Celulita: a scapat cineva de ea?
Raspunsuri - Pagina 3
marimar spune:
Sa clarific: nu trebuie neaparat sa scap de ea dar vreau sa nu fie vizibila 
Pentru inceput am inceput sa beau tone de apa si ceai verde si sa fac Pilates ( nu stiu insa daca o sa ajute caci e numai 1 data/saptamina). Poate ar trebui sa fac si altceva, plimbari lungi si dese ( cheia marilor succese
)
-------
Life's a journey, enjoy the trip !
ramiris spune:
Si la mine s-a atenuat foarte mult cu vacuum si electro.
Si cremele au efect daca le folosesti sistematic, dar oricum e nevoie si de un masaj ceva care sa disperseze depunerile, noduli sau cum s-or chema.
Articole interesante aici:
http://www.beautycenter.ro/articole/view_articol.aspx?id=359
si aici
http://www.beautycenter.ro/articole/view_articol.aspx?id=363
ramiris spune:
Mai e un articol pe aceeasi tema:
http://www.beautycenter.ro/articole/view_articol.aspx?id=369
si un extras din el:
"Studii din „Jurnalul de Chirurgie Estetica” confirma faptul ca masajul vacuum stimuleaza imbunatatirea circulatiei sanguine cu aproape 400% si cresterea productiei de colagen cu pana la 130% in cazul efectuarii acestuia pe o perioada indelungata."
AlinaCan spune:
Well, io spun asa ca inainte sa va faceti atatea griji, intrebati-va fiecare partenerul ce stie despre celulita, cam pe unde se poate gasi ea, etc si o sa realizati cu mirare ca habar n=are. La fel cum nu observa ca e ordine sau dezordine in casa, daca s-a schimbat sau nu lenjeria de pat, daca hainele s-au spalat sau nu, si multe altele tot asa cred ca sunt ei de paraleli si cu celulita. Asa ca tot noi intre noi femeile ne observam celulitele si la o adeca ....ce daca.
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by AlinaCan
Well, io spun asa ca inainte sa va faceti atatea griji, intrebati-va fiecare partenerul ce stie despre celulita, cam pe unde se poate gasi ea, etc si o sa realizati cu mirare ca habar n=are. La fel cum nu observa ca e ordine sau dezordine in casa, daca s-a schimbat sau nu lenjeria de pat, daca hainele s-au spalat sau nu, si multe altele tot asa cred ca sunt ei de paraleli si cu celulita. Asa ca tot noi intre noi femeile ne observam celulitele si la o adeca ....ce daca.
El se poate sa nu observe, eu insa observ cu siguranta. In general motivul pentru care am grija de mine sunt eu, nu sotzul (sau iubitul inainte de asta).
Ramiris, interesante articolele, multumesc.
XIO spune:
Delphin , poate sa macaie cat vrea , ca asa e ;)
Te anunt dupa o sarcina -2 daca am sau nu celulita pe fund , asteapta numa![]()
Tocmai am sunat la un salon mai ...nou si mai .....modest sa intreb cat costa sedinta de vacuum---49 de lei , pachetul de la 350 in sus![]()
Deci never.
ramiris spune:
quote:
Originally posted by XIO
Delphin , poate sa macaie cat vrea , ca asa e ;)
Te anunt dupa o sarcina -2 daca am sau nu celulita pe fund , asteapta numa
Tocmai am sunat la un salon mai ...nou si mai .....modest sa intreb cat costa sedinta de vacuum---49 de lei , pachetul de la 350 in susDeci never.
Vezi ca sunt si oferte, eu mi-am luat acum 11 sed de electro, 11 de fast slim si 11 de vacuum cu 400 lei, asta daca vrei intr-adevar sa faci.
Steluta spune:
quote:
Originally posted by ramiris
Vezi ca sunt si oferte, eu mi-am luat acum 11 sed de electro, 11 de fast slim si 11 de vacuum cu 400 lei, asta daca vrei intr-adevar sa faci.
Ramiris, unde ai gasit aceasta oferta??
Si eu as dori sa gasesc ceva, dar mai aproape de casa (ca am bebe mic), adica prin Titan sau imprejurimi.

Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
Anne_Ma spune:
Ma bag si eu in vorba!
Trebuie sa recunosc inca de la inceput ca nu am nascut niciodata. Dar poate...
Acum 6 ani aveam 27 de ani, 56 kg la inaltimea de 1.72 si multa celulita. Atunci am inceput masajul intensiv. De 3 ori pe saptamana, 2-3 l de ceai/zi. Cred ca in 5-6 luni nu se mai vedea absolut nimic.
Masaj am facut cam 1 an si jumatate.
Vara trecuta am descoperit vagi urme de celulita, am lasat-o, iar inainte de Craciun nu am mai putut suporta si am inceput masajul. Am aproape 2 luni de masaj si celulita a inceput sa dispara, pielea este putin mai ferma ca inainte. Astept sa ved ce se intampla! Ma duc 1 data pe saptamana la sala si tot atunci fac si sauna. Am inceput sa beau f. multe lichide + ceai antiadipos.
Doamne-ajuta!
XIO spune:
Eu sunt din Tm ... O sa caut sa ma interesez , dar nu cred ca dau 4 mil e prea mult.
Oricum la cat am daca nu beau apa si fac sport se duce singurica la plimbare , dar vroiam ceva ... rapid.![]()
Asa ca ma duc doar la electro , de 2 ori pe saptamana , masaj si sportul de rigoare+sauna , ca am gratuit doar ![]()
Sa vedem