Soacra buna de pus la rana
Raspunsuri - Pagina 2
speel spune:
So,Inn a mea cred ca merita medalia de cea mai cool soacra din lume.Cind a venit in Ro sa ne cunoastem nu puteam vorbi cu ea.Vorbea numai olandeza si germana iar eu engleza.Am venit in Olanda dupa sase luni,doamna vorbea foarte bine engleza.Ca sa ne putem intelege a facut 6 luni un curs de engleza.La 50 de ani.Ar fi multe de spus,asa in mare:in fiecare an de craciun,paste sau aniversare trimite in Ro felicitare baiatului meu din prima casatorie.Deocamdata Serban sta cu mama mea,insa vacantele vine la noi.In fiecare luna cind stie ca trimit baiatului pachet se infiinteaza cu atentii pentru el sau un pliculet cu banuti pentru carti ,spune ea.Daca apuc si deschid gura ca in coltul acela ar merge o masuta rotunda ,a doua zi apare cu masuta si ceva de pus pe ea asortat.Daca sunt bolnava nu conteaza ca e doua noaptea,in jumatate de ora e la noi in Germania,cu ce are in casa drept leacuri.Daca avem divergente de opinie eu si fii-su in proportie de 95%eu am dreptate si nu el,in opinia dinsei eu am intotdeauna dreptate.De doi ani jumate este bunica iar eu cea mai buna si cea mai grozava mama din lume pentru nepotul ei.Asta am auzit-o de la prietenele ei.Oricind am nevoie de ajutorul ei este disponibila sa ma ajute,tot timpul cind mi se adreseaza zimbeste.In afara de astea este o femeie de o frumusete rara,cocheta si stilata pina in maduva oaselor,sunt mandra de numa cind mergem amindoua la plimbare sau cumparaturi si toata lumea intoarce capul dupa ea.
ardeiash spune:
ex-soacra!! ce chestie !
avea o amica ce ce avea si ea o soacra super... insa a trebuit sa divorteze: dupacum zicea ea... : "degeaba e soacra buna de pus in rama.. daca fiu-saue un porc! '.. asa ca...eu ma multumesc cu barbatul meu care e un omdeosebit si o bag.. pe soacra-mea.. caci n-am ce-i face si gata!!
s-auzim numai de bine! si
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
ex-soacra!! ce chestie !
avea o amica ce ce avea si ea o soacra super... insa a trebuit sa divorteze: dupacum zicea ea... : "degeaba e soacra buna de pus in rama.. daca fiu-saue un porc! '.. asa ca...eu ma multumesc cu barbatul meu care e un omdeosebit si o bag.. pe soacra-mea.. caci n-am ce-i face si gata!!
s-auzim numai de bine! si
Hahaha
Adevarul e ca si exu' e super-ok, om deosebit si tot ce mai vreti, il respect.
Aceeasi parere o are si el despre mine.
Doar ca la noi n-a fost suficient ca sa reziste o casnicie.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
XIO spune:
Suntem de aproape 7 ai impreuna , Blacgirl , cred ca trecea de mult timp de partea cealalta a baricadei daca era ceva.
Lemoni spune:
Ce norocoase sunteti si va felicit ,normal asa ar trebui sa fie o relatie soacra-nora ca nu e nici o competitie aici.Un de la mine pt voi si soacrele voastre.
simo_al_jaafari spune:
quote:
Originally posted by XIO
Suntem de aproape 7 ai impreuna , Blacgirl , cred ca trecea de mult timp de partea cealalta a baricadei daca era ceva.
vara`mea a fost impreuna cu actualul sot 10 ani inainte de nunta. si mama lui , sa nu-ti vina sa crezi! ii era practic cea mai buna prietena.
ehehe!!! cand au inceput organizarile de nunta femeia a devenit de necunoscut! si a ramas o acritura!
sa te fereasca dumnezeu de asa ceva.
PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze
XIO spune:
Nu sunt probleme de genul asta , e o femeie extraordinara.
In plus , fiica-sa era gata sa se marite dupa vreo 10 ani de stat cu un vecin cand a aflat ca asta o insela de 2 ani , a terminat relatia si maica-sa nu i-a sarit omului in cap , ba chiar se poarta foarte frumos cu el si cu ai lui.
XIO spune:
Uitasem : si daca ar avea inclinatii de "soacra acra" (oricum nu are) , nu si le-ar putea pune in practica din cauza sotului sau
loryna spune:
soacra mea locuieste la 400km,deci ne vedem rar.cand merg acolo incearca sa ma faca sa ma simt bine,mai ales ca acum sunt insarcinata.a fost foarte fericita cand a aflat.se bucura cand vede ca eu si fiul ei ne intelegem foarte bine.mie mi se pare foarte diferita fata de soacrele prietenelor mele.ele cam toate se pling de soacre nesuferite,mai ales cele care locuiesc impreuna
luizza spune:
OOOO super subiect
Si eu am o minunatie de soacra,nici nu am visat vre-data inainte de casatorie ca va fii asa.....
Eu stau acasa cu fetitza (1an) da nu gatesc decat o data pe saptamana maxim...si asta pentru ca cateodata am eu pofta de mancare romaneasca...
Noi sta in acelasi bloc cu ea,ea la parter noi la 2....niciodata nu vine inainte sa dea telefon,cand am nascut-o pe Maria timp de 2 luni de zile nu am facut absolut nimi absolut nimik,ea venea facea curatenie ,spala ,calca......nici macar un pahar nu am spalat..
Este foarte eleganta si foarte cocheta si ce apare nou pe piata in materie de cosmetice de la ea stiu...e la zi cu toate..cand isi cumpara ceva nu se poate sa nu-mi cumpere si mie....pe Maria o pot lasa la ea cand vreau ....cateodata dupa-amiaza o ia pe Maria la plimbare si pe mine ma trimie sa ma relexez....cu fiu-su tot la fel intodeauna eu am dreptate
Nu de putine ori cand am divergente cu sotu ii zic ca DD nu mi-a dat o soacra rea ,dar el face cat 3 soacre....
E o super soacra..........sincer...
Dar nici eu nu sunt genul care sa c\omenteze sau sa vb urat sau eu stiu ce....
Eu pana la urma cred ca situatia poate fii controlata de nurori...ca nu e dracu asa de negru nu?
va doresc SOACRE BUNE