Celulita: a scapat cineva de ea?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

quote:
Originally posted by Steluta

quote:
Originally posted by ramiris
Vezi ca sunt si oferte, eu mi-am luat acum 11 sed de electro, 11 de fast slim si 11 de vacuum cu 400 lei, asta daca vrei intr-adevar sa faci.

Ramiris, unde ai gasit aceasta oferta??

Si eu as dori sa gasesc ceva, dar mai aproape de casa (ca am bebe mic), adica prin Titan sau imprejurimi.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Nu e pe langa casa ta din pacate, e in centru, langa Cercul Militar.
Cauta si tu pe google cu electrostimulare, sigur gasesti si in zona ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

exista femei care nu au celulita DELOC... ca sunt numai cam 1% din toate femeile, e adevarat, dar exista astfel de norocoase. am cunoscut eu una. 25 de ani si pic de celulita. nici cand strangeai pielea pe unde voiai tu.... nu facea sport, nu avea nush ce alimentatie, doar ce avea de la mama natura... o piele ferma ferma si faina tare...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

exista femei care nu au celulita DELOC... ca sunt numai cam 1% din toate femeile, e adevarat, dar exista astfel de norocoase. am cunoscut eu una. 25 de ani si pic de celulita. nici cand strangeai pielea pe unde voiai tu.... nu facea sport, nu avea nush ce alimentatie, doar ce avea de la mama natura... o piele ferma ferma si faina tare...

Factorul genetic nu e deloc de neglijat, in ce priveste celulita dar nu numai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

Da, se poate, dar din pacate o sa faca si ea odata si odata, daca nu se intretine....
Asa eram si eu la 25 de ani , tot factor genetic, ma intreba lumea ce sport fac...iar eu nu am facut niciodata absolut nimic. De aia imi e asa de greu acum sa ma apuc de ceva...

Mergi la inceput