Mamici de martie-aprilie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

MADA_ROZ casa de piatra si sa aveti cat mai multi ani fericiti in doisi cu bebelusii bineinteles!!!!!

wolf elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Doamne, eu plang de nebuna pe aici! Nu ma asteptam sa am atatea emotii citind despre nasterea unui bebelin. Ce sentimente m-au napadit nici nu pot descrie... Sunt fericita pentru Ana si pentru bebelushul ei frumos!!! ANA, SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE, VIATA LUNGA SI LIPSITA DE GRIJI!!!

MADA_ROZZ casa de piatra si un bebel sanatos!

Rebiana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata gravidute
nu-i de ajuns ca de 2 zile plang ca prostul din orice fara motiv.Acum am luat-o de la capat.Sunt foarte emotionata!Iata ca a sosit si primul bebel.Sa fi sanatoasa Ana si sa te bucuri de el.
Oare cine urmeaza?Doamne ce emotionata sunt!
Felicitari Ana!
Loradin36+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

M-am emotionat si eu, parca nasterea lui Alexandru-Eduard ma face sa devin constienta cat de putin mai este pana imi voi tine puiul in brate! Multa sanatate la bebic si la mamica!
Mada_rozz casa de piatra si un bebel sanatos si frumos iti doresc!
Ma duc sa ma ocup de bagajul de spital, ca se pare ca ar trebui sa il am pregatit!
35+

Kitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

Vai de mine !!!

Ma trezesc intru pe DC si ce vad
primul bebe Anacris tu ai deschis sezonul
M-am emotionat toata...........

Sa va dea Dumnezeu amandurora sanatate si tie refacere cat mai usoara.......si eu care am pierdut momentul.......sa fac galerie ...dar pot acum sa fac pentru incurajare ca si dupa nastere avem nevoie

Bun venit pe lume micutule !!! Sa te apere Dumnezeu de rele si sa te bata norocul !!!

sunt tare emotionata ....

Anacris te asteptam printre noi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna dimineatza fetelor!
Mada rozz Casa de piatra multa fericire,noroc si sanatate!Sa fie intr-un ceas bun!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 34+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mai, pleaca omul la culcare mai devreme intr-o zi si atunci se intampla....

Ancris

Mada, casa de piatra si petrecere frumoasa.

Absoluta, am bagat la cap, io nu imi iau multe chestii cu mine si de aia tot vreau sa vad daca io is aia "iresponsabila".
(sugestie: la bv tb sa ai cana si un tacam ca vin alea sa iti aduca ceai si zic: "Cana!!!" de parca esti la tine in casa si tb sa ai tot dupa tine)

Eu cred ca nu m-am trezit inca...acu vad ca avem si primul bebe in listaaaaaa
Felicitari Anaaaaa si viata fericita alaturi de Alexandru si familie!!!!
ma duc sa imi dau cu apa pe ochi sa imi revin

Acu ca am recitit mesajele.... da' voi ce cautati noaptea pe la 2-3 pe forum?!?!?!? ca io dorm dusa la ora aia

roxana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Fetelor am vorbit acum cu Ana e inca la post operator ptr ca bebe Alexandru a sosit prin cezariana,avea si cordonul in jurul gatului.Acum asteapta sa il aduca si pe el alaturi de mamica lui.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 34+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

Mada_rozz sa ai o casnicie asa cum ai visat sa fiti fericiti si sa va bucurati de bebelushul ce va veni curand

32+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Felicitari Ana.....sa-ti traiasca minunea si sa fii fericiti alaturi de el.....

Casa de piatra Mada_roz......multa fericire si tot cea ce iti doresti sa ti se implineasca.....

Aseara ma apucasera si pe mine emotiile si ma apucasera ceva tentative de contractii false da le-am linistit cu un no-spa........mai ales ca ieri a nascut tot prin cezariana si vara-mea.....a ei bebelusa nu era intoarsa cu capul in jos.....abia stept sa merg azi la ea la spital sa o vedem.....

Karra 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput