Soacra buna de pus la rana
Raspunsuri - Pagina 3
buflea spune:
Si eu am considerat ca am o soacra minunata pana am avut nevoie de ea. Si asta s-a intamplat la 7 ani de casnicie cand a aparut primul copil si apoi si al doilea. Am crezut ca e atat de minunata incat nici nu m-am gandit ca putem avea vreo problema. A venit sa ne ajute cu copii si atunci ne-am cunoscut mai bine ... nu-mi vine sa cred ca mi-a placut vreodata de ea, acum cand stiu cum gandeste, ce gandeste despre mine si mai ales cum il idolatrizeaza pe fi-sau. Cred ca daca barbatul meu s-ar arunca maine de la balcon, soacra mea ar spune ca este un lucru bun si ca asa trebuia sa faca. In schimb toate frustrarile pe care le are in ceea ce il priveste pe fi-sau le pune in carca mea ... e mai simplu asa. M-a ajutat cu copii dar m-a imbolnavit de nervi si ultima data a reusit chiar sa ma bage intr-o depresie puternica.
laurabb spune:
a mea a fost "buna"pana am avut nevoie noi de ea(a aparut copilul),si a disparut.
Pana atunci,se purta splendid,..spunea la toata lumea ca ea nu e "soacra,soacra,poama acra",venea la masa,stateam la taclale impreuna,ieseam la plimbare in cartier,...si eu chiar credeam ca am o soacra buna,..eram fericita.
Pana s-a nascut fetita si a zis sa o chem pe mama,....si de atunci,relatia noastra s-a racit rau de tot,din partea mea ,pentru ca nu mai pridideam sa muncesc,aveam multe de facutsi inca am, si ea si-a gasit alta companioana,daca pot sa zic asa,o vecina,la care se duce in fiecare zi acum si sta la tacalale
Eu am ramas singura si a trebuit sa o chem pe mama.
Asa ca fetelor,zicala "omul la nevoie se cunoaste"este valabila si in cazul soacrei mele,,,,din pacate.
Delfinutza spune:
Si eu am norocul de o soacra nemaipomenita...este painea lui D zeu.Ne ajuta neconditionat si plus de asta stie sa ne spuna o vorba buna,stie sa ne incurajeze stie sa fie aproape de noi.La fel este si socrul meu.Eu de fapt nici nu cunosc aecst cuvant de soacra...ea este ptr mine ca o prietena, ca o mama si pe ultimul loc e acest cuvant de soacra.Mi e tare draga de ea...se poarta elegant de tie mai mare dragul sa te uiti la ea...si plus de asta este o femeie de la care ai ce invata.Si sunt multe de zis...si totul numai la superlativ.
Delfinutza
liliana_28 spune:
Buna fetele,
Ma bucur sa vad ca mai sunt si alte soacre bune...ca a mea. Soacra mea este o femeie simpla, de la tara......nu este super scolita......este un om simplu dar cu un mare simt la raspunderii in tot ce face. Pe tot ce pune mana....il rezolva(pe bune).
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
cristiama spune:
Ce va invidiez pe cele cu soacre bune!!!
Cred ca a mea a strans TOATE defectele de la soacrele voastre!!!!Nu vreu sa povestesc de ce "ajutor" mi-a dat, cu scopul evident de a ne desparti pe mine si sot!!!
Mai bine visez cum ar fi sa ai o soacra BUNA in adevaratul sens al cuvantului.
liliana_28 spune:
Draga crisiama,
Sincer imi pare rau ca nu ai si tu parte de o soacra mai normala. Cred ca iti vine tare greu!!!!!!
Ignor-o
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
carmenpit77 spune:
Buna fetelor
Va scriu si eu cateva cuvinte de bine despre soacra mea pt ca merita. Este o femeie simpla , are un suflet foatre bun si tine faotre mult la noi. Eu o respect mult si o consider o femeie buna
ellej spune:
Eu nu sunt asa norocoasa. Dar poate nici cea mai nenorocoasa.
Adica tine la copil, ne ajuta cu el, insa e de un egoism feroce cand vine vorba de ea mai ales si de ai ei si deja dupa 9 ani de suportat diverse rautati sunt si eu cu capsa pusa si am facut-o sa priceapa ca se inseala daca isi imagineaza ca am sa-i mai tolerez de acum incolo meschinariile.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
anamaria spune:
asta e locul potrivit pentru socrella mea!!!
ma ajuta cu copiii oricand avem nevoie, chiar si zilnic... chiar daca are in plan vreo vizita, daca sunam ca vrem sa-i ducem baietzii amana totul si credeti-ma ca asta nu e de gluma, mai ales cu cei doi nazdravani ai mei!!! ai mei se cam codesc, trebuie sa-i prelucrez din timp daca cumva e nevoie sa ii las la ei, chiar si pentru cateva ore.
din cand in cand trece pe la noi - si prezenta ei este vizibila: patul facut, vase spalate, florile udate, rufele intinse/ stranse sau calcate, etc...
nu zic ca nu mai gasesc eu cate ceva sa o bomban, si ea la fel, dar nu ne-am certat niciodata! (cea mai 'mare' problema a ei este ca-mi rasfatza copiii teribil
sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa va ajute si voua sa aveti soacre cel putin atat de bune cum este a mea!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
AYLLA spune:
Si soacra mea e o femeie extraordinara.Noi locuim singuri in casa noastra iar socrii sunt la tara.Soacra vine destul de des in oras dar are apartament separat si sta cam doua saptamani si de fiecare data ne pregateste zilnic masa,se supara foc daca nu venim sa mancam(sotul e mai comod ca eu abia o astept).Daca vreau sa ma ridic sa iau un pahar cu apa e in picioare inaintea mea sa-mi aduca,uneori ,zau,mie si rusine de ea ca nici masa macar nu ma lasa sa o strang.
Apreciaza f mult faptul ca am ajutat-o atunci cand a fost bolnava(cu spital, medici,etc)si se vede sincer ca ii creste inima ca eu si sotul ne intelegem f bine.
La inceput mi-a fost teama ca o sa am de furca putin cu ea(sotul era destul de mamos)dar nici nu puteam sa am o soacra mai ok decat e.
Sper ca atunci cand vor venii juniorii sa ramana la fel.
va pup si va doresc la toate...soacra ca a mea!!!
dya
url=http://photos.yahoo.com/dianaaureliachiriac