Mamici de ianuarie - februarie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

si eu ii dau formula bubulinei, dar numai completare cand e nevoie, cand nu am lapte muls. nu se pune pr de alaptat la cerere pt ca asta fac, dupa programul ei, dar daca nu se satura de la san nu adoarme sub nici o forma nici 5 minute, urla de mama focului. asa ca nu am ce face. oricum eu mi-am propus ca si 2 picaturi de lapte deca mai am, mai intai i le dau pe acelea si apoi formula.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Mamici de doi bebei sau mai multi-ANIS, YLILIMIC- dati-mi si mie un sfat, eu il alaptez la cerere fara formula, fara ceai, fara suzeta. Imi este greutz dar cred ca e bine pentru bebe , nu are un program inca nici nu stiu daca isi va face ca mereu vrea mancare si vorba aceea a ajuns la 5kg deja. Eu am incercat sa ii dau si ceai si formula(cu care a inceput in spital dar pe care acum nu o mai vrea sub nici o forma) , ca sa nu mai zic de suzeta ca o arunca cat colo , ii vine sa vomita.
S-a invatat sa adoarma la san si numai asa adoarme, ce as putea sa fac ca nu vreau sa il las sa planga. Ar trebui sa incep sa ii fac program? ca m-am tot gandit si nu stiu cum sa fac.

Va pe toate

Ralu & SERBAN (08.ian.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

pitilache,felcitari !!!! sa veniti sanatoase acasa!! avem inca o Sofiuta mica in grup !! Sa creasca mare ,sanatoasa si frumoasa Isabella Sophia !!
monikk felicitari !!!Sa creasca mare Denis Andrei !!!!
marinar
e ok cum sta,ca are caputul intr-o parte si daca vomita ii cade din gurita,nu se ineaca.

a propos de dormitul pe o parte. pe mine ma tot bate la cap ..cineva..sa o pun pe spate,ca i se turteste capul pe parti .ce ziceti ??

cu medicii...nu e ce invata in scoala,scolile sunt bune,e ca apoi isi fac unii de cap.
si sa fie clar ca nu generalizez,sunt medici minunati ,eu am incredere in ei in continuare.
mai ales ca avem printre noi fete care nu vreau sa se simta cumva ...
megbeng e o mamica pe care admir foarte tare,a dat examene in timpul sarcinii,ceea ce putine pot face,si sunt convinsa ca va fi un medic excelent ! pt ca e deschisa la tot ce e nou.
nici nu se pune problema generalizarii,asa ca sper ca nici o fata sa nu se simta prost cand mai barfim si noi pe aici de cate un medicutz.
eli
a facut si la mine asa o vreme,nu sugea cat trebuie.si am scos lapte cu pompa si i-am dat cu biberonul o perioada .o luna. acum suge cu mai multa forta .
catalina
,pai te-ai descurcat bine cu bagaboanta aia de susy !! ca eu numai noaptea mai fac curat.si iti dai seama ce cuaratenie,fara aspirator...
A mea sta aici in brate si eu scriu cu o mana .Ii place tare mult,numai in cosh la dormitor sa nu o pun.
asa mai apuc si eu sa scriu ,sa citesc.acum e in dormitor,de 10 minute,eu mananc la calculator,la ora asta am apucat in sfarsit...
nu iti fie frica,nu pateste nimic bebe daca sta cu capul intr-o parte.ai vazut vreodata cand ii curge din gurita?? se prelinge tot pe cearsaf.eu stiu numaide cate ori schimb eu bucatica aia de panza de sub cap.ca ii pun acolo sa pot schimba des.

cu carutul eu ies astfel.il pun in landou ,cobor cu landoul2 etaje,mama! mi se pare si ala greu !!! si in portbagajul masinii tin carutul pe care montez landoul .il plimb,demontez iar,bag carutul(scaunul ala cu care o sa raman cand va creste ) ,il bag in portbagaj,si urc doar cu landoul.
as fi lasat si landoul jos in masina,dar ma gandesc ca pun copilul in el asa rece si nu e bine.
altfel eu nu as putea sa cobor cu carutul cu landou cu tot in veci.

eli
copilul trebuie scos din prima zi .ii face foarte bine.
daca vremea e frumoasa afara,scoate copilul,are zece zile ,nu i se intampla nimic !! a mea a iesit la doua zile,la patru zile am dus-o in carrefour si de atunci tot asa .
doarme super la aer,si chiar daac in casa cand intra nu mai doarme,si-a facut un somn super,la scartait de roti,nu stii cat de bine ii faci!!! se linistesc,si cu colicii le e mai bine.
eu cand o vad ca o doare burtica,o scot afara,si asa ii scutesc si ei cateva ore de dureri,ca ii trece imediat.
se imbolnavesc mai repede cand stau numai in casa,cum iau contact cu aerul,sau cu virusi,cu aglomeratii,se imbolnavesc.invata-l cu aer curat,altfel plamanii lui primesc numai aer cald.

cu ragaitul.pune-l pe picioarele tale in fundulet,fara sa il lasi cu greutatea lui rau pe fundulet,si il tii de falcute cu o mana ,sub barbie ca sa ii stea capul drept .si cu cealalta mana il bati pe spate.
a mea mai ragaie cand o apuc de subtiori si o pup pe sub gat si din zmotoceala ragaie.

sau,cand sta pe umar,ma ridic ,ma plimb prin camera,ma asez iar,il mut pe alt umar,ma ridic iar..de mult eori din miscarea mea,sus jos ragaie.

si il pun cand pe umar,cand il tin de falci in sezut,cand iar pe umar..

daca face un garr sunt multumita.

liuda,nu tipa de sete,dar din doua gaturi de ceva adoarme la loc,e normal.eu cand tipa intre mese ii dau suzeta,si la fel din doua inghitituri de la "suzy bagaboanta"-voarba Catalinei,adoarme la loc.si lapte daca ii dau,intre mese,tot asa din doua inghitituri adoarme la loc.pt ca nu ii era nici foame nici sete,ci se trezea din diverse cauze,de obicei trage o bashinica si se trezeste si plange.
tu ii dai lapte formula cu APA,deci baga destula apa ,nu ii e sete,ceaiul intre mese e o practica la noi ca sa ii umfle burta ,dar nutritional e nul.daca tot ii dai ,sa faci concentratie slaba de tot .poate ca ar fi mai bun teiul decat musetelul,ca fetele zic ca musetetlul e cam periculos.

eu ii pun picaturi de ser innasuc,si trag cu pompa aia.am pompa din aia din care tragi tu cu gura,stii de care?cu serul se inmoaie mucisorii si ii tragi usor.poate are si al tau mucisori si nu se vad,incearca asa.eu nu ii astup o nara,fac asa usor,sa nu se enerveze tare,in timp ce e cu suzy bagaboanta.

megbeng e bine sa ai o suzeta la tine,prea sterilizata nu osa fie,ca nu sa stii tu cand pleci,dar o ai macar pregatita intr-o cutiuta,spalata.Nu cred ca va fi nevoie,dar nu se stie,de la copil la copil.Daca plange rau si nu se poate altfel..Asta daca sta zi si noapte cu tinein camera.Daca il vezi doar la alaptat,nu are sens.

dianamizzi mama ce desteapta esti !! ce ti-a dat prin cap sa ii pui camasa ta de noapte !! ai fraierit-ooo
cred ca in curand ,la 4 dimineata,iti va spune: E DIMINEATA,PUTUROSILOR !!!!
Eu am pompa (de lapte,nu de nas) de la Avent.Manuala.Si protectoare pt sani, de la Medela.Sunt multumita de ele,m-au salvat de la febra laptelui .
Liuda tu ai avut noroc cu bebe cuminte in spital,dar nu sunt toti asa. A mea urla noaptea de nu mai stiam ce sa ii fac.Se plimba al meu cu ea in brate prin camera. dupa nu stiu cate ore de urlat s-au gandit sa vina si asistentele,dupa ce aurlat al meu la ele,si au constata ca avea gaze ,si au facut ele manevre sa faca kk si sa scoata partzurile .
dar ce sa se trezeasca din 3 in 3 ore?? cand la 6 dimineata abia tacea.

suzeta i-am dat cand i se face foame,ca urla pana pregatesc biberounul,sau pana ma pregatesc sa ii dau sanul..si asa trage din ea .daca nu ii e foame,o scuipa,ba se preface si ca vomita,numai sa nu i-o dau!
gabriela,scoate copilul afara,ai sa vezi ce bine ii e! nu iti fie frica,milioane de copii ies din prima zi ,in frig.il imbraci bine si nu pateste nimic!!!
eu nu am chef sa ies,dar stiu ca TREBUIE,e o obligatie ca si cand ii dai sa manance,e important sa il scoti.
eu daca nu il scot o zi ma simt vinovata rau .

nu te supara cu sotul pt botez !! daca te enervezi se va pune si el in unghii si de ce sa va faceti acum ambitiile ?? ia-l usurel,explica-i frumos ca pt tine e important,fara sa incerci sa ii bagi in cap treburi religioase pt ca nu vei reusi,mai rau il pui contra.ii spui ca il intelegi ,ca el nu pune pret pe asta(si chiar trebuie sa il intelegi,nu e obligatoriu sa creada toti in botez ) dar ca pt tine e un act important(nu o dai rau in religie),si ti-ar placea tare mult sa faceti si o petrecere,sa vina lumea...etc.Nu ataca subiectul religie si semnificatia religioasa a botezului ca sigur se enerveaza.nu toata lumea digera explicatiile bisericesti.
calmeaza-te si ai sa vezi ca vei reusi.ii spui ca vrei acum,ca vrei sa o bage in cazan,ca mai tarziu nu are loc.si mai tarziu nu va sta coopilul,o sa il alergati prin biserica sa stea la slujba.
da-i explicatii "lumesti",e mai bine asa.
pt tine e firesc sa faci botezul,pt el nu e firesc.nu inseamna ca ceea ce gandeste el e incorect,sunteti doar diferiti aici ,si atata tot.trebuie sa il aduci pe terenul tau,fara sa incerci sa il corupi religios ca nu ai sa reusesti.
bafta!
daconst,lasa,ca atunci cand amea urla de colici,"persoanele " mele cautau prin casa sa faca o funda rosie sa ii atarne la patutz,ca probabil e deocheata !! si ea se incovoia de burta !!!
inainte sa se nasca,imi dadusera o funda rosie gata facuta,cu un ac de siguranta prins gata de agatzat !! si acum ma intrebau unde e funda ????
criss,si tu esti sexy,dar nu pui tu poze sa te vedem mai bine .
in poza asta ,Ligiuta e BESTIALAAAA !!!!
FETELOR,IA UITATI-VA CE TICHIUTA SUPERBA ARE !!!
ANIS si eu am scos-o la magazin de multe ori pana acum,mi-am cumparat si blugi cu ea !!! a dormit buba!
ne-am intors acasa ca nu mai puteam eu sa stau in picioare,eram in perioada in care ma durea taietura de la epi .
anis,asta nu era a doua bona ??? parca plecase aia .
moni25 sa ne anunti cand vine bebe!
gio vad ca Eva are balansoar,e bun? sta in el ? cum se misca balansoarul? si muzica?
nadiuta
,ce vrednica esti cu gimnastica !!
alinuk
nu e nici o problema pt bebe,asa cum il scoti tu afara.
Shine poate avea colici,cu rabdare ai sa inveti cam ce are bebe.
poti sa il mai lasi sa doarma,dar nu prea mult fara sa manance,normal cica 3 ore jumate,ca ii scade glicemia.
bineinteles ca sunt si bebei care dorm mai mult si nu patesc nimic,dar poti sa risti?
a mea nu doarme mai mult de 4 ore ,si asta f rar.
catalina
eu abia cobor cu landoul si cu bebe in el !! dar tu cu carutul !!
bai,ce nesimtit vecinul ala !!!!!
a vomitat asa rau pe el de te-ai intors in casa?pregateste-te cu de toate la tine,un prosopel mic,sa il stergi repede.si nu te mai spoeria,TOTI omita,indiferent ca mananca incet,putin..
sraluca asa urla a mea...Noaptea doarme in coshul ei,dar de dimineata ,gata,abia asteapta sa plece ta-su la munca si nu mai tace pana nu obosesc eu si o iau in pat,cand nu mai pot s ao tin in brate..si asa doamreeeeee iar cateva ore..si eu cu ea..ca tiganii.
daconst,merci scumpo,si tu esti o frumoasa ,desi nu vrei sa pui poze proaspete,dar sigur arati si acum cel putin la fel de bine ca inainte.si Lucas e un frumos foc !
alinuk "Să vezi măi flate, ce educatoale (!)
Fălă misto, chial m-a lăsat pelplex,
La vâlsta ei, (ce pept si ce picioale !)
Să nu stie nimica desple sex !?

"
alinatxa "Heyyyyy suratelor,
Ce credeati ca nasc si nu va spun?No fucking way!!!!!"
na! uitati-va si voi la ea ! nu are nici un gand !!!
si ce daca asteapta rudele baiat ??lasa sa astepte,ca si amicii,la mine,ziceau la fel.chiar mi s-a spus sa am grija sa nu ma iau dupa ecograf,ca poate fac baiatsi poate fac infarct.cum sa fac infarct? bineinteles ca ecograful se poate insela,dar sa fac infarct daca o sa am baiat,in nici un caz,oricat mi-am dorit eu fata!
ei,si tot fata a fost,cum am zis eu!
anis gasteste o solutie si ai grija de tine !!! de tine depind acum doi copii !!!
esti o eroina!!
cristiana70 mai povesteste-ne despre ispravile soacrei la botez
marinar
,ma uit iar pe pozele tale.are Emma o figura super de asiatica,seamana cu tine,ca si tu ai ceva asiatic foarte interesant.amandoua sunteti frumoase !!!
wannajo,scumpo,sa va intoarceti acasa sanatosi !! sa iasa totul cu bine,si repede!!!! nastere usoara!
aiska,bine ai revenit!
Oana nu apare ??? nu ia nimeni legatura cuea?
daconst,super ideea cu biotezul in data conceperii!! bravo !!! si eu tot cam pe atunci,cred..nu mai tinminte.
dar de Paste anul trecut,eram afara si preotul tinea slujba la microfon,lumeee multa multa intr.o piatza,si pe deasupra a trecut o barza,asa lin,cu aripile intinse.mama a vazut-o si mi-a facut semn: ia uite ,saraca barza,ce ocauta ea noaptea si in atata lume !!!
ala a fost semnul meu ca sunt insarcinata,habar nu aveam,pastiul a fost parca pe 23 aprilie anul ttrecut..cand am plecat de acolo,ne-au dat vin cupaine din aia in pahare de plastic,sa ducem acasa si la prieteni,si atunci am avut prima pofta: am mancat painea din vin CU DEGETELE,pe drum,mama imi zicea ca e pacat,ca ala s eia dimineata pe nemancate,si apoi am baut vinul,torboseala aia de ramasese in pahar.cand sa ma dau la alt pahar,mi le-au luat din mana!
unde e burta lui megbeng,ca eu vad la ea la poze doar pana la 24 de saptamani !!!
ralu,daca bebe e bine asa,de ce sa ii schimbi programul ? lasa-l sa adoarma cum ii place,la tzitzi .

mai pun niste poze proaspete.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Sabina bine ai revenit!cu cine seamana micuta?Joel cum a reactionat la "intalnirea" cu bebe? te cred ca e greu pt ca vad pe pielea mea cum e.incerc din rasputeri sa ma organizez si ca drept dovada am descoperit o firma unde poti sa-ti faci cumparaturile dupa catalog si ti le aduc la usa(fara taxe-asta numai pt gravide si pt mamicile cu copilasi pana in 3 ani).cu asta am rezolvat-o.acum am apelat la o alta firma pt ajutor la curatenie.va veni cineva de 2 ori pe saptamana sa-mi faca luna casa(fac doar asa la suprafata)si sa-mi calce rufele.sper in felul asta sa-mi ramana timp ca sa ma pot juca cu Ken si sa-l scot afara la joaca cu copii.
ai sa vezi ca micuta o sa se obisnuiasca cu zgomotele caci nu are incotro.incearca si tu sa le faci programul de dormit asemanator sa te poti odihni si tu.

ma intreb cum s-o descurca Mariana noastra cu 4?toata stima si respectul.eu am inceput sa ma indoiesc ca as mai vrea si al 3-lea bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

aelita porecla mea de mica a fost "chinezoaica". cand s-a terminat ceza anestezista si asistentele imi spuneau "hai chinezoaico trezestete!!!" si nu stiam eu de unde-mi stiu porecla, pana am vazut bebelina si mi-am dat seama ca si ea are ochi de chinezoaica.

cat despre medici, ai dreptate- nu generalizam. subt medici ff buni, priceputi, documentati, dar unii chiar sunt plictisiti de meserie.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

WANNAJO, NASTERE USOARA, RECUPERARE RAPIDA SI BEBE SANATOS, CUMINTE SI MANCACIOS!!!

Maine, 8 feb., la 7:30 ma prezint si eu la spital pentru cezariana. Gata! Vine bebita! Pana acum am fost asa de relaxata si de calma si acum ma apuca emotiile. Nu pentru nasterea in sine cat pentru intalnirea cu micuta mea si pentru reactia lui Andrei la vederea surioarei. Pana si Andrei simte tensiunea si faptul ca se intampla ceva fiindca de la ora 2 nu a mai dormit si nici eu pe langa el asa ca prevad o zi plina de cheauneala.
Cu chiu cu vai sper sa termin astazi pregatirile, nici bagajul nu am apucat sa il fac, mai am de sterilizat cele, posibil, necesare in spital, sa mai calc si cateva lucrusoare ale puiutei si sa gatesc ceva ca sa aiba tati si Andrei zilele cat nu sunt acasa ...si sper din suflet sa pot dormi cat de cat la noapte.

Apropo de alaptat vs. formula, eu consider ca fiecare mamica stie mai bine ce functioneaza pentru puiul ei si nu ar trebui sa fie motiv de disputa intre noi. Eu nu cred ca o mamica e mai buna si mai priceputa fiindca alapteaza decat una care s-a vazut nevoita, oricare ar fi motivul, sa treaca pe formula. Copilul are nevoie de aceeasi dragoste si grija indiferent de forma in care se alimenteaza si toate mamicile din grupul nostru, din ce am observat, le ofera ce considera ca este mai bun copilului ei. Haideti sa nu reluam intre noi disputa aceasta deja discutata si rasdicutata pe forum fiindca singurul numitor comun la care se va ajunge vor fi mamici ranite si antipatii de durata. Fiecare cu convingerea si alegerile ei, puiutii sa fie sanatosi si sa creasca mari, restul sunt detalii.

Am vazut ca ati intrebat de Oana, eu am tot sunat-o si nu raspunde la telefon. Sper din suflet ca si ea si Teodor sunt bine si sunt doar ocupati si prea fascinati unul cu celalalt si din cauza asta nu avem vesti, inca.

Eu trebuia sa o anunt pe Oana la nastere insa cum vad ca nu prea are timp sa intre pe forum, se ofera cineva sa-mi dea un numar de telefon ca sa va transmit noutatile despre noi?

Va !

Oana 39+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

aelita, ce simbol superb cu barzuca aia si prima pofta!

Super, Amaya, draga mea, si tu o sa-ti vezi puiul!

Noi suntem purceline, dupa ce am papat de am golit biberonul toooot, acuma am vrut mortzis sa adormim in bratze la mami... dar e ok, ca azi noapte a dormit puiul meu 6 ore snur, si mami si tati au putut si ei dormi!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Hai bunadimineata burtoaselor si bebeloaselor. Noi am avansat, ne-am trezit tipand de foame la 5 de la 10 jumate. Progres si civilizatie!

Da Salina, crap de foame zi si noapte dar nu ma las, ma infometez. Sau ma duc frumusel in baie si ma dezbrac si ma uit la mine si imi trece instant. Eu am avut 73 de kile de la 53 si acuma cica am vreo 59/60. Daca tot nu le dau jos, nici nu as vrea sa pun mai multe.
Dar continui cu carutul pe scari si ori slabesc ori imi pocneste schinarea, din doua una.

Messa eu am facut dus imediat iar pe burta nu dorm nici acum, dar nu de la ceza ci pt ca stau cu ochii beliti la bebe si m-am si dezobisnuit sa dorm pe burta.

Gabriela, sa ma ierti dar persoane care cred ca botezul copilului nu e mare scofala, sunt atei. In cel mai bun caz. Dreptul lor dar daca ma intrebi pe mine, eu abia astept sa il crestinez pe asta micu. Mi se pare asa o mare bucurie ... Iti doresc sa izbandesti cu ei si chiar ca si eu te-as sustine sa iti iei copilul si sa fugi la biserica sa nu te stie nimeni daca sunt asa cei din jur. Si sotul meu e destul de departe (vina parintilor care nici nu sunt cununati in biserica macar) de Dumnezeu dar eu zic ca in ultimii 8 ani l-am dat pe brazda nitel (macar nu ma mai cearta cand plec la biserica sau cand vreau sa sfintim casa si in nici un caz la botez). Cu rabdarea treci marea ... .

Adinush, imi pare rau ca nu ai gasit o biserica in care sa ti se incalzeasca sufletul si ai dat numai de afaceri. Iti doresc sa gasesti, e minunat.

Anis, Dumnezeu sa iti dea putere! Doamne, dar mult te mai chinui. Te rog din suflet sa ma ierti ca indraznesc, tati unde e? Nu am fost atenta ... Daca e prin preajma, nu isi poate lua niste zile libere ca tu TREBUIE sa te odihnesti sa iti revii, ai trecut prin multe. Iti doresc numai bine, ai mare grija de tine!!!! Mie una imi e groaza de oboseli din astea cand ma gandesc la primele mele saptamani si vreau sa fac orice sa le evit.

Lili, muschi si putere sa iti dea Domnul si tie. Va admir fetelor. Io ma vait cu puiul meu cuminte si voi cu doi si casa de tinut ... bravo voua, sunteti eroine!

Alinuk, nu cred ca judeci, eu recunosc ca am renuntat ffff usor la alaptat dar am simtit ca ma pot organiza mai bine si asta mi-a facut bine la creier care in momentul acela era suferind. Pt mine asta a fost f important ca sa il pot creste pe bebe. Dar ai dreptate, Anis e un exemplu.

Cristiana, desi e de MARE ajutor, si tati al nostru vine la 6 seara de la serviciu cu multe comentarii si sar la gatul lui ca Laika. Mai, ei nu realizeaza multe lucruri ... dar am ajuns sa consider ca asa sunt ei, nu au un al nu stiu catalea simt, ce sa le faci ... Saracii!

Aelita, mie asistenta mi-a zis sa il pun in fiecare zi nitel pe spate. Si eu procedez ca si cum ar fi pe burta, adica la vreo 2 ore dupa ce a mancat, daca doarme, ii proptesc capul sa stea pe spate si stau si ma uit la el. Ieri a dat afara asa dar eram langa el si l-am luat repede. Tre sa il supraveghezi. Oricum, am citit undeva ca forma capului e mult genetica, ajuta f putin fazele astea cu dormitul pe parti. Dar ma rog ... . Mai, nu vomitase rau, sa stii ca dupa ce am intrat in casa mi-am tras si io palme ca m-am intors, dormea ca un prunc afara si in casa s-a trezit (ca pana l-am dezbracat, iti dai seama). Dar asa invat, putin cate putin.
Si io as tine carutul in masina, ar fi super, daca nu ar pleca tati cu ea in fiecare dimineata la serviciu ... . Asa ca, va voi trimite poze in curand sa imi vedeti muschi. M-am dat cu Ketonal, bag si un Aulin sa fiu fresha la coborat.

Wanna, Amaya Doamne ajuta!

Hai va pup ca acuma se trezeste Brad Pitt de Titan. Va urez o zi superba. Vedeti ca se anunta 14 grade asa ca ... AFARA CU VOI!!!

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Neata alea cateva burtici si mamicilor,
Vad ca ati avut activitate nu gluma de la ultima trecere in revista a postarilor.
Catalino mama dar vad ca te schimbasi nu gluma.Unde e panicoasa de alta data?Bravo si tine-o tot asha ca faci bine ce faci.
Referitor la alaptat eu consider ca daca se poate se poate daca nu nu.Nu vreau sa atrag polemici insa citind anumite postari am tras si eu anumite concluzii demne de luat in seama ptr momentul in care voi fii si eu cu bebelina in brate.Dincolo de apropierea dintre mama si bebel de care vorbea alinuk ,in momentul in care alaptatul nu vine de la sine fara prea multe probleme aduc frustrarea mamicii ceea ce afecteaza psihicul si de ce nu functionarea normala a bebelului.Fiecare mamica stie ce e mai bine ptr puiul ei fara doar si poate.Iata catalina.....decizia a fost super ok atat ptr ea cat si ptr matei.Messa ca intotdeauna gaseste solutiile perfecte ptr tot.Eu chiar imi doresc sa fiu o combinatie intre voi toate.TOATE SUNTETI NISTE MAMICI EXTRAORDINARE DEMNE PTR A SERVI CA EXEMPLU.EU PERSONAL SUNT MANDRA DE TOATE SI POT SA SPUN CU MANA PE INIMA CA VA DESCURCATI EXTRAORDINAR.
Megbeng eu cred ca e pe vine voinicelul tau.
Vorbind despre mine astazi la 11.30 merg la control sa vedem in ce ape se scalda treaba.
Am montat patutul,am aranjat camera(in cele din urma am decis ca bebitza mea va avea spatiul ei propriu inca de pe acum),ieri am cumparat un cosulet multumita loredanei care mi-a dat un super pont,mi-am procurat pampersi HAPPY .Totul e gata.HAIDE FATA MAMIII ACUM IESI!!!!!

38+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Am intrat si eu sa ma plang ...ca n-am cui...
Noaptea trecuta a fost un cosmar.
A inceput bebe de pe la 7 sa urle..si a urlat, si a urlat...saracul mi-era si mila de el ...Pe la 9 am inceput sa facem baita, masaj.
Apoi am incercat sa-i dam papa..ti-ai gasit cum s-a vazut cu biberonul in gura cum a adormit, bustean.
Noi tare fericiti...sa vezi ca doarme bebe..Da de unde, pe la 1 a inceput din nou sa urle. I-am dat papa, a papat. La cinci minute iar, urlatul de rigoare.
L-am schimbat, i-am cantat, l-am mangaiat pe burtica....DEGEABA!!!
Ne-a tinut asa pana pe la 7 dimineata, cand l-am luat cu noi in pat...A mai urlat vreo 5 minute si a adormit.
Doarme si acum...Cat l-o tine...
Eu cred ca s-a constipat fiindca n-a facut nici caca de ieri.Cred ca e si balonat...Sa fie de la ceaiul de colici?
Nu stiu ce sa-i mai dau. Daca as reusi sa-l fac sa dea gazele afara...

Marilena si cel mai dulce bebe, Mihnea -Gabriel( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput