Spiridusi de ianuarie-februarie2006(151)
Raspunsuri - Pagina 6
asteryaro spune:
LA MULTI ANI ROXANA!
LA MULTI ANI SELIN!
LA MULTI ANI ANDREW!
Sa cresteti mari si sanatosi!!!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
silvi_2005 spune:
LA MULTI ANI ROXANA!
LA MULTI ANI SELIN!
LA MULTI ANI ANDREW!
Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii!!!
LA MULTI ANI CLAUDIU!!!! AI O SOTIE MINUNATA SI UN BEBE SIMPATIC FOC!!! SANATATE SI NUMAI BUCURII ALATURI DE FAMILIE!
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
asteryaro spune:
Pai... si io sunt putin in categoria leneselor.
Foarte adevarat ca papa la borcanel nu are gustul celei preparate in casa.
Si la fel cred ca, daca n-ar fi BIO, nu si-ar permite sa scrie pe borcane doar asa, de amorul artei.
Bianca, ti-ai spus parerea, incercand sa ti-o impui, de fapt, si jignind in acelasi timp. Vreau sa cred ca nu asta a fost intentia ta. S-a spus fffff clar ca fiecare mamica face cum crede. Cine nu stie cum sa faca, vine aici si intreaba, are pediatru, avem carti... nu?
Toanca, n-ai putea sa-i dai fructele pe post de desert? Adica o cantitate mai micuta de legume/sau ce-i dai tu acolo ca fel principal si apoi fructele. Ma gandesc ca nu poti sa renunti nici la iaurt, nici la fructe. Oricum, eu cam asa am de gand sa fac, putin mai incolo. Pupam MAteiasul pe intepatura, sa nu faca reactii si sa-i treaca supararea repede.
www.dropshots.com/astery
asteryaro spune:
LA MULTI ANI, CLAUDIU! Sa fii sanatos si fericit alaturi de familie!
www.dropshots.com/astery
silvi_2005 spune:
Am recuperat si eu din urma, mi-au ramas niste pagine de la sfarsitul capitolului vechi dar pe acolo erau discutii contracdictorii legate de alimentatie si sincer nici nu le mai citesc ca mi-am spus de 1000 de ori parerea....sa respectam opinia fiecaruia la toata lumea.
Toanca sa scapati cu vaccinul cu bine si fara reactii.
Giova, ma bucur ca l-ati mutat pe Marcolino cu voi si ca doarme cumintel in patut, e mai comod asa pentru ei.Merg la Jean pe 22 feb si stau vreo 5 zile.Multumesc de intrebare.
Moni, am primit pachetul, iti multumesc mult pentru pitici, i-au placut tare mult lui Alain.Eu de azi schimb tactica de ma jucat cu el.O sa ii scot sacul de jucarii din camera lui si ii dau doar cate 1-2 pe rand ca e varza printre atatea jucarii, nu se mai stie juca cu cate una frumos.In dupa-masa asta facem program cu piticii o sa fac poze.Am luat si beletul
Eu sunt acum in faza de cautta cazare in paris, Jean a propus sa ne intalnim acolo si sa stam 5 zile pentru oricum vroiam sa il vizitam si dupa ce il ducem pe bb nu o sa mai avem timp sa ne plimbam aiurea zile intregi.Asa ca in 22-27 voi fi acolo, petrecem cateva zile linistiti ca doi porumbei, singurul inconvenient va fi ca obsedata cum sunt imi va fi tareeeeeeee dor de Alain. Asta noapte abia asteptam sa se trezeasca sa il iau putin in brate.Acumparca s-a mai linistit, s-a trezit de 3 ori dar f putin, cred ca trecut perioada critica.
Am citit ce nazdravanii fac copilasii si tare m-am distrat.Alain nu are treaba cu gunoiul dar mai nou deschide singur usile si trebuie sa fiu atenta ca cine stie pe unde dispare.
Va pup pe toate, o sa mai arunc cate o privire pe aici ma intorc la cautat cazare...pana nu se trezeste Alain.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
mirela10 spune:
Facui fala sa vleau o constatale
La gladinitza ieli, când am picat,
(Cu toate ca-s de-un an în glupa male)
Sa mol daca glumesc, pe omoplat ;
Ne-a esplicat doamna educatoale
Amanuntzit, chial ne-a si desenat,
Cum am ajuns sa ezigstam sub soale,
Cum fiecale a fost plocleat,
Elam ochi si ulechi de culios
Sa aflu cum pe lume am venit,
Si chipes si istetz, da' si flumos,
Da' nu te mint, mai mult m-a plictisit
C-al fi o balza, cale-n noptitzica,
Ne-adutze-n pliscu' ei, împachetatzi,
Când scapa si mamica de bultica
Facuta de la oua si câlnatzi,
Cum zboala balza asta-ntzet, agale,
Vleo noua luni, sa iasa luclu bun
Si cum agiungem în patutz si-n tzoale
Pe cosul casei, ca si Mos Claciun….
Sa vezi mai flate, tze educatoale (!)
Fala misto, chial m-a lasat pelplex,
La vâlsta ei, (tze pept si tze pitzioale !)
Sa nu stie nimica desple sex !?
LUATA DE LA MAMICI DE NOV DEC
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)
toanca spune:
asteryaro, cred ca asa o sa fac cu toate ca dr. mi-a spus: "daca ii dai fructe simple nu se considera masa; daca ii dai fructe cu biscuiti si branza de vaci, asta e masa.
Asa ca o sa incerc sa-i dau doar cateva fructe ca desert si la pranz manacrica gatita, iar dupa amiaza iaurtul zilnic, ca sa nu renunt nici la cele doau bibe de lapte...
Dar asta in weekend ca sa vad cum ii fac programul
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
acina spune:
Mirela suuper poezia.
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
monica70 spune:
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
andiaroro spune:
Toanca- poate te ajuta experientza noastra. Alex are 4 mese, dar nici una nu este numai de fructe.
Dim si seara suge-asta se poate trece la categoria lapte. Dim, dupa ce suge( la 6-daaaa-sa va mai plangeti voi de matinali) mai primeste si un biscuit.
la pranz, care la noi e la 11-12 are legume+carne sau peste si fructe(sub una dintre cele 2 forme)sau iaurt.
la 4-5 are gustare : fructe si iaurt sau branza-depinde ce a mancat la pranz.
seara are lapte sau legume cu cereale, orez sau paste. si niste bucatele de fructe......depinde. fara feculente seara nus e poate la noi ca ural haplea la 2 noaptea de foame.si se pun astae pe el ca pe Diana
se mai intampla sa primeasca iaurt seara si atunci are un bisc sau paine facuta de mine(ca o adevarata lenesha ce sunt) sau de la brutarie, dar care stiu eu sigur ca nu are zahar.
La noi nu se poate termina masa, daca nu primeste ceva ce poate manca singur la final ca se lasa cu urlete.
Eu zic sa nu treci brusc la 4 mese. umbla mai intai la orele la care mananca el, astfel incat sa nu-i fie foame ntre ele......o sa se prinda bona fara pb cum sta treaba si, oricum, fiecare copil isi gaseste ritmul lui
ana si alexandre (17.02.2006)