Mamici de ianuarie - februarie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 16
loremunteanu spune:
Maria72, intri in album (logata fiind) si apare undeva sus scris Share. Dai clik si o sa-ti apara permissions, iar clik si apoi bifat public si save... Operatiunea asta trebuie s-o faci de fiecare daca cand pui poze si vrei sa fie vazute si de altii...
Loredana
40+1
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
doula spune:
Dragele mele am deschis pt voi un subiect nou ca sa imi fie mai usor sa va urmaresc. Va astept acolo. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93982
Acum va salut sa aveti o zi buna eu trebuie sa ma intorc la munca.
Va pup pe toate.
LEVI spune:
Am adaugat si eu poze noi la semnatura,asa ca poftiti sa-mi vedeti gemenutii.
Luminita mami de
Daria si gemenutii 
Andrei si Stefan
Pozele mele
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
ALINATXA spune:
Tocmai m-am intors de la doctor si treaba e cam asha:colul inca nu e deschis,placenta a inceput sa imbatraneasca de abia acum adika gradul 3,bebelina catareste 3.300.Saptamana viitoare pe 15 mergem la spital cu bagajelul si incercam declansarea sau cezariana.In functie de monitorizarea de dimineata.Asta daca nu se intampla ceva saptamana asta.Fetelor pe mine ma doare rau cand imi face controlul ala pe masa.Pai daca ma doare la un simplu control daca va trebuii sa imi rupa membranele cum o sa fie?
38+
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Liuda spune:
Am fost afara - sant 14 grade deci superbine, asa ca a stat domsorica cam o ora insa in brate la bona... carutul.. nu stiu cum facem cu el, ca ziceam sa-l las jos la garaj ca sa nu il car in nesimtire pe scari 3 etaje, insa noi avem o problema - asta mica doarme doar in carut! aq renuntat la pat si sant disperata cu incercarile de a sta in patuc la ea, insa fara succes, tipa parca o tai in patuc si in carut cu are nimic. Ca sa fiu imbacata o tin in landou in carut ca ala are fundul tare si dreptincat sa nu stea incovoieta... macar stiu ca nu dauneaza coloanei, dar tot vreau sa doarma in patic... da de unde, ce ea vrea ca mine?! Asa ca nu mai stiu cum facem insa trebuie cumva ceva sa fac...
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
Salina spune:
Felicitari Wanna !!!!!!! 
Fetelor, oare numai mie mi se intampla sa intalnesc oameni nesimtiti? Azi eram cu puiutii la plimbare si m-am intalnit cu o fosta prietena din copilarie. M-a intrebat cati copii am, 2 sau 3???
. Va dati seama ca, dupa mintea ei, al treilea era in burta. M-am simtit groaznic. Abia astept sa merg maine la dr, la control, il voi intreba cand pot sa ma apuc de abdomene si de masaj. Oare numai eu am ramas asa cu burtica? Sunt disperata!!! Offf, si-asa frumos a fost afara, si la sfarsit m-a enervat individa asta (care nu are copii, bineinteles).
In legatura cu banii pt cosul bebelusului, si sotul meu a intrebat si la fel nu au stiut sa-i spuna...cica exista ceva dar nimeni n-a luat nici un ban pana acum. Al meu n-a mai depus daca a auzit asa.
Ah, sa nu uit: Amaya - bafta maine, nastere usoara si refacere rapida! 
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
Messa spune:
Pai ce sa faci... fa ca mine, o asculti cum "canta" doua-trei zile (dar ziua, cand esti treaza, nu noaptea cand vrei si tu somn, ca omu'... si alternezi cand in patutz, cand in landou - cand adoarme lemn o iei si o pui pe shest in patutz, sa se trezeasca in el. Asa, se obisnuieste nitel cu locul
- eu asa am facut cu bestia mea, ca la fel facea! Acuma doarme in patutz, n-are treaba.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Messa spune:
Salina, si eu am patit una la fel - ma intreaba: "Si asa repede al doilea?" - la care am zis " Nu, bai, desteapto, cum vrei sa se suga burta adunata noo luni in numa' zece zile?"
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
gio spune:
quote:
Originally posted by maria72
Lili am pus poze, oi fi reusit oare?
cine a avut probl. cu firele. Mie mi-a copt un fir care era resorbabil, cu ce sa dau? Oricum maine merg la medic, dar pana atunci..
Maria cu Iulia 10 zile
ceai de pelin; apa oxigenata pt tamponat local, plus rivanol pus pe o compresa sterila si lasat jumatate de ora pe tampon. am patit si eu la fel la prima fetitza. si antibiotic (cel putin mie asa mi-a dat).
Mamix2 cu Taisia&Toria
doula spune:
Maria72 spalaturi cu ceai de galbenele si coada soricelului de fiecare data cand te duci la WC. Pe urma te ungi cu miere de albine si propolis (stiu ca suna caraghios
). Si laptele de mama este bun.
Sa te simti bine