Naturiste si homeopate (29)
Raspunsuri - Pagina 17
anastacia spune:
la toate fetele. de primire tuturor fetelor ,celor care mi-au raspuns si care m-au pus pe listuta si pe mine.va doresc mult succes cu naturistele si ce-mi doresc si mie .
un cat mai repede daca se poate.
toate fetele sa mai citesc .
maria08 spune:
Catty: Am urmarit povestea ta....imi pare rau.....Nu stiu ce sa-ti spun despre Vitex, nu am luat niciodata......totusi cred ca ar tebui sa astepti sa-ti vina CM-ul. Pana la urma te-ai lamurit? Care e explicatia situatie tale? Iti doresc sa treci cu bine peste toate1
L5845 spune:
Gata ! Cred ca incepe sa se regleze, incet , incet si ovulatia mea,cel putin asa cred, pe baza reactiilor pe care le am : sani tensionati si durerosi, scurgere albicioasa urmata de "celebrul albush", dureri acute de burtica (ca la CM) si pofta de mancare putin iesita din normal. Tot ce mai astept acum, e sa vina si CM dupa ovulatie, ca sa fie tacam complet, nu?
toate fetele si va urez spor la tratamente care sa ne implineasca tuturor aceeasi dorinta .
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
catty spune:
MARIA, nu stiu nici acum ce a fost cu mine daca intr-adevar a fost sarcina neviabila sau de la progestative am avut teste fals pozitive. Dr meu crede cu tarie in a doua varianta. Eu cred ca ceva a fost dar bb al meu nu era destul de puternic pt a lupta sa se faca mare. Am citit insa ca Vitex ar ajuta si la reglarea CM-ului si eu vreau sa ma reglez cumva pt ca mi-e groaza sa ma gandesc ca as putea ajunge sa iau AC cu lunile si apoi sa astept sa isi reintre organismul meu in normal. Mai bine ceva naturist, nu?
Pupici tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
L5845 spune:
Buna seara fete cucuiete ! Pot sa adaug la tratamentul de reglare hormonala, un "strop" de tinctura de soc si o "lingurita" de ceai de slabit de la Naturavit? Sper ca nu v-am innebunit cu intrebarile mele .....
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
Olivia26 spune:
Am mai descoperit www.umm.edu/altmed/ConsLookups/Herbs.html" target="_blank">un link in care veti gasi informatii despre foarte multe plante, in ordine alfabetica (in engleza).
Sa dea DD sa va fie de folos.
Pupici la toate fetele.
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
Asteptam barza
oana_2006 spune:
buna fetelor!
am si eu nevoie de ajutorul vostru!
am inceput tratamentul naturist al Liviei din 09 ianuarie, iar pana astazi nu mi-a venit cm. astazi sunt z47. am facut un test de sarcina pe data de 07 februarie care a iesit negativ. nu am un cm regulat, dar la 30-35 zile imi venea.
sunt intr-o mare dilema de ce dereglarea asta! am citit ce au postat fetele care au urmat tratamentul...si lor le venea mai devreme cu cateva zile.
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by oana_2006
buna fetelor!
am si eu nevoie de ajutorul vostru!
am inceput tratamentul naturist al Liviei din 09 ianuarie, iar pana astazi nu mi-a venit cm. astazi sunt z47. am facut un test de sarcina pe data de 07 februarie care a iesit negativ. nu am un cm regulat, dar la 30-35 zile imi venea.
sunt intr-o mare dilema de ce dereglarea asta! am citit ce au postat fetele care au urmat tratamentul...si lor le venea mai devreme cu cateva zile.
Oana, intr-adevar, tratamentul in prima faza te poate deregla, dar nu e regula sa iti vina mai devreme. Gandeste-te ca vreo 3 luni nu mai calculezi normal. Incearca sa iti iei ca punct de referinta primul ciclu din timpul tratamentului si la ala sa raportezi celelalte date: culoare, durata, intensitate, simptome etc.
Nu te stresa si da organismului tau timp sa isi intre in normal. Macar 3 luni fara sa astepti miracolul de pe o zi pe alta.
O sa fie bine, o sa vezi. Iti tin pumnii si asteptam vesti cat de des.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
catty spune:
Neata fetelor,
Va rog frumos, daca stiti, dati-mi si mie un raspuns la intrebarea pe care am pus-o la pagina 11.
Multumesc frumos
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
maria08 spune:
Catty: Eu nu stiu ce sa-ti spun despre Vitex....
Dar, spune-mi....esti sigura ca nu e nimic in burtik??? Nu vreau sa te supar......ma gandesc ca ar trebui sa stii sigur si dupa sa incerci un tratament.