Mamici de ianuarie - februarie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 7
Messa spune:
Fetele cu ceza, la cat timp dupa ceza ati dormit pe burta? Si la cat timp ati facut un dush calumea?
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
adinush spune:
aa..am uitat subiectul botezul![]()
Dana daca te incalzeste cu ceva eu am popa..defapt nush unde am popa dar presupun ca pe aproape..si tot nu i-am citit de 8 zile,nici n-am apa sfintita si,culmea,doarme fara probleme.
Si am avut si eu parte de ..da' de ce scoti fata daca nu e botezata? da' de ce nu-i pui ceva rosu? da' de ce nu-i pui o batista pe fata? si tot asa..
gabriela si eu am avut niste certuri monstru cu botezul (si cu cerceii de altfel) ca vezi draga treburile astea se fac la 6=7 ani cand copilul incepe sa inteleaga si le face in cunostiinta de cauza...daca ea vrea sa stea fara gauri si nebotezata cine sunt eu s-o oblig?
Si pana la urma m-am dus de capul meu la asistenta si i-am facut gauri iar cu botezul...cred ca o sa-l fac dupa pasti..oricum n-o sa astept pana poate sa decida singura.
Si asta pt ca in botez cred,spre deosebire de treaba cu cititul. In Biblie nu gasesti nicaieri nik ca tre' sa-ti citeasca popa ca sa iesi din casa,din punctul meu de vedere e doar un motiv ca sa-i mai dai niste bani..ca multe altele.No offence celor care sunt bisericoase,eu nu prea mai am legatura cu biserica de cand a devenit o afacere si nu o chestie de vocatie
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
gudinde spune:
Fetelor am si eu o RUGAMINTE:
Daca vreuna dintre voi a nascut cu dr Filipescu de la Elias va rog trimiteti-mi si mie costurile: cat si cui pt cezariana.
Sau cine a nascut la Elias si stie ce preturi se practica in spital pt cezariana ... va rog frumos un PM si mie.
adinush spune:
Messa de stat pe burta am stat de cand am venit acasa..de dormit nu prea dorm dar nu din cauza operatiei ci a poblemlor mele cu spatele..eu trebuie sa stau neaparat pe o parte ca sa ma pot cocosa un pic..daca indrept coloana mor de durere,Stiu ca nu e sanatos dar...

Dus am facut asa scurt si incercand sa protejez cat mai mult zona cu pricina pana mi-a cazut nodul ala de la firul reabsorbabil..dupa aia to asa pe fuga.
Imi spusese nenea dr ca baie pot sa fac dupa 2 saptamani.
La o saptamana ca nd a venit pediatra acasa am intrebat-o si de dus/baie ca ma plictisisem de dusurile astea pe fuga..parca eram tot murdara.Si mi-a zis ca pot sa fac baie linistita ca oricum repausul ala de 2 saptamani n-are legatura cu taietura.Nu se recomanda bai lungi,si mai ales in apa calda pt ca organismul este inca slabit si risti sa lesini prin baie de la caldura si aburi.Cine crezi ca era seara in cada juma de ora?![]()
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
ALINATXA spune:
Heyyyyy suratelor,
Ce credeati ca nasc si nu va spun?No fucking way!!!!!Megbeng aici sunt .......tot burtoasa si grea dar sarumanusitele ptr grija
Astazi am umblat si eu iar doar doar.......Acum sunt nervoasa ptr ca rudele dragele de ele imi invenineaza taticul si ii spune ca sigur eu fac baiat ca nu am nascut pana acum si ca a visat socru meu porumbel alb.Ma lupt cu miturile ....offff offff......Domnule eu in burtika am fetitaaaa clar!!!!
Va pupic !!!!
38+
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Liuda spune:
catalino eu sant "norocoasa" - am avut niste dureri de cap incat m-am topit vazand cu ochii de la dureri de am ajuns la forma initiala. dar si am luat in sarcina 15 -16 kile ca nu am vrut eu sa exagerez...
messo eu am facut dus bun din ala fara sa ocolesc nimic (ca pana atunci faceam dus pe bucati) a 7 zi dupa ceza cand mi-a scos firele si mi-a zis ca pot face dus numai nu din ala oparit...
dar cred ca abia azi m-am simtit bine la dus, ca am putut sa ma spal peste tot fara sa ma doara nimic (pana acum ma dureau sanii - ocoleam zona)
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
jordash spune:
Salutare fetele!
Dupa ceva vreme va anunt ca am nascut un baietel, Matei, de 3.300, apgar 9, de 51 cm, prin cezariana in data de 31.01.2007, asa cum va anuntasem.
Va multumesc pentru incurajari, le-am citit inainte sa plec la spital.
Celor care au nascut intre timp felicitari si sanatate bebicilor.
Acum suntem acasa, sanatosi si papaciosi.
E tare cuminte Matei; papa bine la san, a venit furia laptelui insa e rezolvabila cu pompa; de dormit doarme bine... ce mai , temerile de la primul copil s-au transformat in bucurii la al doilea.
Dragos l-a primit bine pe Matei, cu grija fata de mine - sa nu ma doara operatia, capul ...m-a ajutat sa-l schimb pe Matei de pampersi, verifica daca s-a trezit, sa speram ca va fi bine si de acum incolo..
Mai tarziu am sa citesc si despre voi, sper sa citesc vesti bune..
Va pup !
Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)
Ivona1977 spune:
Alinatxa stiu cum e cu babismele: mie mi s-a zis la scan de 2 ori ca am fata, fata! Si am o ruda care mi-a zis ca sigur e baiat ca e burta tuguiata! La 9 luni. Oamenii astia nu inteleg ca aici e stiinta nu ghiceala.
Messa eu am facut dus imediat,a treia zi, si de atunci mereu, am facut si baiedar nu ma simt bine dupa baie asa ca tot dus prefer, in fiecare zi. Si de vreo 2 zile dorm si pe burta!
Ivona si Ella Marie 12 ian 07
Shine spune:
mai, nu pot sa citesc cap precedent, zice ca este inchis.....?!
Merci de raspunsuri, asa ma ducea si pe mine mintea, de ce sa trezesc omul, daca el vrea sa faca nani?
N-am schimbat semnatura, si poza cu bb, cine vrea, avem pe site
www. rodino. ro
Shine
38 
http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx
adela2006 spune:
salut fetele nu am mai scris de mult nici nu am citit tot ( dar ma intorc la capitolul trecut ca era ceva de alaptare si ma intereseaza ) aveti un spor la scris de numa
si nu apuc sa mai scriu si eu 
noi suntem bine am fost la dentist ( daca mai tineti minte mi-am rupt o masea
) mi-a pilit maseaua dupa ce mi-a scos o parte din ea mai trebuie sa merg sa-mi taie nu stiu cum gingia sa-mi poata pune stift
bebelina e destul de cuminte manca si doarme ( azi a dormit toata ziua ma astept sa stam de povesti la noapte
) de cand ii dau ceai de musetel face si kki de doua ori pe zi ( azi nu a prea vrut ceaiul sunt curioasa daca face ceva in pampi sau nu )
messa chiar pe burta nu am dormit pe o parte si pe jumate de burta ; iar dus am facut dar aveam operatia bandajata abia de azi am renuntat la bandaj ca nu mai am pansament in casa
cleopiciu ce fel de bibe ai luat cu gaura mai mica ? noi avem de la nuk si curge destul de mult ca se umple toata pe langa gurita ( si trage ca haplea ca mi-e frica sa nu se inece )
ma tot gandesc ca parca nici nu am nascut ca nu m-a durut nimic nici atunci nici acum toata sarcina a fost ok bine mai putin ultima luna cand eram cat elefantul si nu puteam dormi, imbraca, incalta ,dar nu am avut greturi varsaturi si alte delicii ale sarcinii deci a fost bine si cezariana a fost super recuperarea rapida sunt foarte incantata daca ar fi sa mai nasc tot ceza as alege ( parca intreba alinatxa candva )
incepe alexia sa chiraie poate se trezeste ; ma duc sa vad si sa citesc din urma
va pupaceste adela
de alexia maria (13.01.2007)