PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Fetelor I am very happy. Bebelina mea a mancat mar copt cu branza de vaci. Nu imi vine a crede. M-am crucit. S-a strambat ea nitel. Sau poate era infometata. Tocmai venisem de afara. O sa vedem cum se mai manifesta.

A.cicel si noua ne-a zis dr ca daca continua strabismuld upa 6 luni sa mergem cu ea la un control de specialitate. Si sotul meu are dioptrii foarte mari, dar poarta lentile de contact.

Buburuzei mele cred ca ii da vreun dintisor. E cam nervosica. Musca tot ce prinde. Roade bara de la carut intr-o veselie. Iar Pluto saracul e muscat de tot.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.e-vacanta.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Urez si eu cu intarziere piersicutzelor sarbatorite azi!!!!!!!

Am fost azi la dr. si mi-am pus "obectu"...am ajuns tarziu acasa si m-a luat fiu`miu de proaspata ...e neobosit copilu` asta... m-a terminat azi, mai ales ca nici nu prea m-am simtit bine dupa procedura...Sper sa fiu mai fresh maine si sa apar la in ...

Va pupic!!!

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZEzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

in sfarsit i-am dat si eu biancai branzica dulce
o linguritza silpla si apoi cu banana - a ras-o
nu ma asteptam sa pape mai ales ca am incercat la o ora si jumatate dupa ce ii dadusem piureul de legume cu carne si totusi a devorat-o
sunt super fericita
pana la urma i-am dat brnaza proaspata din comert - dupa doua tentative nereusite de a face in casa
nu mi-a placut efectiv cum a iesit si la cate fac mi se pare mult sa mai fac si branzica in casa. o sa mai incerc peste cateva zile dar acum stau linistita
eu cred ca e sanatoasa pt ea si asta din comert

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

bulinutzo cum adica se pune pe foc??? eu stiam ca steamerul se baga in priza
sper ca nu e cel catre care te-am ghidat eu , eu asa am vazut la tv

quote:
Originally posted by bulinuta27

norocuta asata ziceam eu ca pana la urma am luat un stemer de fapt o oala pe acelsi principiu numa ca se pune pe foc si are tot 3 etaje ...
ajung acasa sa vedem cum a iesit papa

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

tweety tu de care steamer ai??? se pune tot pe foc sau se baga in priza?

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

ralu bine ai venit!

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

mimisica ce mumoasa suntem......am fost....vom fi iar
si eu vreau sa slabesc vreo 15 kg dar mai vorbim despre asta
treb sa fug sa ii fac baie piticutei
sabana e dulce rau de tot alexandra ta. pup-o dulce din partea mea
si darius parca a fost pus mai tarziu si m-a topit

quote:
Originally posted by misimica

Fetelor pun si eu niste poze de la nunta ,cu un an inainte sa vina Andreutza mea.Cand ma uit la ele ma apuca plinsul ,cum am fost si cum am ajuns.(+26 kg)Sper sa nu va plictisesc prea tare,are cineva vreo reteta de slabit?http://s149.photobucket.com/albums/s46/mamisimona/?action=view¤t=DSC00004.jpg

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Tweety, eu am fost cea care a spus de batista bebelusului. Si eu am fost surprinsa sa aud ca se retrage de pe piata, pentru ca asta costa firma producatoare o gramada de bani, si m-am gandit ca motivul trebuie sa fie chiar foarte serios ca sa se apeleze la asemenea masuri. Ma bucur ca nu-i asa, imi pare rau ca am indus lumea in eroare, am transmis doar informatia de la farmacie. Inseamna ca farmacista chiar a fost batuta in cap, si inca rau de tot.

Eileen Nicole

Mergi la inceput

dragelor pai daca se retragea de pe piata o mai gaseam noi la farmacia doina care este cea mai tre din tara???
sa fim serioase....cine stie ce tanti batrana cu idei preconcepute o fi scos pe gura minunea
oricum si noi suntem reticente cand auzim ca se monteaza la aspirator dar dupa ce o folosesti iti vine sa multumesti cu cerul si pamantul ca s-a descoperit asa ceva
eu va pup pe toti si fac reclama gratis!!!!!

quote:
Originally posted by Tweety7

La un moment dat a zis cineva aici ca nu stiu ce farmacista i-a povestit ca a fost interzisa fabricarea batistei bebelusului. Una dintre mamicile noastre a trimis mail companiei producatoare si cititi ce raspuns a primit de la directorul general:

"Stimata Doamna,

suntem surprinsi sa auzim asa ceva si chiar va rugam sa ne transmiteti si noua pagina de pe forum de unde ati aflat acest lucru pentru a vedea exact care este natura acestei informatii.

Firma noastra comercializeaza acest dispozitiv in baza avizului nr.9066/11.07.2005 emis de Ministerului Sanatatii din Romania si certificatul nr.G3D 02 10 27499 002 - eliberat de TUV PRODUCT SERVICE MUNCHEN la data de 17.10.2002 , care sunt perfect valabile si nu avem cunostinta de vre-un conflict in acest sens.

In incheiere va asigur de veridicitatea celor scrise mai sus si va rog inca o data, pentru a nu dezinforma mamicile care folosesc dispozitivul sa ne dati topicul in care se discuta acest lucru. Mentionez ca nu vom lua nici un fel de atitudine pe forum ci pur si simplu dorim sa vedem natura informatiei.

Va multumesc,
Sorin Eremia
Director General"

Concluzia mea este ca respectiva farmacista habar n-avea ce vorbeste si ca unele mamici s-au speriat de pomana (si eu ma numar printre ele). M-am gandit ca-i bine sa stiti si voi.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Map, Muuh felicitari pt dintisori

Si apropo de dinti am pus poze cu primii dinti

Sarilla felicitari pt ridicatul in picioare , ce mari s-au facut piersicutele noastre

Mergi la inceput