Naturiste si homeopate (29)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Idaira, uite ce scrie in prospectul de la Lomexin ovule:
substanta activa este fenticonazol nitrat.
este un egent cu efect fungicid, eficient impotriva Candida albicans, bacterii G(+)(staphilococus,streptococus)ceea ce dovedeste eficacitate in micozele suprainfectate,Trichophiton mentagrophites,T.verrucosum,T.tonsurans,Microsporum canis,M.gypseum,M.fulvum,Cryptococus neoformans,etc.Lomexin este deasemenea activ in vitro asupra Tricomonas vaginalis.
efecte secundare:in momentul aplicarii pot apare usoare senzatii de usturime care insa, de regula, dispar usor(asta este valabil la unguent)
moooama ce denumiri ciudate mai au nenorocirile astea!

pe tata l-am internat din nou in spital, facea iar febra , nenorocirea este ca a lovit-o si pe mama, e la pat si ea, si se pare ca acum ma vrea si pe mine
mi-au luat-o creierii razna, ca nu stiu unde sa ma mai impart.
gata, am plecat sa le fac de mancare...
doresc totutor o primavara linistita si "sanatoasa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

LA MULTI ANI DRAGELE MELE SI PRIMAVARA ASTA SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!!
IDAIRA, spre sa te ajute pontul si sa scapi de starile alea urate.
NOELA, imi pare tare rau pt parintii tai. Sa dea DD sa fie bine.
Magdadomokos, de ce nu incercati voi sa mergeti si la un homeopat bun, sa vedeti ce zice si el? Sau schimba endocrinologul. E posibil ca tratamentul sa nu fi fost cel adecvat pt sotul tau.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

catty,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Va doresc ca primavara asta sa va aduca numai zambete !!!

Noela,multa ,multa sanatate alor tai!Sa-ti dea DD puterea si rabdarea de a trece cu bine peste toate astea!
Cattydeja ma simt mai bine si asta numai dupa 2 zile de crema de galbenele cu propolis.
Ancucasper ca ti-ai refacut analizele la alt laborator si ca esti mai linistita.
Adimercedespupici pt punctuletz!!!!
Chivuta,Mariee,si la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor si va doresc o primavara superba cu multe impliniri
Catty iti multumesc pt raspuns, dar cum sa fac si sintetice si naturiste, nu merg impreuna. unele pareri is ca mai bine sinteticul decit naturistul. Nu stiu ce sa fac credema.

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Primavara e anotimpul in care totul se trezeste la viata, e anotimpul iubirii, al fericirii. Va doresc ca implinirile voastre sa fie intr-o directie clara !!!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Salutari.
Fetelor cochetelor revin la voi. Am facut 2 IA pana acum dar din pacate nereusite. Asa ca fac o pauza de 2 luni si incep din nou cu tratamente naturiste. Am inceput sa iau vitamine Centrum si mai iau momentan si Branca ursului.Cand o sa termin vitaminele o sa incep din nou cu Maca.
Am mai luat lunile trecute antibiotice si suspectez ca am o candida faringiana. Stiti cumva tratamente naturiste pentru vindecarea ei? Vreau sa va zic ca am incercat sa iau Nistatin dar are un gust oribil si nu mai pot continua cu el. Momentan iau tinctura de propolis o data pe zi si sper sa ma ajute.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Buna,

Azi intru pentru prima data pe forum, desi va citesc de ceva vreme si am invata multe de pe aici.
Din august incercam sa-l facem pe bebe sa vina la noi si nu am reusit inca. Mereu am avut ciclul neregulat dar in ultimele luni inanite de a lua decizia asta macar venea pe la 35-37 zile. Ei, dupa august parca face misto de noi, inarzieri d 10-14 zile in fiecare luna... asa numai cat ssa ne dea sperante si imedia in zilele urmatoare celor in care fac testul vine si ciclul.
In ianuarie am fost la eco transvaginala si mi-a zis ca am chisturi pe ovare (ovare micropolichistice). Mai auzisem asta in urma cu un an jumatate dar atunci am reusit prin ordonarea vietii sa-mi reglez ciclul si nu am mai dat importanta. Se pare insa ca doar timpul nu le-a rezolvat chiar pe toate. A si sa va spun ca iau si tratament pentru hipotiroidism (jumatate de euthyrox de 100 pe zi).
Doctorita (d-na Corina Neamtu)a fost foarte expeditiva zicandu-mi doar ca nu pot face copii pana nu curatam ovarele. Solutia propusa anticonceptionale minim 6 luni. Nici nu ma gandesc sa pierdem 6 luni cu ceva in care nu cred.
Asa ca plina de speranta am intrat aici la voi, am citit am cercetat si pe 9 ianuarie am inceput cu ceaiuri si tincturi din tratamentul Liviei. Atunci eram in ziua 45 si aveam dureri mair la sani de vreo 10 zile. Dupa trei zile, pe 12 ian. seara mi-a venit si ciclul. Ma hotarasem inainte sa fac si analize ca sa vad cum stau, insa le-am facut pe 12 dimineata si seara a venit ciclul. Asta este m-am bucurat ca a venit si increzatoare am luat in continuare napraznicul, cretisoara, coada soricelului sitincturile de zmeur, de coacaz negru si elixirul de soc. Am schimbat si regimul alimentar, totul apropae ca in schema.
Pentru a vedea cum reactionez la plantute mi-am facut si analize de sange in zilele 2, 14 si 20. Au iesit in limite (nu le am acum la mine ca sa va scriu rezultatele). Ma htarasem sa mai fav ci o trasvaginala sa vad daca ovulez insa din pacate nu am mai ajuns.
Toata luna m-am simti foarte bine, simteam ca plantulele lucreaza pe toate planurile (si pe la ovare si pe la ten, prima luna fara cosuri) si la psihic.
Insa azi sunt in ziua 49 si nimic doar ca de vreo trei zile au inceput sa ma doara sanii. De o saptamana am stopat un pic tincturile si ceaiurile zicandu-mi ca poate de aia nu imi vine, ca nu las organismul sa scada progesteronul (poate zic tampenii, dar scuze).
In week-end-ul trecut am facut si un test de sarcina si nimic nici acolo.
Sunt tare derutata! Nu stiu daca am facut bine ca am intrerupt cu plantutele (sanii au inceput sa ma doara dupa ce am intrerupt). Oricum dupa ce imi vine vreau sa revin cu ele. As merge totodata si la un endocrinolog bun si daca se poate sa aiba consideratie fata de natursite. Voi stiti pe cineva? Sau poate este mai bine sa merg la un fitoterapeut care insa sa se priceapa sa-mi dea tratamentul dupa profilul meu hormonal? Eu am intrebat in stanga si in dreapta dar nimeni nu mi-a putut recomanda pe cineva.
De andocrinolog am citi pe aici ca fetele sunt tare multumite de dr. Corina Neamtu. Dar la Sanador la d-nei reusesti sa obtii programare extrem de greu 1 luna-1luna si jumatate si parca as vrea pe cineva la care sa am accesmai usor?

Ce ma sfatuiti sa fac? Eu am crezut ca ma pot doftori singurica sa scap de chistulete si sa-mi reglez ciclul ca in final sa ne implinim si noi visul de a avea un bebica al nostru (ca pe ai prietenilor si finutilor ii iubim foarte tare). Dar poate este mai bine sa nu fac toate acestea doar de capul meu. Bine de acum inainte sper sa va am alaturi cu sfaturi pe voi!

Merci mult si va doresc la toate o primavara minunata cu multe daruri de la Dumnezeu!

Miri2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Buna fetele
Ieri am fost la ginecolog si mi-a montat steriletul, datorita sinechiei uterine bilaterale, pentru 2 cicluri. La sfarsitul lui aprilie ma voi duce sa mi-l scoata si sa mai imi faca din nou Histeroscopia sa vada cum s-a rezolvat problema. Cica daca se rezolva aceasta problema as putea ramane gravida cat de curand.
Referitor la anticorpii antispermatici iesiti pozitivi la sot cica sa privesc partea buna - ca nu am eu acesti anticorpi pozitivi.
In rest cam atat.
Se pare ca astea 2 luni stau pe bara.
V-as ruga daca cumva stiti sa-mi spuneti ce as putea lua eu pentru indepartarea sinechiilor uterine#351; mentionez ca nu am ramas gravida nici macar odata iar aceste sinechii le-am dobandit datorita unei inflamatii netratate la timp.
De asemenea ce as putea sa-i dau sotului pentru anihilarea anticorpilor antispermatici.
Va dulce si va daruiesc cate o . Sa dea Dumnezeu sa avem o primavara unica pentru fiecare dintre noi.

http://tt.lilypie.com/7donp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boss_felicia spune:

Buna fetelor sa aveti oprimavara plina deAm hoinarit putin pe la voi indemnata fiind de DJ mama .vin cu intrebarea ce sa iau in afara de Maca si vit.E pentru ingrosarea endometrului? Si daca exista tratament naturist pentru tricomonas de care aparent ma scap dupa care iar am de-a face cu el.Succes tuturor fetelor si sper sa ma ajutati!!!

Mergi la inceput