Naturiste si homeopate (29)
Raspunsuri - Pagina 13
bubulina1 spune:
quote:
Originally posted by danyalo
Cine-mi raspunde si mie la intrebare: e bun naprasnicul sub forma de capsule??
dany
Dany, eu zic ca e bun, dar stiu ca este mai slab. Ar trebui sa iei 4-6 capsule pe zi.
Bubulina
Speranta moare ultima!
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by bubulina1quote:
Originally posted by danyalo
Cine-mi raspunde si mie la intrebare: e bun naprasnicul sub forma de capsule??
dany
Dany, eu zic ca e bun, dar stiu ca este mai slab. Ar trebui sa iei 4-6 capsule pe zi.
Bubulina
Speranta moare ultima!
Dany, bubulina are dreptate. Eu luam doza maxima trecuta pe cutie.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Boo spune:
Fetelor, ma puteti ajuta cu un nume de dr homeopat din Bucuresti ? As vrea sa ma duc la unul dar habar nu am la cine ...
Laura Ioana spune:
Hmmm si io voiam sa va intreb despre capsulele de napraznic, ca le-am gasit pe un site pe net (sunt mai scumpe decat ceaiul, dar ma gandeam ca-s mai usor de luat)...daca ziceti ca-s mai slabe...mi-oi lua ceai.
Violeta multumesc mult.
Poze Laura
dj_mama spune:
Laura, capsulele nu sunt altceva decat pulbere de planta pe care poti sa ti-o faci singura.
Iei ceai fie la pliculete gata facut pulbere si-l tii 15' sub limba, de 3 ori /zi apoi il inghiti cu apa (si este cea mai tare varianta) fie iei ceai-planta si il faci pulbele cu rasnita de cafea (asta e cea mai ieftina varianta si cea mai tare ca nu mai suporta atatea prelucrari.
Laura Ioana spune:
dj_mama deci sub forma asta e mai puternic decat daca imi fac ceai, nu? Nici nu stiu cum arata in comert ceaiul asta, daca e sub forma de plicuri sau cum, dar sper sa gasesc, daca nu, imi comand de pe net. Trebuie luat o anumita perioada, in anumite zile sau iau tot timpul?
Poze Laura
dj_mama spune:
laura, in general gasesti la orice plafar si e ambalat ca orice ceai;
dc nu-ti place gustul (desi nu e rau) iti faci ceai si-l dregi cu miere dar e pacat..
se ia mereu stiu eu
gudinde spune:
quote:
Originally posted by Idaira
danyalo daca glicemia ti-a iesit normala nu ai avea nici o indicatie sa faci cea provocata.N-are rost...ar fi avut daca valoarea era aproape de limita superioara.
Danyalo,
La ce a scris mai sus Idaira as adauga si daca insulina iti iese in limite normale.
Oricum tu cu ovare polichistice si raportul LH:FSH de 2,66 cred ca ai sanse destul de mari sa ai sindromul ovarelor polichistice. Ai consultat un endocrinolog?
danyalo spune:
fetele si multam pt. raspunsuri!
Astept de-mi sare sufletelul din mine de emotie pana-mi ies toate rezultatele! maine sun din nou la laborator sa vad daca au iesit!
gudinde-- Nu am consultat un endocrinolog! de ce? Pt. ca am stat foooarte linistita! Iata de ce:
2005 Spit. Parhon
LH:5,92; FSH:5,23 raport 1,13
Sanador - iunie 2006
LH: 6,25 ; FSH: 8,35 raport:0,74
Giulesti- ianuarie 2007
LH: 16,3 ; FSH: 6,1 raport 2,67
Nu mai inteleg nimic! Ma uit la val.LH-ului si ea corespunde deja fazei ovulatorii ! Eu am avut intepaturi in zilele 7-8-9 iar la monitorizare nu am ajuns decat in ziua 13 cand mi-a spus ca nu am nici un folicul ! Eu ii tot spuneam ca simt ca-mi vine CM-ul si m-a mai chemat in ziua 17 decretand tantosh ca nu ovulez!In ziua 18 m-am trezit cu sange pe chilotei...apoi pete maronii...etc..iar in ziua 20 rusi cu tot tacamul( dureri , cheaguri, cantitate mare...etc)
Nu am mai luat nimic...nici maca nici Vitex( decat acifol si bio se-zn). Pt. ca am vrut sa vad exact cum sunt hormonalele fara ele!
de azi am inceput iar cu maca! Bineinteles ca dr-ul mi-a dat stimulare cu clomifen citrat dar cine crezi ca ia?? Macar 3 luni....sunt naturista convinsa!!! Caci la Fiv oricum o sa ma bombardez cu hormoni...deci abstinenta de la clomifene...bashca nici nu mai raspund la ele!
Va pup si scuze ca m-am intins ca o placinta!Dar pe masura ce ma analizez mai tare...constat ca ma afund....si mai mult!
doxinu spune:
buna fetelor!Este adevarat ca nu am mai scris pe forum dar va citesc mereu!Am primit mesajul tau adimercedessi tare m-am bucurat ca nu m-ati uitat!
Nu stiu daca am ce povesti pentru ca io cred ca nu exista o reteta e facut bbici.Am urmat ceva din tratamentul liviei dar adaptata la stilul meu de viataCel mai imporant cred io este sa nu-ti pierzi increderea in Dumnezeu caci el sigur nu uita pe nimeni si pana la urma ne indeplineste visul fiecareia!V-am pupat pe toate si sper ca in curabd sa auzim de cat mai multe burtici!