Stie cineva daca functionarii publici au dreptul sa primeasca salariul bonus de nastere si care este baza legala?Multumesc
..Dar profesorii?...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Atunci care este baza legala pentru acest drept in ceea ce-i priveste pe functionarii publici?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
[/quote]
CCMN 2007-2001 art. 50 alin. c. coroborat cu art.3
Il aveti pe pagina legislativa
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Contabila liceului la care predau( de stat, nu particular) mi-a spus k in invatamant nu se da asa ceva. Cum pot sa imi obtin acest drept? Cum o pot convinge?
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
Eu sunt functionar public si mi s-a spus de la mine de la munca cum ca " Functionarii publici nu au contract colectiv de munca, ci au raporturi de serviciu!" Ciudat e ca ...personalul contractual ar beneficia de acest salariu. Sincer, nu mi se pare corect.
in contractul colectiv de munca la nivel de ramura de invatamant este prevazut acest salariu dar cu precizarea din" venituri proprii". Pai noi suntem bugetari, ce venituri proprii sa avem?Normal k imi spun k nu au de unde sa imi dea. Ce fac in aceasta situatie?
poze Darius
Slideshow botez Darius,
Buna, Marius! Am si eu o intrebare! Daca in contractul de munca sunt trecuta cu 4 ore de lucru pe zi, adica cu o jumatate de norma, am aceleasi drepturi in ceea ce priveste indemnizatia de crestere a copilului, concedii pre si post natale ca si mamicile care lucreaza cu norma intreaga?
Multumesc anticipat!