Mamici de ianuarie - februarie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Waw ce zi productiva o sa fie astazi!

Hai Nadia!!!
Hai Amaya!!!
Hai Lore!!!
Fetelor sa aveti nasteri cat mai usoare!

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna dimineata!
fetele, recunosc ca nu am mai apucat sa va citesc.
am vazut niste poze cu bebeii vostrii dragalasi!

Shine ce dragutz e puiul!

si vreau sa fac galerie pt fetele care nasc
HAI Lore! nastere usoara
HAI Nadiuta! nastere usoara

am si eu o problema. nu credeam ca ma voi confrunta cu frica asta de nastere... ma simt aiurea pt asta, dar mi-e frica rau.... mi-e asa de ciuda pe mine, indiferent cat incerc sa ma autosugestionez, MI-E FRICA! voi cum stati cu moralul?

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

R_MARCE mai e inca din cate stiu eu..uite, si mihacarm e tot burticoasa..si mai sunt fete, doar ca scriu mai rar...lasa, ca pana pe 1 martie cand ne mutam in casa noua mai e!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Helenutza, mie mi-a fost foarte, foarte frica asa ca te inteleg. Din pacate nu prea stiu ce sa iti spun sa te incurajez decat ca Dumnezeu va fi langa tine si nu va lasa sa ti se intample nimic rau. Hai, curaj!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

buna dimineata,
apuc si eu pe fuga sa scriu cate ceva ca Eva trage un pui de somn.
aveti idee de ce nu se poate citi cap 62?!?! incerc de 2 zile si nu reusesc si erau acolo niste chestii interesante despre alaptare. oare se poate face ceva sa il citim si noi, astea care am ramas mai in urma?!?!

Mihacarm- curaj fata, cu cezariana. Si eu am acut cezariana si din ziua 4 am avut lapte berechet si alaptez fetita in continuare. Durerile nu au fost asa de mari, de fapt eu am fost asa de fericita, ca parca eram drogata si chiar nu mi s-a parut asa nasol. m-am dta jos din pat dupa 8 ore si de atunci mi-am luat fetita in brate cand am vrut, m-am plimbat, am facut dus din ziua 4 cand am ajuns acasa, fara sa protejez operatia, si a fost ok. cu cat m-am miscat mai mult, cu atat a fost mai bine.

Marinar - daca afli ceva despre epilatul cu ceara sa imi spui si mie ca si eu tot cu ceara ma epilez si abea astept ca nu suport parul si nu am mai fost la cosmeticiana de o luna.

De trei zile dormim si noi noaptea de la 12 la 5. Am luat maimutica in pat ca nu se mai putea si sa vedeti ce ii trage la aghioase. In schimb, cum o pun la ea in patut sare ca arsa. Din cauza colicilor sta numai in brate aproape toata ziua. Oricum dupa fiecare alaptat sta vreo 1 ora in brate, iar seara , dupa 18,00 cand are episodul de colici ala nasol, sta in brate 3-4 ore. O tin cu burtica lipita de burta mea si se calmeaza. Eu zic ca daca e linistita, o tin in brate cat e nevoie, chiar daca se invata prost. Tot invatul are si dezvat. Am avut caini si i-am dezvatat de dormitul in pat, reusesc eu si cu fie-mea (care cred ca e mai desteapta.) Noi iesim afara in fiecare zi 2-3 ore. Profitam ca e cald si ne place, stam linistiti. Eu nu i-am cumparat landou. Folosesc scaunelul de masina pe post de landou. Ma gandesc ca nu are rost sa-i cumpar pt 2-3 luni. Si scaunelul poate fi folosit din prima luna, se monteaza pe picioarele de la carut, e usor de carat, are si coviltir pt soare. Eu sunt multumita.

Laura si Eva (11.ian.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

laura ionescu uite aici, probabil ca e link gresit pe prima pagina, ma bag eu sa corectez imediat. pana una alta ia-l de aici http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=93661

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

Laura, gata corectia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

..eu am comis-o cu capitolul 62, ca eu am deschis cap. asta...de ce nu se putea deschide oare?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

HELENUTZA welcome to the club!!!!Si mie imi e ciuda dar realitatea este ca una:IMI E FRICA!!!Am f multe ganduri sumbre........nu stiu ce sa fac sa trec peste......Dorm iepureste si am cosmaruri......Ptr mine asta e neplacerea NO.1 in sarcina!!!

AMR 6 Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

BUNA DIMINEATA!

am baut si eu o cafeluta repede si ma pregatesc de iesit pe afara ca se trezeste thea in curand, papa si apoi e ora de scos la plimbare.

DANA - ai facut certificat romanesc pentru bebe? spune-mi si mie te rog cum se procedeaza, cand ai timp. eu i-am facut procura mamei mele sa se intereseze in romania si sa faca ce trebuie. dar abia a plecat de aici. poate ma lamuresc si eu intre timp cum se face chestia asta. am inteles ca avem chiar si drept de alocatia pentru bebe si banii aia de nastere, ca suntem cetateni romani. tu cum faci? mersi!

va pupam pe toate, o zi frumoasa tuturor!

am vazut toate pozele, sa va traiasca bebelusii superbi!
diana si thea

www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput