Mamici de ianuarie - februarie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

meg da o ai pe burta nu gluma...

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Dragi burtici,
de aseara nu am net...abea acum la 22:53 s-a rezolvat si "problema" (care e zilnica, dar nu avem alta solutie..nu e concurenta).

FETELOR, PENTRU NOI MAINE ESTE ZIUA CEA MARE, NASTEREA LUI BEBE!

O sa va trimit vesti cat de curand voi putea!
Pentru burticile care se pregatesc sa mai nasca maine sau zilele astea: MULT SUCCES SI NASTERI USOARE! BEBEI SANATOSI SI VIGUROSI SI NOROCOSI!

Va rog sa ne tineti pumnii maine!

va,wanna & bebe din burtika_39w & 2 d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Multumesc frumos tuturor pentru urari,felicitari si trecutul in lista de mamici.
Nu e usor sa intru sa scriu citeva rinduri ca astia 2 mici ma maninca de vie.

Citesc mereu si nu mai ajung niciodata la zi.
Pe bune fetelor, nu am timp de nimic, fetita este mult mai pretentioasa decit a fost Joel vreodata.
Sa va povestesc ce facem?

Deja am renuntat la alaptat si tot nu pot sa-i fac program ca o doare saraca burtica de la colici.Dupa mese si kaki sta cite 3 ore treaza atit noaptea cit si ziua desi i-am luat faimoasele picaturi cu lactobacilul de 20 de euro sticluta.Nu cred ca sint eficiente altfel in 5 zile s-ar fi vazut rezultate.

In fine, daca nu o adorm in brate nu vrea sa stea deloc in patutul ei.
Cind tipa Joel incepe si ea sa miorlaie, nu e usor cu 2 copilasi de virste apropiate fara ajutoare, de asta m-am convins.

Monyyk, Pittilache, Jordash, Mediterana multe felicitari voua si bebelusilor!

Criss68 iti sint datoare cu raspunsul la intrebare. Pe foaia cu informatii pe care am primit-o la iesirea din spital scria ca sa asteptam 10 zile dupa operatie inainte sa intram la sauna.

Ylilimic mi se pare mie sau noi am luat in greutate cam tot atit in sarcina? Am pus 11 kg si am dat jos numai 6, cele 5 ramase nu vor sa ma paraseasca cu nici un pret.Mi-e foame si nu pot sa ma abtin la mincare, dar de 1 saptamina n-am bagat paine in gura,tot degeaba.

Aldumy mie fetita mi-a facut aceeasi chestie cu innecatul.Bine ca eram in spital altfel nu vreau sa ma gindesc ce s-ar fi putut intimpla.

Liuda linea negra tine citeodata chiar 6 luni.

Dianamizzi depinde de copil.Unii sint mai pretentiosi si inca mai doresc sa fie alaptati noaptea si dupa 6 luni, in timp ce altii de aceeasi virsta dorm toata noaptea.

Eu am pompa de la Medela manuala fiindca cea electrica are o viteza foarte scazuta si cind am testat-o in magazin mi-am scos-o imediat de pe lista.

Meg burtoiul meu n-a fost niciodata coborit in sarcini si tot am nascut. Baga si tu o plimbarica, un dans ceva, ca la mine cei 3 km zilnic se pare ca n-au fost degeaba.

Fetelor stie cineva un regim bun si rapid de slabit ca noi avem botezul peste 12 zile si nu ma mai incape bine rochia la talie?

Oana da un semn please!

WANNAJO sa ai o operatie usoara si un bebe asa cum speri.

Va anunt ca de doua zile avem cind -28 C cind -24C si sper sa n-o tina prea mult cu frigornita.In alte regiuni au si -36C asa ca aici nu e atit de rau totusi.

Sabina
mamica lui Joel si a Nonei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

mama meg dar ai ceva burtica
cristiana cum se da debridatu asta ? tu il ti pe david fara caciulita in casa ? noi ii facem baita in fiecare seara si parca mi-e frica sa o tin fara caciulita ca o spalam si pe cap
noi vom face botezul la un local ( e destul de ieftin 750.000 meniul ) ca avem multi prieteni si nu incap toti in apartamentul nostru micut sper sa iasa bine
anis ca pot sa-ti spun ma simt vinovata de cate ori te citesc ma gandesc daca ma straduiam mai mult as fi putut alapta si eu copilu nu il indopam cu formula ; asta e te felicit ptr rabdare dar incearca sa te odihnesti mai mult gasesti tu alta bona uite multi pupici de la mine si de la fica-mia va iesi soarele si pe strada ta ; nu uita sa faci un nani mic cand poti
copilul meu a adormit sper ca nu ptr 5 minute ( in ultima vreme doarme 5 - 10 minute si se trezeste urland ) ma duc si eu in pat nu am apucat sa citesc ultimele pagini din capitolul trecut dar le voi citi

noapte buna adela si printesa alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Daca va era dor de noi...

M-am laudat degeaba...am avut o dupa masa de c... si o seara si mai si! S-a trezit domnisorul la 14:40, a halit ca nici nu se putea altfel, si desi l-am scos pe balcon nu i-au placut sub nici o forma razele soarelui sau temperatura placuta. Prin urmare a tinut-o tot intr-o gura de la 15:30 pana la 19:30, cu mici pauze... nici san nu vroia, nici schimbat nu trebuia...am incercat in disperare si cu formula, a luat 10 ml in 3 reprize, dar a renuntat una-doua. Deci nu vom mai incerca prea curand! Cosmar, ce sa va zic! A adormit tocmai cand trebuia facuta baia, de aceea am mai intarziat-o putin, dar "jegos" nu l-am lasat! Sa vedem ce program de noapte si-a facut...
Aveam o multime de comentarii la postarile voastre, dar e deja 23:15 (mes l-am inceput la 19), matei tre sa doarma si nu poate de PC... Deeeci, noapte buna si speram la o zi mai buna tutuor!

a adormit la 8

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

WANNA, BAFTA MAINE si CURAJ!!!
Poti sa ma suni oricand.
Te pup si tin pumnii!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Wanna,bafta multa maine,iti tinem pumnii sa se termine totul cu bine.

Criss,e o papusa Ligia...mai ales in pozele cu caciulita dantelata ma topesc dupa ea.Va invidiez pe cele cu fetite ca le puteti imbraca asa sic.

Meg,ce burtica "serioasa" ai...parca ma vad pe mine.
Doar ca tu nu ai pus prea mult pe picioare ca mine.

Adinush,eu deja ma distrez de "babismele" maica-mi...iar botezul il fac dupa Pasti sa nu raceasca copilul.Mi s-a pus pata pe data de 14 aprilie ca atunci l-am conceput si poate sa-mi spuna cine ce-o vrea ca nu ma scoate din ale mele.

Cu kg,eu nu am pling...adica am dat jos 10 la nastere si apoi cite unul pe saptamana.Pina in vara sunt ca la inceput.Eu cu dieta mea nu ma abtin de la nimic,dar mananc cu masura si e bine.
Macar in sarcina mi-am facut toate poftele si am mancat dulciuri cit am poftit...nici nu-mi pare rau,sincera sa fiu.De cura am vreme o viata de acum inainte...asa ca noi sa fim sanatosi.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

WANNA, SUNTEM CU TINEEEEEE!!!

daconst
, dam noi jos cumva kg, nu? de pe picioare cred ca o sa se duca usor daca "pedalam", nu? eu ma uit cu jind la bicicleta de camera...

la ce spital naste wanna??

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Anis

jos palaria! esti un munte de vointa, incapatanare si determinare. Realmente un model pentru mamicile care renunta poate prea usor la alaptat multumindu-se si gasindu-si scuze ca lapticul n-ar fi bun, ca ar fi prea putin ca... sigur ca e la indemana sa dai formula. Nu vreau sa judec pe nimeni, uneori chiar sunt motive solide pt care recurgi la varianta artificiala, dar tu esti de admirat pe bune!!

Te felicit si iti doresc din tot sufletul (chiar meriti) sa hranesti bebelusha cu lapticul tau pretios.

Si mai presus de toate, nu stiu poate sunt multe fete aici care impartasesc cu mine sentimetul acesta: dar va spun sincer - eu percep alaptatul ca pe o suprema comunicare si apropiere de micul omuletz. E ceva ce simti si nu se poate transpune in cuvinte... Ii multumesc lui Doamne Doamne ca mi-a dat sa traiesc asta!

Meg ai o burtik foarte frumoasa.. si inauntru e o

PS: de azi tzumpi al meu s-a mai ales cu o porecla de la mami, gratie faptului ca a inceput sa stea mai mult cu ochishorii deschisi si jucausi ziua: il strig "margelutza"

pup bebici, mamici si burtici

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ADELA, Debridatul se da cu lingurita, mie doctorita mi-a spus sa-i dau pentru inceput cate o jumatate de lingurita, de trei ori pe zi. Se pare ca si-a facut deja efectul, David a facut deja un kk de consistenta potrivita, nu pietricele. Cat despre caciulita, chiar nu are pentru ce sa o poarte, iar seara cand ii fac baita fac focul in teracota, si e mai cald decat in restul zilei. Binenteles ca si eu il spal pe cap. Doar nu ploua si nu ninge in casa, nici curent nu e.

ALINUK, si eu o admir enorm pe ANIS, dar ma simt oarecum atacata de comentariul tau referitor la renuntarea la alaptat. Mi-am facut atat de multe planuri, ca am sa-l alaptez cel putin pana ii vor iesi dintisorii, dar nu a fost sa fie. Cu pompatul aproape o luna s-a dus naibii toata pravalia, ca nu e ca atunci cand copilul trage de la san. Aseara am crezut ca-i dau una in cap lui tati, care comenta sec "cum de altele pot si tu nu poti sa-l alaptezi?". Vad ca AISKA a terminat si ea repede cu laptele, si chiar imi pare rau pentru ea.

MEG, ai o minune de burta, tare mi-ar fi placut si mie sa ajung la asemenea dimensiuni!

cristiana mamica de David

Mergi la inceput