Naturiste si homeopate (29)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

quote:
Originally posted by dana vio

quote:
Originally posted by L5845

dana vio, din pacate eu nu stiu sa-ti raspund la intrebarile puse de tine, dar vreau doar sa te atentionez ca in perioada cat vei lua si prednison, sa renunti la sare. Spun asta deoarece eu am mancat cu sare cat am luat prednison (pt. bronsita astmatiforma) si am facut gusa, de care greu am scapat. Sanatate multa !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

De sare m-a avertizat doctorita de familie cand mi-a prescris tratamentul.
Dar de tincturi ce spuneti fetelor?

Doar de sare stiu ca e interzisa in tratamentul cu prednison, presupun ca daca iti iei tincturile in continuare nu are nimic. Poate stiu celelalte fete altceva, eu nu stiu, doar presupun ca nu e nici o problema. Multa sanatate !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Vin si eu cu o problemuta,si pina ajung la dr(cam peste 2 sapt)poate ma puteti ajuta.Am o usoara usturime(stiti voi unde!),ma jeneaza,nu ma deranjeaza atunci cind fac pipi(ceea ce ma face sa cred ca n-am facut totusi o infectie urinara... sau da?!) simt asa o coarecare caldura,in acea zona.Ce sa fac?! M-am spalat cu ceai de galbenele dar vad ca nu e suficient...
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Idaira, poti incerca si crema de galbenele cu propolis.badijonezi "zona" foarte bine. nu renunta la galbenele, secretul este ca ceaiul trebuie sa fie foarte concentrat, altfel nu trece.sau mai simplu si mai rapid, Lomexin ovule-1 singur intravaginal si Lomexin unguent.
eu am patit-o de la niste antibiotice, dar nu aveam doar denzatia de arsura ci si de mancarime, imi venea sa ma tarasc cu fundul de pamant.tin minte ca atunci mi-a dat medicul si nizoral tablete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

idaira, am vazut ca ai intrebat si la alt subiect. cel mai bine mergi la medic. sanatate!

Mergi la inceput

noela_carmen,cum se mai simte tatal tau? Sper ca e mai bine...Uite ca aveam in casa crema de galbenele cu propolis dar nu m-a dus capul ...multumesc frumos .Dupa cum se prezinta situatia ,am sa incerc numai cu ceai si crema de galbenele,nu vreau sa intru cu nici un fel de ovule,deocamdata,cu atit mai mult cu cit nu am nici un fel de scurgere.
Programarea la medic o am peste doua sapt,dar sper sa-mi treaca pina atunci...Lomexinul e pt Candida, Noela ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

magdadomokos
nou venit

Romania
cluj napoca
38 Mesaje
Trimise - 28/02/2007 : 16:37:40
--------------------------------------------------------------------------------

Salutare fetelor , sunt noua pe aici si as vrea sa stiu daca e cineva care s ama jute si pe mine. Sotu are oligozoospermie cu astenozoospermie duap care , citind unele altele de pe forum i-am dat napraznic, vit C , potent power, spirulina , vit E, BU si duap toate acestea luate trei lunid e zile i-a iesit acelas analiza dar al sfirsit cu cuvintul " severa". Pe linga toate acestea a re si hipotiroidism si hiperprolactinemie. Ce as mai putea face?

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

IDAIRA, uite un leac babesc care la mine face minuni. La 2-3 litri de apa fiarta pui un pumn de flori de galbenele, musetel si pelin. Cand fierbe apa in clocot, pui plantutele, acoperi cratita cca 15 min sa infuzeze bine si apoi le pui intr-un lighean. Te pui frumos cu funduletul pe lighean, te acoperi cu o paturica si stai acolo pe aburi pana se raceste ceaiul. Apoi te bagi fuguta in pat. Pe mine asta ma ajuta. Poti folosi numai galbenele dar atunci pui mai multe la litrul de apa.
Magdadomokos, in primul rand zic eu ca la sot trebuie rezolvate problemele legate de hipotiroidism si hiperprolactinemie. La barbati ca si la femei dereglarile de tiroida si prolactina fac ravagii. Sotul tau face vreun tratament hormonal pt problemele astea ale lui? Daca nu, este timpul sa gasiti un endocrinilog bun care sa va ajute. Degeaba ii dai naturiste daca nu incerci intai sa il reglezi hormonal. Naturistele nu fac minuni peste noapte si uneori, daca exista anumite afectiuni, pot face mai mult rau decat bine.
Pupici tuturor si succes

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Catty : iti multumesc pt mesaj
Sotul meu a lua tmedicamente pt tiroida si prolactina timp de trei luni duap care refacind analizele i-a scazut valoarea sub minim dar dr-ta de endocrinolog i-a mai dat pt tiroida inca trei luni de zile duapa care refacand analizele rezultatul de la tiroida ii era triplu fata de cea maxim normal si prolactina de asemenea. De aceea nu mai stiu ce sa fac. Eu al fel cu prolactina sub tratament scade iar cind ma opresc iar creste.

DM

Mergi la inceput

catty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Va doresc tuturor o primavara frumoasa, cu impliniri si noi inceputuri!

Anto

Mergi la inceput