Mamici de ianuarie - februarie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 17
ALINATXA spune:
Salina o sa se traga si la tine.Vezi ce zice doctorul cand poti incepe sa faci sport........eu asha intotdeauna am dat jos orice kg in plus.Tu oricum esti o frumoasa si vei redevenii la masurile initiale repejor.
Cat despre nesimtire si nesimtiti....eu ii articulez imediat .......si ii fac de cacao.Mie mi-a spus cineva din familie ca ce sa alaptez cu sterpele mele de tate........Nu am putu replica din cauza diferentei de varsta insa nu raman datoare eu.Intotdeauna platesc datoriile
.
38+
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Amaya spune:
Va multumesc mult pentru galerie! Mai am putin si pot sa spun si eu ca sunt gata sa nasc.
Roandre, pentru prima de nastere de la primarie (alocatie nou-nascut am impresia ca se numeste), care este acum in valoare de 204 Ron, trebuie completat un formular si pe bonul primit de la primarie scrie cand este programarea pentru ridicarea banilor (trebuie sa te duci tu sau sotul sa ii luati). Pentru cosul bebelusului suma este de 150 Ron si, la sectorul 6, mi-au spus ca deocamdata nu au formularele necesare insa dupa jumatatea lunii le vor avea si se va proceda la fel ca la alocatia de 204 Ron.
Uite aici o adresa foarte bine documentata de la serviciul Alocatii si Indemnizatii Sector 6:
http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49
Oana
39+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
megbeng spune:
alinatxa, nu stiu de ce te doare pe tine la controlul pe masa..te durea si cand mergeai la controale inainte sa fii gravi? poate nu are dr mana destul de usurica, stiu si eu? eu nu simt nimic cand imi face a mea tuseu..nimic-nimic..si daca pune valve simt f putin..in schimb da, la alte dr la care am mai fost nu era chiar asa placere controlul pe masa...abia astept sa vedem maine cat de voinicel e bebe, cum sunt colul, placenta, etc...
cat despre nesimtiti...
asta e!nu-i putem evita..eu as incerca sa fac sa se simta cat mai prost persoana care comite o asemenea gafa!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

ALINATXA spune:
Megbeng eu pana la 7 luni nu am facut control pe masa.Doctora dinainte care mi-a urmarit sarcina nu facea decat eco si atat.Insa inainte de a fii gravi si mergeam la diferite controale pe masa evident nu ma durea.Acum insa ma doare.Nu e aceasi doctora si se poate sa aiba mana mai grea.
AMR 7
anis spune:

Mi-a revenit mastita la sanul cu rana..nus tiu ce ma mai fac???
Ieri am sesizat eu a 3-a furie a laptelui...nu stiu de unde naiba..si azi noapte deja avem noduli, da-i popmpa ,masat..nimik..
Treaba e ca rana da sa se inchida si cred ca asa mi-a inchis si unele canale de lapte de aici air problema..ma urc pe peretiiiiii..
am incercat s-o sun pe Madam Musat..are telf inchisssss
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
gabriela_s spune:
FELICITARI WANNA!!!
alinafaza cu "sterpele de tate" e o prostie!ce oameni...
din contra!!!sanii mari nu sunt sani de lapte ,mi-au zis-o toate asistentele din spital si pediatra lui bebe si asa e!eu am ditai sanii dar laptele vine in cantitati modeste.ce mi-a explicat mie pediatra e ca sanii mari sunt evident mai greoi si conform legilor gravitatiei
se infunda mai usor canalele.si pana la urma e si o chestie care tine de hormoni ,na! ( nici faza cu mancatul in disperare nu sta in picioare ,organismul aduna tot ce ii trebuie si fara sa mancam noi ca vacutele).
despre controlul pe masa,se pare ca te doare fiindca si colul e mai sensibil acum in ultimele saptamani,plus ca probabil a incercat sa vada daca ai vreun pic de dilatare si asta presupune sa incerce sa bage un deget.cu ruptul membranelor e cu dus si intors,sunt fete care spun ca nu doare,eu na pot sa iti zic ca am simtit ceva neplacere,dar nu insuportabil.am trecut prin mai multe proceduri cu declansarea si nu toate sunt o placere,dar nu regret pt ca am reusit pana la urma sa nasc natural si tineam f mult la asta.o sa vezi ce sentiment frumos o sa ai 
azi am fost si noi la plimbarici...a fost bine,doar ca mi-am rupt spatele carand caruciorul,am blagoslovit si bombanit de nu se mai putea ...si colac peste pupaza mai scrie pe el si "EASY"!!!IL DAU!!!pe cuvant ca ma bate gandul sa il scot la vanzare,il dau si cu jumatate din cat am platit pt el,numai sa il dau si sa iau ceva mai uman.
aelita iti multumesc pentru sfat!sa stii ca pana la urma a inteles ,si i-am explicat ca el nu trebuie sa faca nimic in biserica,doar sa fie prezent.sa ii explic si preotului situatia,ca sa nu am vreo surpriza ???voi ce ziceti...?
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze* 
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica 
marybell spune:
fetelor va rog frumos cele care ati nascut la Municipal, si locuiti in alt sector decat 5, de unde ati luat negatia si ce acte v-au trebuit? va rog sa imi spuneti si mie,
Erik nu se simte prea bine, am fost cu el la doctor azi il dor urechile, ii curge nasucul rau de tot, e fornait, si abia respira, sper ca dupa ce ii dau medicamentele pe care mi le-a dat dr macar sa doarma mai bine in seara asta, ca azi noapte a fost una alba;
va pup
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
gabriela_s spune:
uuuuuuiiiiii,suntem pe prima pagina!!!
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1080
marybell daca il declari pe bebe la alta primarie decat cea a sectorului in care locuiti voi,tot de acolo iei si negatia,in ziua in care ridici certif de nastere (asa a fost la noi).
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze* 
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica 
ALINATXA spune:
Gabriela sarumana ptr incurajari.
Mai Anis maiiiiiii chiar nu se poate face nimic?Numai sta asha si opreste lactatia.Deja e prea mult!Imi pare rau rau ca trebuie sa treci prin asta insa exista alte optiuni.Ai facut to ce era omenesc posibil.
AMR 7
ALINATXA spune:
aaaaaaaaaaa WANAAAAAAAA FELICITARI......Acum imi dadui seama proasta de mine!!!!!
AMR 7