic (MALTOFER) si CA cu vit D si vit. C.
DIANA_JORS- eu am vazut batista bebelusului prezentata la BABYEXPO dar nu m-a incantat. Nu crezi ca se sperie copilul de la zgomotul aspiratorului? Plus ca tot dispozitivul mi se pare ciudat. Iar la salon bebeii plangeau numai cand se apropiau cu chestia aia de ei.Iar legat de schimbarea CI trebuie sa te duci in provincie pentru asta? Ca in Bucuresti te duci si depui actele, spui acolo ca nasti si semnezi in avans pentru primirea buletinului si se duce sotul si-l ia. In mod normal e gata in 2 sapt dar de fapt ei le termina mai devreme. Eu chiar mi-am schimbat buletinul acum 2 sapt pentru ca ne-am mutat aici iar eu (si sotul) aveam buletine de Piatra-Neamt si-mi era putin frica cu toate actele ce urmeaza a fi facute. Ba mai mult, sambata (dupa ce am stat 2 ore la coada) am reusit sa ne depunem si carnetele pentru a fi schimbate. De ridicat vad eu cand il ridic daca nu i-l dau sotului....
ANDREEA20- nu de la crema iti curg sanii deci te poti da in continuare insa asa cum iti mai spunea cineva ai grija sa-i pastrezi curati.
GABDYD- imi pare rau ca lucrurile stau chiar asa la maternitatea unde vei naste tu. Eu iti urez o nastere usoara si un bebe sanatos ca sa ajungeti repede acasa unde veti fi in siguranta. Anunta-ne cand vine momentul si ne vom ruga pentru tine.

pentru Vani si MOnica B si pentru alte fete care se grabesc sa-si scoata bebeii la lumina. sa aveti parte de nasteri usoare si bebei sanatosi. Sa fiti curajoase, sa va reveniti repede si sa ne incurajati si pe noi astea mai speriate cand ne-o veni timpul.
35+
tzuna spune:
Fetelor vroiam sa va intreb si eu cat de tare vi se intareste burtica? La mine sta mai toata ziua incordata. In partea dreapta e bebe dar si in stanga e destul de tensionata. e vreo problema ca e asa toata ziua?
Iar legat de reportajul cu gemenii, am fost f impresionata. Cum se jucau ei in burtica, se apucau unul pe altul... E normal sa fie asa atasati si dupa nastere.Daca eu consider o minune fiecare copil trimis de Dumnezeu, fetele care asteptati gemeni , voi ati fost chiar binecuvantate.
aiia spune:
Buna dimineata si va invit la un ceiut cald din fructe cu miere.
Cria iti multumesc mult pentru raspuns chiar acum o sa iau legatura cu verisoara mea.
Revin ca acum imi este foame.
36+ 
cria_bv spune:
Am vazut si eu documentarul de aseara de pe NG si chiar m-a impresionat, mai ales nasterea bebeilor.
Cria
29+ cu
Vlad
cria_bv spune:
Aiia vezi ca nu ai activat PM. Dute la mesaje private in stanga si exista acolo optiunea activeaza mesaje private.
Cria
29+ cu
Vlad
anca_anca spune:
Salutare, fetelor!
ancris -FELICITARI, sa cresteti mari si sanatosi!
diana_jors - Nu-ti face griji in ceea ce priveste buletinul. Initial pe fisa de la maternitate i se va scrie numele tau, iar sotul cand merge la primarie cu toate actele il va inregistra cu numele lui, eu tocmai l-am intrebat pe medicul meu si m-a linistit pentru ca eram si eu cam stresata. Eu la casatorie nu am luat numele sotului deoarece eram pe o perioada limitata in tara si nu aveam timp sa-mi schimb toate actele, iar acum de o jumatate de an incerc sa-mi schimb numele de familie si inca nu am reusit. Chiar azi vreau sa merg la primarie cu dosarul complet sa vad ce mi se spune, dar sunt sigura ca nu reusesc sa-mi schimb numele pana cand voi naste. Cred ca mai simplu era sa divortam si sa ne casatorim din nou.
Va rog sa puneti si la mine caruciorul roz pentru ca o sa avem o fetita. Trebuie echilibrata situatia bebelusilor, nu?
anca-anca
34