Bucurii de sept-oct 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 10
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by usorlili
uffff MamiLili, nu ma lasi sa fug la o tigare.
Te pup si-am plecat la tigareeeeeee
Tigareeee????????

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Lili si eu ii spuneam bebelusului la inceput "Ce-i motane/pisu?"...acum ii spun motanului "Ce-i bebe?"

Asa fac si-ai mei...uneori cand vorbesc cu sau despre Mathias ii zic Sebi ,.......Sebi fiind, de fapt,
.**************************************************
Mathias (17.10.2006)Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
nicole2005 spune:
Buna seara la toata lumea.
Ne-am intors si noi de la plimbarica am papat si acum ne "cracim"(dam din picioare)
- in legatura cu listuta nici eu nu sunt deacord sa se umblea ea. de multe ori nu postam pentru ca nu mi se raspundea la intebari dar eram fericita cand vedeam numele puiutului meu acolo alaturi de alti bbei. iar cand vroiam ceva dadeam cautare . acum faceti cum vreti pana la urma
Gety merci de raspuns si sa il stapaniti sanatosi
nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio
piscotel
flavia ramona spune:
Am facut si noi astazi niste poze. Ia uitati o gaza mica la 5 luni si o zi : gaza
MamiLili am si trimis mail la bucurii si sper sa-mi raspunda.
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
usorlili spune:
Flavia...l-am vazut pe Bogdanel. Este dulce, dulce. Mai ales in poza in care-si tine piciorusele, si-i tot numai un zambet.
Lili, nu ma bate, ca fumez putin (na, ca am m-am scos). Doar 4-5 tigari pe zi
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site
alexutza_26 spune:
Fetelor...eu sunt o mamica cam inactiva...dar ce sa zic, inactivitatea se datoreaza intr-un fel celor la care am apelat si de la care nu mi s-a raspuns....ma avut probleme mari cu baiatu la vaccinu de 2 luni, am intrat si v-am povestit totul de-a fir a par, dar nimic, nici o reactie, v-am cerut atunci o parere, dar tot asha discutiile continuau fara sa mai bagati pe nimeni nou in seama,....ceea ce m-a determinat efectiv sa nu mai scriu la topicul asta, dar de urmarit toata ziua stau si va urmaresc...poate in anumite momente erau bune si sfaturile mele, poate deja ma lovisem de unele chestii....si poate macar o vorba buna ar fi prins bine...dar de ce sa mai scriu atata timp cat sunt ignorata.....
Stiu ca poate mai sunt mamici care au patit asa ca mine, parca s-au simtit excluse..si de asta nu au mai postat nimic, dar ce vreau sa va zic e foarte dureros la ce s-a ajuns....mi se pare de prost gust..si nici macar din fileme politiste inspirat!!!
Iar daca voi vreti sa stergeti din listuta...stergeti...si asa nu cred ca acolo un rand cu niste date inseamna ceva pt mamicile care nu stiu altceva decat sa se certe, in loc sa vada adevarata frumusete (bucurii)din ochii lor: bebeii nostri.
In fine, nu vreau sa deranjez pe nimeni cu mesajul asta, m-am gandit ca poate mai sunt si alte mamici in situatia mea....
P.S. Tot respectul pentru cateva fete pe care sincer le admir...:Eloise,Mamilili, Vauva; Ignatica, Mexxa......
fetele si sa va traiasca baietzii si Biencutza
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
MamiLili spune:
Flavia, sunteti catolici? Am vazut o poza de-a ta cu Bogdanel pe site-ul lui, langa o iesle de genul alora montate in fata bisericilor catolice, de obicei. Mie-mi place mult aranjamentul ala de Craciun de la catolici.
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
danidani74 spune:
[red]alexuta26[/red],nu fi asa trista.Uite un
de la mine.Si eu m-am simtit de multe ori ignorata, dar ce sa-i faci, suntem doar simpli oameni cu bune si rele. Bebele meu e (cum a fost numita)mezina bucuriilor si ieri a implinit 3 luni.N-a felicitat-o nimeni dar nu-i bai ca nu m-am suparat. Si stii de ce? Pt. ca aseara cand a venit Dan de la servici a venit cu un tortulet pt. copila lui si...a fost frumos. Noua ne e greu aici pt. ca suntem doar noi doi.Dar Emma ne-a schimbat viata si pt. asta ii multumim lui D-zeu.Na, ca am deviat de-a binelea.
Emma
Dana mamica fericita de
Emma 5-11-2006
Poze noi
alexutza_26 spune:
Danidani - sa va traiasca minunea, sa va bucurati de ea si sa-i dea Dzeu sanatate....si nu sunt trista...doar un pic dezamagita, dar raman in continuare o cititoare fidela a topicului si a problemelor fetelor
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
MamiLili spune:
Constat cu regret ca sunt multe mamici care s-au simtit neglijate, fie atunci cand au pus o intrebare sau fie pur si simplu cand au scris cateva vorbe despre ele si puii lor. Pentru ca vreau sa fim o adevarata familie de mamici si bucurii, eu fac acum promisiunea de a raspunde tutror celor care posteaza mai rar, chiar daca raspunsul meu va fi de genul "am citit intrebarea dar nu stiu ce sa-ti zic". Totodata le rog pe mamicile mai putin active de pe forum, dar care ne citesc constant sa incerce sa ne vorbeasca mai des despre ele, ce le preocupa sau ce le place, fiindca in familia "bucuriilor" e loc pentru toata lumea, iar integrarea nu-i chiar asa de grea.
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias