Spiridusi de ianuarie-februarie2006(151)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Stiam eu ca am uitat sa raspund la cineva aseara:
Bumbita , m-ai intrebat daca am mutat patutul la noi in camera. Da, l-am mutat, sunt nopti in care nu se trezeste, altele in care se trezeste. Dar il mangai pe caput, pe spate si adoarme la loc.
Numai azi dim. ma trezesc in locul lui Clau, el in locul meu si Marco la margine, cu capul la picioarele noastre. Mi-a zis ca aplans putin si l-a luat cu noi, dar l-a pus pe urma la loc.

Gata pauza de , fug iar la adunat.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Gio Programul e de la 7juma pana la 3 juma.
Nici eu nu stiu ce grupa de sange are tibi. Eu a 01 si Alex are AB4.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

LA MULTI ANI CLAU!

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Selin
Roxana
Andrew

Sa cresteti mari si cuminti.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

ROXANA ELENA
SELIN
ANDREW KYLE

La multi ani!
ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Vad ca au fost dispute si apropo de borcanelele pt copii.Pai daca e asa eu sunt o mare lenesa caci fructe numai de la borcanel ii dau .
Toanca ma bucur ca ati trecut cu bine peste vaccin.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Dani mi-a facut azi noapte figuri, s-a trezit la ora 1 si pana la ora 2 s-a tot smiorcait...ii curgea putin nasucul (cred ca cum am stat atatea ore afara) si era tare mornait nici nu stiam ce vrea, nici ceai, nici apa, i-am pus niste ser fiziologic in nas...am sfarsit prin ai da nurofen si s-a mai calmat putin.
Discutii despre mancare se pare ca nu e bine sa mai avem ca se ajunge la .
Eu mi-am spus pararea, la fel ca fiecare, deci fiecare face cum crede de cuvintza ca e mai bine.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Giova-La multzi ani pentru Clau!

La noi a nins........cum se intampla doar o data pe an, am tras o fuga cu Alex pana la luminisul cu leagane din padure. in prima faza a fost ok, dar apoi nu a mai fost f cooperativ ........ii era somn. poate mai sta zapada pana dupa-amiaza ca sa mai iesim o data impreuna cu prietena mea.
Diana- cand le ies din cap americanilor interdictiile la alimente iti trimit cu posta rapida vreo 2-3 pui afumatzi-de pofta
Irina-ti se facu de "jamboane".asa e ca cartabosu' nu intretine "forma" f bine?.......eee....la tine e mai simplu cu trimisul.
despre discutiile de aseara- eu mi-am facut demult publica opinia si o respect pe a fiecaruia, dar nu gasesc normale si civilizate jignirile "in grup"

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu i-am dat lui Matei fructe din borcanase....si inca o gramada.
Acum nu ii mai dau pentru ca nu mai vrea....nu mai vrea asa pasta, le vrea in bucatele mai mari

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor eu sunt la ora de delectare pe Dc, Alain a adormit somnicul de dinainte de pranz. Alain s-a bucurat f tare asta dimineata cand m-a vazut, asta nopate nu a stiut mititelul ca mamica lui il tt ia in brate.
Fug sa citesc ce ati mai postat si revin.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput