Mamici de ianuarie - februarie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 30
mirandolina spune:
marina, la primaria aia noua de sector 2 de la bucur obor se ocupa de toate actele, dar si de trusou, am inteles. Tb sa mai fac sapaturi, dar pina una-alta uite un nr de telefon: 252-0274.
Pupici
Mirandolina
36+

dianamizzi spune:
mai fetelor, eu sunt cam suparata... nu stiu ce naiba am , ma apuca cate o stare naspa, apoi imi trece , apoi iar ma apuca...
sunt singura acum ziua, la 5 vine sotul meu acasa. mama mea a plecat. eu nu stiu cum va descurcati voi cu 2 copii acasa, si singure. ca eu asa doar cu una si imi e greu. parca n-am timp de nimic. sunt foarte obosita de noaptea ca ma trezesc sa pape thea. si dupa amiaza incerc sa dorm un pic. apoi mai am si draci din astia. nu stiu ... parca sunt izolata de lume, asa numai in casa, afara cu thea singura si iar acasa sa dorm si vine noaptea si distractie... am o vecina aici care are si ea o fata de 9 luni si i-am zis sa ne plimbam amandoua... ca eu merg mereu dimineata sau pe la pranz. ea zice... ca e mereu ocupata, are treaba. si eu am treaba da nu o fi mai bine daca spalam rufele dupa amiaza si iesi si tu afara cu un alt suflet sa ai cu cine vorbi.
of. ma supar ca sunt singura .
mai acu 2 zile a venit harnica de soacra-mea ca sa ma ajute aici in casa, cica spala pe jos. zic,... bine. vine ea pe la pranz, eu fac de mancare aici sa fie bine si frumos, mancam. mai si ma vede ca imi ieseau ochii din cap de somn, mai si zice: aoleu da ce obosita arati. si nu a pus domne mana sa spele si ea vasele. le-am lasat si eu un pic sa vad daca se simte sa ma ajute cu ceva, cica ea venita sa spele pe jos. cand am vazut-o asa, mi-au sarit dracii si am trimis-o afara, macar sa o scoata pe asta mica , sa nu stea in casa, ca ea venise exact cand era ora noastra de iesit afara... si m-am apucat si mi-am facut eu toate alea aici. uite asa cand nu e mama ta , nimeni nu te ajuta. ajutor asa cu vorba da oricine... eu am un program de care sa ma tin, cand doarme thea incerc sa dorm si eu un pic. as fi avut nevoie sa stea ea cu fata cand se trezeste si dupa ce mananca, nu sa se apuce ea de spalat pe jos la pulivara.
singura mea relaxare e ca mai vin pe aici si mai scriu un mesaj, mai vorbsc un pic cu careva. si ies afar. apoi dupa amiaza e bine ca nu mai sunt singura. of. imi trece mie da uite asa vreau si eu sa ma vait.
hai ca v-am pupat.
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi
mirandolina spune:
Si inca ceva: am nevoie de un medic de familie in zona Mosilor. Unul responsabil, nu conteaza virsta, sexul sau orientarea religioasa
Nu de alta, dar mai am un pic si o decapitez
pe timpita care nu cunoaste deosebirea intre concediu medical si prenatal.
Nici macar o reteta nu stie sa completeze corect
[B(] Grrrrrrrrrrr!
Mirandolina
36+

mirandolina spune:
Diana, vad ca te-a pocnit depresia... Las-o incolo de depresie! Nu-ti trebuie asa ceva! Ia uite ce frumos e afara! Da-o incolo de socroshenie, cind mai vine, trimite-o acasa si gata
Ridica moralul sus, ca acum tb sa fii fresh pentru bebelina, ok?
Hai, toate pinzele sus!

Mirandolina
36+

Helenutza23 spune:
Maryela eu am vazut pozele si e superb puiul tau! si poza cu ciorapei in manute e suuuper!!! suntei niste simpatici! sa fiti sanatosi...
dianamizzi imi pare rau ca ti-e greu... cata dreptate ai! o mama: nimeni nu o poate inlocui! a, faza cu "aoleu da ce obosita arati."
trebuia sa ii zici ca nu numai ca arati dar si esti si te astepti la ajutor nu la remarci de genul asta...hai fruntea sus, o sa te descurci!

38+ 

belle_vue spune:
Ralu, fa abur in baie, da drumul la apa fierbinte si in cada si in chiuveta, umplele si lasa sa iasa aburul si tine puiul acolo -- o sa vezi ca incepe sa i se scurga ce are in nasuc. E clasica metoda. Poti sa pui si ser fiziologic sau spray cu apa de mare, dar tot e bine sa aplici metoda "aburirii", ca actioneaza mai in profumzime si desfunda tot sistemul respirator superior.
Sanatate multa!
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
marinar spune:
mira pai astia cu asistenta sociala au ramas tot pe olari- unde a fost inainte primaria. e o brambureala totala. oricum o sa dau tel sa mai intreb, dar maine ca la ora asta... nu mai raspunde nimeni.
Dana nu claca. o sa vezi ca o sa fie bine, o sa te obisnuiesti cu programul asta, o sa ai putere. pupici muuuulti
bai eu manac un iaurtel la pc si fi-mea da basinele. pai e frumos asa!
aaaaaaaaaaa si nici nu vrea sa doarma dar nu o iau din patutz...
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
ylilimic spune:
'Neata!
intru rapid ca doarme bb si am reusit sa luam micul dejun la ore mai rezonabile...
Nadiuta felicitari! Sa traiasca buburuza!(probabil ca la ora asta a vazut deja lumina zilei...
catalina - cred ca am mai zis, dar probabil nu ai fost pe faza... Am incercat deja 3 suzete, ultima si cea mai delicata e de la Nuk. Tot degeaba! In plus unde trebuie sa ma adresez sa gradeze astia bibele in picaturi? ca asa as afla si eu cat mananca fiumiu!
Cred ca deja si-a facut un program (desi nu e tocmai pe placul meu: face ochi la 7 dim si sta treaz pana la 10!!! cu mici agonii de somn, cca5-10 min. Seara bocet fara rost...mi-e ciuda ca nu-l inteleg, si "daca nu eu, atunci cine?"
Cu dermatita de scutec am scos-o la capat cu crema Petrini (buna pt a usca), am schimbat scutecul si am trecut pe Happy, si in permanenta dat cu unguent cu galbenele (emolient sa nu stea pipi direct in contact cu pielea).
amaya - curaj mami, o sa fie bine!
de michelle - mai stie cineva ceva?
helenutza - eu nu ma intrebam ce simt inainte de nastere...cand am plecat la spital parca mergeam sa fac cumparaturi: plateam cu burta si primeam una bucata copil (mai tarziu bubos). De intrat a intrat acolo si nu a facut-o singur (tu si tati l-ati ajutat un pic
, acum tre sa si iasa, ca doar n-o sta acolo pana la insuratoare
. Curaj, mai e asa de putin, umple-ti timpul cu altceva sa nu te mai gandesti la asta 
mihacarm - nu stiu daca in spital ti-am zis, dar tre sa ai la tine Baneocin si unguent cu galbenele pt bb, mai ales sa eviti fetzele asistentelor care sunt socate ca nu ai adus cu tine ...![]()
laura ionescu - nu stiu ce voiai sa afli despre epilatul cu ceara, eu insa deja m-am facut, insa in zona inghinala inca nu port tanga si deci epilatul nu a fost prea "adanc" (mai bine mai nasc o data decat sa o fac "bebelusa" cu ceara)
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
ALINATXA spune:
Fetelor cine deschide un capitol nou?Eu nu am invatat
AMR 6
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/