Unde gasesc mocheta pt camera copilului?
Am cautat netul in lung si in lat si nu am gasit nimic. Din lipsa de timp as vrea sa merg la punct ochit punct lovit.
Aveti idee de unde as putea cumpara o mocheta interesanta pentru camera lui Luca?
Va multumesc anticipat.
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Raspunsuri
mirciulix spune:
Noi am cumparat din Cocor, insa oferta nu era foarte variata. Am mai vazut si la Bricostore.
liliana_28 spune:
Si eu am cautat acum cateva luni mocheta pentru amera lui Calinut si am gasit ceva........dragut(zic eu) in Brico de la Feeria. Ceva cu soricei draguti ce mananca sintr-o bucatica de branza.
Bafta la cumparaturi
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
joxy spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87625&SearchTerms=mocheta
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
Nicoleta spune:
http://new.photos.yahoo.com/copiii_din_2002/album/576460762373000345/photo/294928803505892521/12
Uite asa are Stefan mocheta, am luat-o din Praktiker.
Nicoleta
abriana spune:
Buna,
si eu caut mocheta pt camera fetitei mele, si nu am vazut decat cu trasee pt masinute cum are si Nicoleta.
A vazut cineva ceva mai pt fetite?
Va multumesc anticipat.
Elise spune:
la Brico - am vazut mochete f. dragute, din cele pufoase, cu firul lung, ma gindeam ca mi-ar trebui si mie pt. bblisa cind incepe sa mearga pe jos, ca sa nu se loveasca....
Aveau diverse culori si modele: rotunde sau patrate, pe roshu, crem...etc.
Elise & BBLisa
ana-oana spune:
quote:
Originally posted by Elise
la Brico - am vazut mochete f. dragute, din cele pufoase, cu firul lung, ma gindeam ca mi-ar trebui si mie pt. bblisa cind incepe sa mearga pe jos, ca sa nu se loveasca....
Aveau diverse culori si modele: rotunde sau patrate, pe roshu, crem...etc.
Elise & BBLisa
mi-ar placea si mie pufoase, dar gandeste-te ca astea retin prafu', alergenii ai alte animale mici-mici, tocma' bune de inghitit.
eu caut niste mochete/covoare din fibre naturale, am gasit pe net diverse intre 2 si 4 mil/mp, mi se par cam scumpe.
stiti vreun mag cu astfel de covoare? de iuta, bumbac, sisal, canepa, chiar si lana in ultima instanta...
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
Elise spune:
Bamboo - cel din Carrefour Orhideea.
Are si covorase, si paturici si pernute de genul asta, din materiale naturale. Cel putin, AVEA saptamina trecuta.
Cam aspre..da' naturale.
Elise & BBLisa
alina023 spune:
Excelent! Ce de idei!!! Multumesc mult. Ma voi indrepta in mare viteza catre Bricostore Orhideea.
(poate gasesc si eu ceva cu case si masinute ).
Elise, ai idee care erau preturile? Orientativ....
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Elise spune:
la Brico sau la Bamboo?
La Brico erau cam 600 RON/buc de mocheta (rotunda, cca. 2.5 m diametru ca eu asa vreau...deci la aia m-am uitat)
Bamboo... nu stiu, nu m-a interesat decit asa, de spalarea okilor.
Elise & BBLisa