step aerobic

step aerobic | Autor: mama lia

Link direct la acest mesaj

a facut cineva?? cum este???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soarelemeu spune:

E ceva mai dinamic decat aerobicul ...dar depinde mult de instructor, de implicarea lui si de ritmul pe care il impune.
Mie personal imi place mult mai mult...nu ma plictisesc asa repede.
E important sa-ti gasesti un instructor care ti se potriveste pentru a merge de placere la sala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Si eu am facut, cu ceva ani in urma. Diferenta (pe care am vazut-o eu): aveam un fel de scaunel jos, care se folosea in exercitii, te tot urcai si coborai de pe el. Oricum, si mie mi s-a parut mult mai intersant si antrenant decat aerobicul.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

tonusul e mai bun decit dupa o sedinta normala de aerobic???

eu una sunt cam anchilozata si nu stiu ce m-ar "coafa " mai bine intre aerobicul simplu si step aerobic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

In afara de fesieri si coapse mai lucreaza ceva?

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Cand ma duceam la sala eram fana step

nu as fi rezistat niciodata la o sedinta de step aerobic daca nu as fi luat-o incetisor cu aerobic simplu si de-abia apoi step. Mi s-a parut mult mai solicitand decat o lectie 'normala' de aerobic si trebuie sa te sincronizezi foarte bine tu cu tine ca sa nu trezesti 'in nas'

Daca vrei sa faci step aerobic eu te sfatuiesc sa faci macar o luna aerobic 'normal' si apoi sa treci la step pentru ca e mai solicitant si trebuie deja sa se fi obisnuit organismul cu un anumit ritm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:
Originally posted by mira_m

Deoarece presupune urcarea si coborarea intr-un anumit ritm si din diverse 'unghiuri si pozitii' pe un fel de cutie, lucreaza preponderent fesierii si coapsele. Dar se pot combina exercitiile la modul:cu ganterele urcam si coboram si mai si ridicam mainile...deci prin combinare se pot lucra toate zonele..ca la orice sedinta de aerobic unde la sfarsit se mai fac si abdomene pe salteluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by mira_m

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Da, lucreaza toti muschii. Poti sa-ti iei niste greutati mici pe care sa le folosesti in exercitiile pentru maini.
Si da, e mai solicitant decat aerobicul normal, daca nu aveti deloc conditie fizica, e recomandabil s-o luati incet. Eu am inceput direct cu step, dar aveam ceva conditie fizica, plus ca antrenorul ne lasa sa o luam dupa puteri.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

aha....deci e musai sa incep cu aerobic simplu, deoarece conditia fizica la mine e lipsa!!!!

Mergi la inceput