indemnizatie nastere
Stie cineva daca functionarii publici au dreptul sa primeasca salariul bonus de nastere si care este baza legala?Multumesc
Raspunsuri
madaluta spune:
..Dar profesorii?...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
andreeastanc spune:
Atunci care este baza legala pentru acest drept in ceea ce-i priveste pe functionarii publici?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
[/quote]
marius spune:
CCMN 2007-2001 art. 50 alin. c. coroborat cu art.3
Il aveti pe pagina legislativa
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
madaluta spune:
Contabila liceului la care predau( de stat, nu particular) mi-a spus k in invatamant nu se da asa ceva. Cum pot sa imi obtin acest drept? Cum o pot convinge?
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
kateryna spune:
Eu sunt functionar public si mi s-a spus de la mine de la munca cum ca " Functionarii publici nu au contract colectiv de munca, ci au raporturi de serviciu!" Ciudat e ca ...personalul contractual ar beneficia de acest salariu. Sincer, nu mi se pare corect.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
madaluta spune:
in contractul colectiv de munca la nivel de ramura de invatamant este prevazut acest salariu dar cu precizarea din" venituri proprii". Pai noi suntem bugetari, ce venituri proprii sa avem?Normal k imi spun k nu au de unde sa imi dea. Ce fac in aceasta situatie?
poze Darius
Slideshow botez Darius,
lidushka spune:
Buna, Marius! Am si eu o intrebare! Daca in contractul de munca sunt trecuta cu 4 ore de lucru pe zi, adica cu o jumatate de norma, am aceleasi drepturi in ceea ce priveste indemnizatia de crestere a copilului, concedii pre si post natale ca si mamicile care lucreaza cu norma intreaga?
Multumesc anticipat!