Mamici de iulie-august 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 26
jeni71 spune:
Lorinaoo1 la multi ani sotului si tie felicitari pt rapiditatea la tort. Distractie placuta !
Jeni
13+

samadhi spune:
JENI 71 si SIMO - MULTUMESC mult pentru complimente si ca a-ti vazut pozele. Trebuia azi insa sa constat ca intre primele poze facute in sept. 2005 si cele de azi au mai aparut cateva riduri..... asa ca oricat as vrea eu sa maschez varsta tot cu timpul se va vedea......
Va doresc multi pupici
la toate.
11+
CarlaV spune:
Alina, felicitari pentru vestile bune aflate la Szeged. Ma bucur ca ai fost tratata asa cum trebuie 
Samadhi, bine ai revenit, felicitari pentru eco. Mamaaaaa, ce de riduri
Unde le vezi? Credeam ca plasa aia neagra e de la palarie nu de la riduri
. Arati superb si nu-ti arati varsta, nu-ti face griji.
E cineva care are valorile normale pentru IR-uri?
Carla,
18+ 
CarlaV spune:
Voiam sa spun ca, daca tu ai riduri, inseamna ca trebuie sa ma duc la oftalmolog 
Carla
karligutza spune:
Lorina - pup
de compliment si la multi ani sotiorului.. maine ma duc si eu la cofetaria Alice de aici din Bucuresti sa imi cumpar ceva cu frisca (sigur tort diplomat) pentru ca au acolo "neste" prajituuuuriiiii... mmmmmm... si daca in primul trimestru nu prea imi venea decat de ACRU... ei bine acum imi vine sa incerc dulciurile gen tarte cu fructe, prajit.cu frisca... deja imi ploua in gura
dar rezonabil
pot sa astept pana maine dimineata!
Ioana75 - pup
si pentru tine tot pentru compliment.
Andicu - esti nr.3 careia mai dau un pup
pe aceleasi considerente
.... lol.... si promit sa pun poze in curand si cu burtikul care creste si care cred ca a inceput sa dea si din picioare, dar nu sunt asa sigura... mai inspectez zona!....
Intreba si Jeni71 ceva de Tara Fashion! unde-i usa la Tara Fashion in Bucuresti (exista si in Bucuresti? imi suna cunoscut, dar nu stiu daca de pe net sau si din realitate...)
Luna - ce credeai ca te-am scapat de la numaratoare? va citesc cu mare atentie! am promis si mi-am insusit autocritica si bineinteles sfaturile prietenelor de langa noi toate, caci, zau, nu mai vreau absent
; asa incat iti dau si tie un pup
si imi amintesc si eu ca ti-am vazut niste poze mai demult si ca esti si tu o romanca frumoasa! si te rugam frumos sa ai grija de tine! sa fii cuminte si sanatoasa! ai fost la spital? sa ne tii la curent, sa nu ne spui ca e ceva grav, ca o sa fim si noi suparate.... 
Jadi - recunosc ca mi-a placut ce ai scris tu in legatura cu "ce e voie si ce nu" in timpul sarcinii si experientele tale de la primul bebe... cred ca am avut un pic de inconstienta sa fac pasul, dar cum ai zis si tu sunt riscuri pe care ti le mai asumi, altele pe care nu ti le asumi, astfel incat (un pic de frica, dar mai mult curaj...) m-au facut sa zic GATA... domnu' "hair-stilist" pregatiti si vopseaua!
mai ales ca erau cei doi
pe umerii mei, unul care zicea "NU NU" si celalalt purtatorul de cuvant al stilistului care a zis ca si nevasta-sa s-a vopsit cand era gravida si a unei alte cliente care marturisea si ea de zor acelasi lucru: ca nu a afectat bebele). Si sa nu taci vreo 10 zile ca acusica scot fetele condica de prezenta la iveala
! Si sa te faci si tu bine cu gatul si cu nasul.
Samadhi esti pe cat de frumoasa pe atat de artista, de expresiva! fotografii cu un chip clar, luminos, fericit si linistit... mie cel putin asta imi inspiri... apropo, in ce domeniu lucrezi? sau ce iti place sa faci? caci uneori studiem si lucram si ne place cu totul si cu totul altceva... scuze daca ai scris vreodata, dar nu mi-a ramas in minte si bineinteles daca poti sa dai un raspuns si intrebarii mele 
![]()
Andutzy cum a fost la stomatolog? e totul ok? sa speram ca te-a vindecat 100% pe loc dna.doctor si ca nu suferi acum in tacere 
karligutza,
sapt.19
Antoanela23 spune:
Alina, mersi pt raspuns,
.
Alina.a, ma bucur ca ai vesti bune, ti-am zis eu
. Acum esti si mai motivata sa stai cumintica in pat, vezi cat de mult ajuta.
Tara Fashion, nu vinde pe net? Cred ca exista link durect de aici de pe DC catre ei, in stanga ecranului.
Edit: reclama e chiar in dreptul mesajului meu, ce nimereala
.
Somn usor frumoaselor,
Anto
18 si
Victor (8 octombrie 2005)
zozela spune:

Scuze ca intervin..
..Nu stiu daca ati aflat:Duminica 11 Februarie,pe National Geographic Channel-"In pantec:Sarcina multipla"
Sarcini usoare si bebei grasunei!!
Edit:Ora 22.00
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
Antoanela23 spune:
Multumim Zozela, am vazut, sper sa nu uit, as vrea sa-l vad chiar daca eu am un singur "locatar".
Anto
18 si
Victor (8 octombrie 2005)