Spiridusi de ianuarie-februarie2006(151)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Am uitat sa va spun ca ne-a iesit si dintele nr.3 de jos

Dana am vazut pozicile si ai intr-adevar doua papusele tare frumoase...sa fie sanatoase
Irinutza eu nu stiu ce sa zic de carnea de iepure cat ca mie nu imi place si nici nu i-as da Iarinei din moment ce mie nu imi place... Sabinutei.
Bianca spiridusului mofturici la laptic , dar tu cum ii faci cerealele? le faci mai lichide? Ca Iarina numai mai groase ca si o budinca le vrea,incearca si asa ca poate asa mai baga la ghiozdan ceva laptic.
Anasebe ma bucur ca ii place lui Tiberica cu bona.
Monica simpaticei demontatoare
Silvi si voua.
Deea frumoase poze si frumoasa spiridusa cu parul super fain si mare.

Apropo de borcanelele alea sincer eu ii dau Iarinei si din cauza ca eu una sincer nu am gatit de exemplu curcan si nici nu am sa o fac dar macar asa papa si ea si cate alte combinatii.
Mirela,Ioana,Denisa,Ingrid,Giova...Cu alte cuvinte tuturor mamicutzelor si spiridusilor...

Mai sunteti careva prin zona?????

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Bianca si Iarina se mai trezea de vreo 3 nopti plangand dar clar era de la dintle ala care acum a iesit,nu cumva ii iese si la Dani ceva dintisor?

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj

Mergi la inceput

La multi anisori VLADIMIR!!!

Vad ca ati plecat toate la nanita...

O noapte buna si linistita sa aveti... tuturor.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

4 feb TEODOR

5 feb IOANA
CARLA
Filip,
sa fiti sanatosi si fericiti sa cresteti mari si cuminti si sa le aduceti numai bucurii la parintii vostrii!!

Multumim si noi de urari.....de petrecut petrecem maine, acum am prajiturit pana la orele astea, nu cine stie ce, vine doar pietena mea la noi cu baietii ei.

Va pup

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BUNA DIMINEATZA! Eu la lucru
Ioana pai da si Razvan are O1 ,citisem si notasem ,dar asa de urat am mazgalit pe o hartiutza ca la total nu l-am mai zarit deci avem pana acum 3 bucati spiridusi cu O1 - donatorii sectei
Ma intorc la lucru (da' trebuia s-o calmez neaparat pe Ioana intai )

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

LA MULTI ANI ROXANICA, SELIN SI ANDREW!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

.....sunt calmaaaaaaaaaaaaaa!!!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

LA MULTI ANI VLADIMIR!!!

Mergi la inceput

'Neata, mamici si bebici!
Io m-am trezit fetelor cu gindul de a spune aici ce am pe suflet..si asta dupa ce de citeva zile ma macina niste vorbe pe care le-am primit despre fata mea...cea "mica si plapinda" cum o caracterizeaza unele mamici in discutii de messinger.
Povestea estesimpla:acum citeva zile, primesc pe mess de la un id necunoscut si neaflat in lista mea, un mesaj history cu o conversatie mai lunga...in care subiectul central era Dariuca...fetita mea.
Initial am ignorat aspectul, a venit anisorul, ne-am sarbatorit, insa in mintea mea, pentru ca este punctul sensibil faptul ca Dari nu e asa plinuta cum as fi vrut si eu,si pentru ca a mai fost o situatie in care a constata ca Maraki este suparata pe mine, am decis totusi sa vin si sa spun lucrurilor e nume.
Pentru ca intr-o familie, asa se procedeaza.Nu zici pe la spate, ci vii si zici direct ce te framinta.
Ma micilor care o vedeti pe Dariuca asa plapinda si mai stiu eu cum,asa cum eu nu mi-am permis caracterizari pentru nici unul dintre spiridusi,lasati-mi va rog copila in pace !Si ca sa fiu inteleasa, DARIA ESTE PENTRU NOI O MINUNE DUMNEZEIASCA!Si de aceea , nu am sa permit nimanui sa o foloseasca in discutii private!
Si inca un aspect:apropo de birfa:o singura data in viata mea am zis ceva despre cineva de pe acest forum:despre Catalina, am afirmat niste lucruri pe care i le-am zis de curind in fatasi asta pentru ca este parerea mea si am spus cuiva despre MARAKI si IRINA ca erau banuitele in momentul acela cu INTRUSA.
[red]MARAKI SI IRINA, SUNT DATOARE SA VA CER SCUZE PUBLIC, AM GRESIT SPUNIND UNEI SINGURE PERSOANE CA VOI ERATI BANUITELE SI ASTA DESI NU AVEAM NICI UN DREPT.AM TRANSMIS O INFORMATIE ASA CUM O PRIMISEM, FARA SA FIU MATURA NICI O SECUNDA.[b]AM GRESIT SI SA STITI CA IMI PARE RAU
.NU STIU NICI ACUM CINE A FOST INTRUSA,DESI AM FOST SI EU BANUITA.IN FINE!
Fetelor, am scris acest mesaj deoarece vreau sa scriu aici de palcere si sa ma simt ca intr-o familie virtuala!NU VREAU BIRFA, URA SI MURDARIE!NU ASTA NE-A UNIT!

Mergi la inceput

Ce nu am specificat este faptul ca discutia era purtat intre mamici de pe forumul nostru!
Si m-a suparat ca Daria chiar nu este asa pricajita cum o vad unele mamici!Si gindindu-ma ca s-a nascut prematur, chiar sunt mindra ca face lucruri pe care copii nascuti la termen nu le fac la virsta ei!

Mergi la inceput