Naturiste si homeopate (29)
Raspunsuri - Pagina 23
Chantal spune:
Catty, dupa cum zice si Idaira, n-am avut decat intentii bune. Sper ca te-am suparat. Imi cer scuze daca s-a inteles gresit ceea ce am vrut sa spun.
Idaira . Si eu am citit pe prospectul de la FLP ca tratamentul cu Maca pentru infertilitate se ia minim 3 luni. Nu cred sa aiba nici un efect negativ daca-l iei pe o perioada mai lunga. Dimpotriva. Acuma tu hotarasti.
denisabia spune:
miki-miki ma bucur ca nu m-ai uitat!Da s-au terminat cu bine examene si azi ma intorc la cluj ca s-a dus si saptamana de vacanta.
Eu momentan am aflat de mai multe suplimente naturale , siropuri unele romanesti , straine pentru chisturi.Intai vreau sa imi mai verific glandele si sa astept rezultatele analizelor.Fetelor ce vroiam sa va zic
mare grija cu produsele astea naturiste , cu combinatiile pe care le faceti.Am descoperit in formula As de doctora Doina Popescu , in vreo 3 randuri cititoarele ii multumeau pentru ca prin tratamentele naturiste s-au vindecat de mastoza fibrochistica si chisturi ovariene.Am sunat personal si initial am vrut sa merg acum la dansa ca trebuie sa merg in anumite zile ale ciclului , fiindca face analize hormonale , ale glandelor , echo tot tacamul.Defapt ce vroiam sa va spun i-am zis ca luam BU sa-mi vina ciclul si mi-a zis ca n-a fost bine ca nu stiu ce efect are , in fine numai retin exact.M-am convins ca e nevoie de un medic care sa cunoasca exact starea ta de sanatate si el sa-ti faca schema de tratament.
Sunt optimista ca voi reusi sa imi rezolv o parte din probleme , cu rabdare.Va tin la curent poate va voi putea ajuta sa mergeti intr-o anumita directie pe cele care aveti probleme asemanatoare mie!
rami 73 spune:
Miki-Miki,multumesc frumos pentru recomandare. Eu oricum intentionez sa iau Maca, am mai luat si in trecut si mi-a facut bine.
Denisabia, am fost si eu la Dr. Doina Popescu de cateva ori. N-as vrea sa supar pe nimeni dar am pareri oarecum rezervate in ceea ce o priveste...
rami
Olivia26 spune:
Chantal, este vorba de Branca Ursului.
Olivia
Asteptam pe bebe
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
dana vio spune:
Fetelor, indraznesc si eu sa ma amestec, desi de multa vreme va citesc nu prea scriu. Eu, ca si multe dintre voi, uter retrovers si infantil (ultimul doctor a spus ca poate nici nu e asa!), anovulatie, prolactina maricica (27.83 pentru intervalul admis de 1.2-19.5), ovare polichistice. Si nu in ultimul rand 36ani.
Am facut histero, stimulare, laparo, apoi duphaston 1-0-1 timp de 6luni. Am urmat un tratament homeopat, unul fitoterapic (muguri de zmeur si catina), apoi am incercat cu BU dar am renuntat pentru ca simteam ca-mi pleznesc ovarele de durere, apoi am incercat trat. lui Andritoiu: in prima luna am avut CM la 28zile, apoi la 13, apoi la 20. Drept pentru care am renuntat si la asta.
Acum fac un alt trat. dat de un medic (care se spune ca este spec. in infertilitate) cu brocriptina, clostilbegyt si prednison. Acum este prima luna. Am sa-mi fac si o monitorizare cu temp.bazala.
Intrebarea mea este: voi ce ma sfatuiti: sa mai iau tincturi de cretisoara, marar si salvie in acest timp? Si daca da, cum sa le iau?
Nu sunt contraindicate pentru chisturi ovariene si ovare polichistice?
O problema s-ar putea sa fie si cu endometrul pentru ca ciclurile sunt tot mai rare si tot mai slabe.
L5845 spune:
dana vio, din pacate eu nu stiu sa-ti raspund la intrebarile puse de tine, dar vreau doar sa te atentionez ca in perioada cat vei lua si prednison, sa renunti la sare. Spun asta deoarece eu am mancat cu sare cat am luat prednison (pt. bronsita astmatiforma) si am facut gusa, de care greu am scapat. Sanatate multa !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
Chantal spune:
L5845, si eu stiam ca sarea e interzisa in timpul tratamentului cu prednison. Nu ti-au spus medicii? Cata neglijenta din partea lor ca nu ti-au spus!