Naturiste si homeopate (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

catty, ma bag si eu in vorba,desi parerea mea nu e unai tocmai avizata,dar ...
sa analizam, vitex-ul are efect progestativ,si avand in vedere ca inca nu s-a instalat menstra, nu cred ca ar fi tocmai nimerit sa incepi sa-l iei, e posibil sa te "lungeasca" si mai mult.
iar progestativele in nici un caz nu pozitiveaza testele se sarcina!
poate e bine sa mai astepti putin sa vezi ce se intampla cu tine. daca a fost sarcina probabil ca ceva s-a dereglat,s-o fi zapacit organismul si nu mai stie nici el ce sa faca. mai ai un pic de rabdare.
nu stiu,zic si io...
poate vin fetele sa ne mai lamureasca,chiar sunt curioasa ce s-a intamplat in cazul tau, din fiecare poveste e ceva de invatat,ca in baza medicilor...
multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Salut toate fetele naturiste si va multumesc pt toate sfaturile/remediile/tratamentele pe care le postati. Va urmaresc de destul timp si pana acum am incercat sa adaptez aceste tratamente in functie de propriul organism. De cca 2 saptamani am inceput sa iau Vitex (de pe site-ul recomandat de voi) dar din ultimul mesaj postat de Noela am inteles ca acesta "lungeste" si mai mult CM.
Eu am un CM si asa destul de lung (peste 35 de zile) si nu stiu daca e bine sa mai continui cu acest tratament. In paralel am luat si tinctura de mladita de zmeur. Am procedat bine?
Va multumesc anticipat pt raspunsuri si pt faptul ca existati!

Mergi la inceput

carissma, iubito, eu am tinut sa subliniez ca nu sunt o "voce" in materie de naturiste, eu mi-am dat doar cu "presupusul", inca mai invat.
nu cunosc probleme tale de aceea nu ma pot pronunta in nici un fel vis a vis de tratamentul pe care il urmezi. poate cu ceva mai multe detalii, reusim sa deslusim cumva problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Noela am recitit raspunsul tau pt Catty. Chiar daca era o simpla presupunere eu am luat-o de buna pt ca din cat am urmarit toate postarile tale au fost justificate si mie mi s-au parut concludente.
Despre mine ce pot sa spun? Am un CM foarte aiurea (31,41,28-foarte rar), iar astazi sunt Z45 si nici un semn de rusi. Pana acum am crezut ca am PCOS si din cauza asta sunt asa "dereglata" dar dupa ultimul control de luni cand mi s-a infirmat banuiala nu mai stiu ce sa cred. Dr. mi-a spus ca am o usoara lipsa de estrogen. Din cate am inteles atat Vitex-ul cat si Maca au rol progesteronic. Sa le mai iau sau sa incerc altceva?
Multumesc frumos fete inimoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Buna fetelor!
Ce stiti despre Clinica Medicala respectiv Laboratoarele Medicale UNYSIN?
Pot sa am sau nu,incredere in rezultatele de la ei?

PUPICI TUTUROR!

Mergi la inceput

carissma, hai sa ne concentram un pic
am inteles ca tocmai ai facut un control;nu am inteles bine care e rezultatul.
"usoara lipsa de estrogen" este dovedita prin analize?
cum stai deci cu ovarele, endometrul?
o dereglare e clar ca exista dar trebuie gasita cauza.
ti s-a confirmat vreodata ovulatia ? cu teste sau monitorizare ecografica?
nu trebuie sa te sperii nici de maca si nici de vitex, ele sunt celebre prin faptul ca regleaza, oricare ar fi cauza "+" sau"-".
nici una din aceste plante nu contine progesteron sau estrogeni, ci prin compozitia lui chimica, ajuta la reglarea acestor hormoni.
din cate am observat io, fetele in primele luni de administrare a lor, se produce o oarecare furie hormonala, in sensul ca apare asa zisa "dereglare". daca vei fi consecventa rezultate vor apare si ele.
mladitele de zmeur se iau pentru anumite afectiuni ale aparatului genital, de fapt e poate printre putinele plante cu tropism pe aparatul genital, nu sunt multe, la fel arinul alb , dar repet se folosesc functie de afectiune,trebuie mai intai stabilit diagnosticul .
asta inseamna profilul hormonal, monitorizari ecografice si nu in ultimul rand folosirea testelor de ovulatie si a TB. toate la un loc vor crea un tablou clinic care te vor ajuta sa iei o decizie.
nimic nu se ia dupa ureche, nici macar plantele. poate singurele 'chestii" inofensive sunt remediile homeopate, care in cel mai rau caz nu vor avea nici un efect.
te-am zapacit? tu ai vrut-o

hai, ca dracu nu e chiar asa negru, ne-au dovedit-o multe fete pe forum,ai sa vezi, vei fi si tu una dintre ele,o singura probelema ne chinuie pe toate: rabdarea, dar cum alta solutie nu se intrevede la orizont, trebuei s-o facem si pe asta.

ti pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

NOELA, multumesc de raspuns. De dimineata am luat prima pastiluta de Vitex. Nu stiu daca este coincidenta sau nu, dar la pranz pe langa curgerile mele inchise la culoare de 1 saptamana incoace a aparut si sange, putin scurgenadu-se chiar in tampon. Asa ca am si eu CM, intr-un mare final, nu f mult cantitativ, dar macar organismul meu da semne ca isi revine. Sper sa ma ajute Vitexul sa am iarasi un ciclu de 27 de zile si sa ovulez ceas in z13.
CARISSMA, cum zicea si Noela, fara sa ne dai un diagnostic clar de la un endocrinolog, nu poti lua plantute dupa ureche. Pe mine de exmeplu m-a ajutat f mult in trecut sa imi reglez hormonii si sa am niste analize se invidiat o cura de 3 luni cu branca ursului si napraznic. Acum fiecare organism este special si nu trebuie sa ne luam dupa cum reactioneaza alte fete. Fii f atenta insa ca nu care cumva sa te dereglezi si mai tare in dorinta ta de a-ti aduce organismul pe calea cea dreapta. Daca ai probleme cu estrogenul, o cura de cateva luni cu anticonceptionale te poate ajuta. Acum nu toate anticonceptionalele sunt bune, dar in functie de analizele tale ti se va prescrie ce ai tu nevoie.
Pupici tuturor si succes

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

catty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Dragelor de cand cu vacanta asta ,in loc sa ma odihnesc numai am umblat cu tot felul de probleme.Azi mi-au venit rusii dupa ce luni am terminat tratamentul cu Duphaston si maine o sa merg pt analizele hormonale.Sunt in brasov si am zis ca le fac aici , nu ma intorc la cluj pentru ele.Desi o sa ma coste mai mult cu vreo 70 de lei toata distractia.Sunt in cautare de tratamente naturiste sa vad ce verdict final primesc de la medic, as vrea sa incerc la un homeopat , greu si asta ca nu prea cunosc.
Voi sunteti bine?N-am avut net si nu am putut scrie.Am citit pe fuga din urma.Mi-a fost dor de voi , ce face samburiciul tau adimercedes?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Fetele! Am cumparat Omega3 cu vitamina E 800mg si as dori sa iau si eu si sa ii dau si sotului meu ,dar cate pe zi? 1 este suficient?Noi suntem in pregatire pt. FIV si ma gandesc ca vit.E sa nu ii afecteze (am inteles ca nu este recomandat mai mult de 10 zile/luna!!!)Ce ma sfatuiti?????

Anto

Mergi la inceput