Naturiste si homeopate (29)
Raspunsuri - Pagina 7
violeta69 spune:
l-am trimis de doua ori mesajul...cred ca de emotii
acu' l-am sters.....pe al doilea
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
maria08 spune:
Buna!
Adimercedes: Ma bucur ca sunteti bine si tu si bb!!!! Te rog, gandeste pozitiv!!!! Va fi bine in continuare!!!
Pup!
Olivia26 spune:
Adi, ma bucur ca tu si bebe sunteti bine. D-zeu o sa va ajute pentru ca esti un suflet bun. burtik.
P.S.Te rog sa ma treci si pe mine pe lista fetelor "naturale".
Ce nu te omoara, te face mai puternic.
Asteptam barza
miki-miki spune:
Aditza ce bucurie mare. Ma bucur ca bb e bine. Acum nu mai gandi negativ pt ca totul o sa fie OK. Ii dau un -ic samburelului.
Te-ai gandit la un nume? Uite eu dc o sa am un baietel vreau sa-i pun numele Cezar-Gabriel iar dc o sa fie fetitza nu stiu inca.
Pupici muuulti de tot.
Miki
galuscuta spune:
Mey, fetelor , iara-s cu intrebari ....acu' iau maca si am inceput sa beau si ceai de coada soricelului + cretisoara cate 1 lt.si juma pe zi.Voi ziceti ca ma va ajuta sa-mi reglez ciclul?ajuta si la altceva?
Am inceput sa devin sceptica in privinta tratamentului natural...de fapt in privinta oricarui tratament avand in vedere ca acu' le-am incercat pe toate fara succes si eu si sotzu'....na ,iara m-apuca depresia..
galuscuta
Flr spune:
vreaaauuuuuuuu si euuuu sa fiu 'naturala' ca voi numai spuneti-mi pot lua dupa ureche vb vine sau trb sa merg la un homeopat???am mai postat asta dar nu ma bagat nimeni in seama:(((((asa pleaseeeeeeeee
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Flr
vreaaauuuuuuuu si euuuu sa fiu 'naturala' ca voi numai spuneti-mi pot lua dupa ureche vb vine sau trb sa merg la un homeopat???am mai postat asta dar nu ma bagat nimeni in seama:(((((asa pleaseeeeeeeee
Flr, cred ca tratamentul naturist il poti lua "dupa ureche", atata timp cat ai niste analize facute si eventual un dignostic, ca sa stii ce plante sa iei si pt ce.
Da-ne mai multe detalii despre analizele pe care le-ai facut recent, rezultatele lor, diagnostice puse de medici, eventuale alte tratamente incercate si ne vom pune toate mintea la contributie si vom veni cu idei. Asa, e cam greu sa iti recomandam ceva daca nu stim pt ce ...
Asteptam detalii .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
dj_mama spune:
Adi, ieri mi s-a parut ca ai lipsit de pe forum si mi-am facut griji.
Sunt foarte bucuroasa ca e bine.
Dar tratament de sustinere nu prea dau pe acolo, nu? Merg pe selectie naturala cred ...
Eu te indemn sa iei progesteron ca sa fii sigura. Ce zici?
Mire79 spune:
Adimercedes problema mea sunt ovarele micropolichistice si o posibila endometrioza
(pt asta n-am facut nici o laparoscopie si se poate sa nu fie totusi.. la unele ecografi s-au obs ceva noduli endometriozici-nu se stie sigur.) Oricum.. acu vreau sa se vindece prob cu ovarele micropolichistice. Am cicluri lungi si dupa cum am obs anovulatori.
Cauza pare a fi o dereglare hormanala: progesteron mic si estrogen mare. Vitexul pare a fi bun.
Incerc cu asta (iau 2 pe zi).
Am si prolactina un pic marita si uter in poz retroversa care pare a pune si el mici prob. Da cum n-am obs nici o zi de ovulatie.. nu m-am gandit la asta prea mult.
Ai grija de bebe! Ma bucur ca sunteti bine.
Mire79 spune:
marryan eu nu am facut niciodata test pt anticorpii astia.. numa mi-am adus aminte ca am citit asta la povesti de succes partea I. Postez aici ceea ce am luat de acolo, sper sa nu se supere
persoana care a scris:
<<Autor: mihaipopescu
Raspuns la: 09/05/2005 21:03:19
tuturor aspirantelor, ma numesc Mihaela, am 34ani(peste 1luna),sunt din Craiova si doresc sa va impartasesc si voua bucuria care ne-a umplut sufletele(mie si sotului meu).Povestea mea este putin cam lunga dar sper sa aveti rabdare sa o cititi si poate va ajuta in vreun fel cel putin pe cele care au aceeasi problema pe care am avut-o si eu.Suntem casatoriti de 10 ani,timp in care am facut tot felul de analize si eu si sotul meu, am fost la "n" controale ginec.la renumiti aici in Craiova,toti ne spuneau ca totul este ok, ca nu avem nici un fel de probleme, fapt pt.care nimeni nu ne dadea nici un trat.dar nici nu venea,desi de aprox.2 ani pot sa spun ca munceam luna de luna.
Norocul ne-a suras anul trecut cand de 1MAI am hotarat impreuna sa mergem la renumita Manastire Nicula sa ne si sa ne inchinam la Sfanta Icoana Facatoare de minuni a Maici Domnului.Desi drumul a fost ff lung si obositor,ne-am intors dupa 2zile si o noapte petrecute la manastire cu rugaciuni si multe sfaturi intelepte de la un preot pe nume Dimitrie Irimia cu o lumina de speranta ca bunul Dumnezeu si Sfanta Fecioara ne vor ajuta prin si ff multa credinta.
Pot sa spun ca de atunci Dumnezeu a fost alaturi de noi desi mai aveam un drum lung si greu de strabatut pana sa reusim.
La o luna de zile am incercat la un altaici in Craiova f.tanar, despre care nu aflasem decat ca are cea mai buna aparatura din oras.Este vorba despre dr.VADUVA CRISTIAN, singurul medic care mi-a dat sa fac in plus fata de analizele facute pana la acea data niste analize de sange pentru anticorpi antispermatici, analiza repetata in trei laboratoare diferite(2 Craiova,1Bucuresti-Synevo), toate rezultatele fiind aceleasi,titrul f.mare peste normal.Diagnostic clar:infertilitate din cauza acestor anticorpi care distrugeau orice
speranta de a mai avea un bebe, deoarece medicul mi-a spus ca nu exista tratament pentru asa ceva singura sansa fiind inseminarea artificiala.Am plecatdistrusa de la cabinet,nu vroiam sa cred ca nu exista tratament(mi-a dat sa iau prednison 10zile/luna timp de trei luni,medicament in care nu am avut incredere fiind f.ieftin si citind prospectul nu am gasit nici cea mai mica legatura cu ce aveam eu) .In paralel auzisem de dr.Niculescu de la Giulesti la care dupa doua controale mi-a zis ca totul este bine si la mine si la sot(dupa analizele refacute la cabinetul dansului),cand i-am spus de anticorpi mi-a raspuns scurt ca nu exista analize de sange pt.acesti anticorpi,sa prestam in perioada de ovulatie si atat,nu tratamente, nu alte explicatii;si totusi m-am incapatanat si in toamna m-am programat la inseminare la Bucuresti la acest dr.renumit trei luni la rand(sept,oct,nov). Prima zi faceam monitorizare ecografica (endometru 9mm-12mm,foliculi peste 20 numai pe ov.drept in ziua 11-a sau a 12-a,spermograma-normospermie) si a doua zi inseminare(prima inseminare cu d-ta Moisa,a doua Niculescu-Moisa, a treia Niculescu-Cocei),insa dupa trei incercari nimic, nici un rezultat.
Din nou dezamagita, din nou,, nervi pe sot,certuri, nu vroiam sa mai vad si sa mai aud de nimeni si de nimic.
In tot acest timp ma rugam zilnic la bunul Dumnezeu si la Sf.Fecioara pentru a avea bebe.Din luna dec.2004 am inceput
sa caut pe net orice care ma putea ajuta sa gasesc ceva legat de problema mea.V-am gasit pe voi,de la care am invatat foarte
multe lucruri despre ovulatie,endometru, foliculi,chiar si inseminare pentru care va multumesc tuturor aspirantelor si va doresc sa aveti incredere in voi pentru ca Dumnezeu este bun si atunci cand va asteptati mai putin atunci va aduce bucuria.
Dupa seri intregi de cautari am gasit un site englezesc in care amintea acelasi tratament pe care mi l-a prescris dr.Vaduva.Am luat prednison trei luni consecutiv din prima zi de menstruatie pana in ziua a 10-a (4 pastilute/zi,2dim,2pranz),si dupa trei luni am repetat analiza si nu-mi venea sa cred de la un titru de 160U/ml au scazut la 70U/ml(normal fiind pana la 60U/ml).Dupa un asemenea rezultat m-am programat in aceeasi luna(febr.2005)la prima inseminare la dr.VADUVA. Va spun cu mana pe inima ca puteam sa fac 100 de inseminari la Bucuresti si nu cred ca as fi reusit.Nu vreau sa fiu rea sau sa va dezamagesc ,dar pot sa spun ca dupa trei experiente la Bucuresti unde imi pusesem toate sperantele auzind atatea lucruri bune si atatea reusite la spital la Giulesti parca faceam parte din norma
zilnica de inseminari pe care trebuiau sa o realizeze - cel putin asa am ramas cu impresia aproximativ 2min.inseminarea si 15 min.dupa inseminare si Dumnezeu cu mila daca se prinde ceva .La dr.VADUVA inseminarea propriu-zisa,a durat cel putin 15min.cu spalaturi inainte,ridicare de col avand uterul retrovers fara a ma lasa sa ma dau jos decat dupa ce treceau 30 minute de la inseminare, ceea ce m-a facut sa am incredere deplina in acest doctor si eram sigura ca am sa reusesc cu dansul. Nu a fost din prima incercare dar a doua a fost sigura, iar acum avem in burtica o inimioara de 7+,suntem tare fericiti si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a indreptat pasii catre acest mare om si doctor care este CRISTIAN VADUVA si caruia ii multumesc din suflet pentru puiul care creste in mine.Cu siguranta sufletelul din burtica va purta numele acestui doctor,mai ales ca va veni si de Craciun.
Aveti incredere in voi, aveti incredere in Cel de Sus si foarte important aveti incredere ca medicul vostru este cel mai bun ( conteaza enorm ) si cu siguranta veti reusi.Dumnezeu si viata sa va surada oriunde va aflati ,pentru ca va inteleg pe fiecare prin ce treceti si toate meritam sa ne bucuram de aceasta minune.>>