Naturiste si homeopate (29)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Iadira eu pt. endometru iau maca si beau ceai de cretisoara!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Multumesc Antositdar eu sint la ultimele pastile de Maca...ma intereseaza daca se face vreo pauza sau nu???Eu as tinde sa fac,si tare m-ar bucura sa stiu ce-au facut fetele in aceeasi situatie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

IDAIRA, pt cresteres endometrului trebuie sa iei medicamente sau plantute care ajuta la cresterea estrogenului. Vezi ca sunt si niste geluri care se plica pe burtica inainte de ovulatie si endometrul creste.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Catty,poti sa-mi spui despre ce gel e vorba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Catty ,ziceai de ceva gel care ajuta la cresterea nivelului de estrogeni. Din cate stiu eu Idaira are un fibrom iar estrogenii ajuta la dezvoltarea fibromului asa ca nu stiu daca e indicat acel gel pentru Idaira. Ma scuzati ca m-am bagat in discutie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!
Poate ma sfatuieste si pe mine cineva...ma pregatesc pt FIV spre sfarsitul lui martie, mi s-a dat sa iau vit.B6 si E timp de 6 saptamani ( am inceput din 14 februarie) si acid folic,vitamina C si ca+mg+zn+se ( toate intr-o pastila de la Harmony Line) pana aproape de punctie.Acum iau microginon ( AC) pana pe 18-20 martie.E ok oare?Pe perioada stimularii cred ca am sa iau maca si am sa beau ceai de cretisoara ( desi doctorii nu cred ca sunt de acord...)Sper ca ficatul meu sa reziste...
Multumesc anticipat.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Denisabia,

Categoric PCOS-ul are legatura cu suprarenala. De asta intre analizele pe care ti le-am enumerat se regasesc testosteronul, DHEA-S-ul etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CHANTAL, nu aveam de unde stii ca Idaira are un fibrom. A pus o intrebare si eu i-am raspuns. Dupa ce m-am operat eu de fibrom dr mi-a spus ca in general el creste de la ciclu. Eu de ex dupa operatie am luat AC care contineau o cantitate mare de estrogeni si pana acum fibromul nu s-a mai regenerat. Am deja 4 ani de la operatie. Daca stai sa te gandesti in cazul ei nimic nu o poate ajuta.
IDAIRA, daca ai fibrom, cred ca ar fi mai bine sa consulti un dr in legatura cu ce poti lua sa iti creasca endometrul Despre gelul ala nu stiu prea multe pt ca nu l-am folosit, dar intra la Inseminare la subiectul actual si pe la jumatatea lui vorbesc fetele de acolo. Poate te ajuta si mai afli si alte pareri,
Pupici tuturor si seara buna

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

catty multumesc ca mi-ai raspuns . Chantal,a fost bine intentionata,cunoscindu-mi problema,si ii multumesc.Am o mioma de 12mm e adevarat si am grija ca tot ce inghit sa nu o afecteze,de aceea ma intereseaza orice ca titlu informativ,dupa care investighez,citesc si vad daca mi se potriveste sau nu.In vara aveam un endometru de 6mm,dupa 3 luni de Maca,ceaiuri de cretisoara,napraznic,si vit E,am ajuns la 8mm,ceea ce pt mine e o reusita.As continua tot asa dar nu mai stiu cu ce...de asta am apelat la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Idaira eu stiu ca se recomanda minim 3 luni Maca si nu maxim 3 luni. Eu zic sa continui pt ca rau nu-ti face. Mi-a povestit cineva despre o doamna care nu avea CM ca a facut tratam cu Multi Maca de la FLP si dupa 5 ani de tratam a nascut un baietel pe care il alinta Forrever . Tratam naturiste se rec min 3 luni deoarece trateaza sursa bolii iar cele alopate trateaza efectul bolii. Continua fara grija ca nu patesti nimic.

Fetelor eu nu prea am mai intrat deoarece imi face figuri net-ul.
Aditza ce mai face burticul? Sper ca nu-l agiti prea rau sau sa-l scalzi.
Denisabia ai terminat cu examenele?
Rami 73 in prospectul Multi Maca am citit despre o planta care o contine ac produs si anume Saw Pallmeto. Ac planta scade testosteronul. Citeste prospectul produsului(il gasesti pe prima pag de la cap Azoospermie)

Miki

Mergi la inceput