encephabol...pareri

ce credeti de acest medicament,a trebuit sa dati la copii?Mie mi`a fost recomandat pt al meu pui pt un usor retard si asi vrea sa mai aflu pareri,daca ati vazut la puii vostri progrese dupa acest medicament...A,si vroiam sa stiu...am o sticla desfacuta de vreo cateva luni,e f putin consumat din ea...pot sa folosesc in continuare sau iau mai bine altul...?Multumesc si sanatate multa.
Raspunsuri

vladhana spune:
Draga mea, si eu abia astept sa aflu mai multe pareri. Si eu am inceput sa-i dau baietelului meu de cateva zile acest produs. Baietelul meu a suferit la nastere, a stat la terapie intensiva si acum vorbeste dar nu la nivelul copiilor de varsta lui. Am fost cu el la neurolog si mi-a dat Encephabol, Tanakan si Vitamina B6.

nnadiaa spune:
Vladhana,mi`as dori sa vb mai mult despre copilasii nostri ca,dupa cum vad...au probleme asemanatoare.

vladhana spune:
Nadia,mail-ul meu e vladhana@yahoo.com
Si eu as vrea sa tinem legatura, sa ne incurajam si sa ne impartasim experientele.

simina2005 spune:
ENCEPHABOL
Facea parte dintr-o schema de tratament impreuna cu Tanakan.
Cred ca a ajutat la ceva desi nu am inregistrat progrese spectaculoase ( ca de altfel cu cele mai multe dintre medicamente), cand am inceput sa-i dam encephabol,a devenit mai agitat , mai incapatanat, voia jucariile copiilor din parc,cand trebuia sa le dam inapoi se tavalea pe jos,la fel cand trebuia sa iesim din magazin,sa-i facem baie etc.
A fost o saptamana de cosmar,dupa care am renuntat la tratament.
Vreo imbunatatire a performantelor n-am observat,doctorita zicea ca se vor vedea pe termen lung.
In ultimul timp a fost interzis in SUA.
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
POZE CU NOI
Simina

Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

geliza spune:
eu i-am dat Marei cand avea 7 luni, Encephabol si Tanakan vreo 6 luni si poot sa zic ca s-a vazut ....
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

loriangi spune:
si eu i-am dat fetitei mele ENCEPHABOL vreun an de zile .pe la varsta de 1 an a cazut si s-a lovit la cap destul de rau.dupa multe investigatii la Spitalul Bagdasar,s-a dovedit ca nu are nimic neurologic dar trebuie sa o ia in evidenta un medic de psihiatrie infantila pentru a nu aparea pe parcurs diferite probleme.Medicul psihiatru i-a dat ENCEPHABOL o lingurita pe zi si am observat ca a ajutat-o foarte mult in dezvoltarea psihica(abia incepea sa vorbeasca -avea doar un an).un alt medic mi-a spus ca acest medicament agita putin copilul.Oricum fetita mea este agitata de felul ei,are multa energie.
loriangi,mama Iarinei
aaa

nnadiaa spune:
mamici,va multumesc tare mult pt raspunsurile voastre.Am sa incep sa ii dau de luni.Dar am niste emotii....agitatie in plus din partea lui imi mai lipsea......oricum,el e de felul lui f agitat si nebunatic