Mamici de ianuarie - februarie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 15
roandre spune:
Intrebari intrebatoare:
1. Cum e cu cosul bebelusului? De unde se ridica banii, cum se procedeaza?
2. Prima de nastere e cea care se ridica dupa 2 luni de la depunerea actelor?Eu sunt complet in ceata. A fost sotul azi la primarie si a depus actele pt completarea livretului de familie (s-a facut pe loc asta); a depus niste acte pt alocatie copil si alte acte pt prima de nastere. I s-au dat niste hartiute pe unde sa ma duc/sa sun dar nu stie nici el pt ce...pls, luminati-ma si pe mine ca sunt total in ceata!
loremunteanu spune:
Roandre, eu stiu doar ca teoretic se ridica de la primarie... N-am nascut deci nu am fost pusa inca in fata faptului implinit. Se poate duce sotul in locul tau. Cred ca dosarele trebuie sa contina aceleasi acte (alocatie, cos bebe, bonus de nastere/ prima e de 195ron). Nu stiu... Mai multe poate ne spun fetele care au nascut si si-au depus actele...
Loredana
40+1
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
gio spune:
mihaela chiar azi m-a sunat o prietena ca se depun actele pt trusou - trebuie asa: c.i. copie ambii parinti; certificat copil. se iau banii intr-o luna. actele se depun in acelasi loc unde se depun cele pt alocatie si pt prima aceea de nastere. undeva pe la primarie (eu pot sa-ti spun locul pt sectorul 6, insa sotzul a aflat mergand pe "traseu" - la sectorul 1pt certificat, dupa aceea pt negatie si tot asa)
Mamix2 cu Taisia&Toria
marinar spune:
Roandre cred ca e de intrebat cu banii astia pt cosul bebelusului. si sotul meu a depus actele pt alocatie si prima de la prinarie- o sa dam tel sa ne spuna daca auvenit banii si putem sa-i ridicam. tot atunci a intrebat si de cosul bebelusului si nu au stiut sa-i spuna... sau nu au vrut. deci daca a luat cineva din Sectorul 2 banii astia sa ne spuna si noua.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
caterina71 spune:
Buna fetelor
Am intrat sa va spun ca ieri a nascut o mamica din "familia" voastra. Nu stiu cat de mult a comunicat ea cu voi, stiam ca-i in lista si cum nu cred ca a intrat sotul ei, va pun eu:
Ieri, 06.02.2007, in jurul orei 15, s-a nascut Stefan Alexandru, 3,300 kg, nu stiu lungimea (scuze), prin cezariana, baietelul laureik! Trebuia sa se nasca dupa 20 februarie, dar a fost tare grabit!
Va doresc la toate nasteri usoare, bebei mancaciosi si fara colici (prietenii stiu de ce), care sa doarma noaptea bine!
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
loremunteanu spune:
Felicitari Laurak! 

Fetelor, a mai vorbit cineva cu Aventura?
Loredana
40+1
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
cleopiciu spune:
ADELA biberonul l-am luat de la farmacie ,eram tare suparata ca vomita , dr imi spunea ca nu e o problema daca da un pic afara ,dar eu eram tare suparata ,asa ca am spus ca e din cauza biberoanelor si am hotarit sa le scchimb ,am mers la farmacie si am cerut biberon cu cea mai mica gaurica ....si cred ca am rezolvat problema ,vomita aproape dupa fiecare masa ,de ieri nu a mai vomita decit de vreo 2 ori si atunci pt. ca am schimbat-o dupa ce a papat....
MARYELA ,cred ca bebe e nelinistit pt. ca nu face kk , asa am patit si noi ,dupa ce reusete sa faca ,pt. ca ii pun supozitor (daca nu face in 24 de ore ),dupaia se linisteste si doarme..... si chiar am avut vreo 4 nopti in care a dormit si se trezea doar sa pape...... Dar sper sa rezolvam problema constipatiei cit mai repede.... ,o sa incerc si eu cu DEBRIDAT....
Nu stiu ce sa fac,dr. mi-a dat niste ovule si i-am spus ca alaptez si pe prospect scrie ca nu e bine sa le pun in timpul alaptari ,nu stiu ce sa fac.....,daca le pun nu o sa pot alapta 6 zile....
am fugit la Daria ca a inceput sa se foiasca ....
maria72 spune:
Lili am pus poze, oi fi reusit oare?
cine a avut probl. cu firele. Mie mi-a copt un fir care era resorbabil, cu ce sa dau? Oricum maine merg la medic, dar pana atunci..
cu Iulia 10 zile
elena_mvl spune:
Hello burtici, mamici si bebici.
Ralu pana iti raspund mamicile cu experienta, eu as zice ca dupa ce bb adoarme la san sa il pui in patut chiar daca se trezeste si incepe sa planga. Lasa-l in patut, nu il lua un brate si vorbeste cu el, canta-i, dar nu il mai lua in brate, ca se pare ca si al tau a inceput santajul. 
Aelita eu as zice ca si pe spate daca doarme i se turteste tartacutza. Dar bine cred ca ar fi sa doarma cand pe o parte cand pe alta, poate si pe spate, ca nu vad incovenientul. Ideea cred ca e sa nu doarma numai intr-o singura pozitie, ca poate asa i s-ar turti un pic capsorul.
Ce bine ca Oana si Putza sunt bine!
De altfel asa ma si asteptam sa fie. Hai Oana, ia zi-ne cum e cu putza in brate, nu in burta.
Felicitari Wanna! Sper ca ai avut o nastere usoara si hai mai repede cu bebe acasa sa ne povesteti. Sa fiti sanatosi, tu cu laptic si rabdare iar bebe fara colici si rabdare!
Eu am facut o super plimbare de 3 ore de dimineata pana la Hematologie pt o ultima dozare de anticorpi rh, dupa care am intrat in cateva magazine. Acum ma doare tare rau intre picioare ca nu mai am exercitiu la mers.
Va pup. Elena
Elena
, mami de
38s + 2z
[url=http://tickers.baby-gaga.com/p/car047pp.png[/img][/url]