Visine din visinata

Visine din visinata | Autor: bufi

Link direct la acest mesaj

Fetelor ce sa fac cu visinile din visinata. Mai am putina visinata si parca nu le-as arunca, dar nici prajituri, torturi nu prea fac in casa...
Cineva mi-a recomandat sa torn vin de tara peste ele si iese asa zisul vin de malaga.

Astept sfaturi!

Multumesc!
Bufi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Nu prea ai ce face ... si eu sunt in aceasi situatie.. mai le scurg de alcool si mai le trag in ciocolata sau mai pun in bilute ( facute la fel ca salamul de biscuiti ... sau din resturi de cozonac , margini de la alte prajituri ) dar cum tu ai zis ca nu prea faci praji nu ai nici resturi/margini ...
Cred ca varianta cea mai buna e cind ai terminat visinata sa le pui in cutiute de plastic oarecum portionate in congelator si sa le scoti cind ai nevoie de ele .. le dezgheti si gata ... din cauza asta zic portionate de la inceput sa nu tb sa dezgheti si sa recongelezi pe urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Visinele din visinata se pastreaza foarte bine si la frigider,intr-o cutie.Eu fac "Bombe" din compozitia de la braduti......bilute cu visina in mijloc si apoi date prin zahar.Merg sa caut reteta si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Am gasit.
Eu am o forma de braduti cu reteta pe spate ,asta este:
700 gr.biscuiti tocati,
400 gr.zahar pudra,
4 linguri cacao,
1 pachet margarina,
11 linguri coniac,
40-50 nuci macinate(optional)
4 albusuri batute spuma.
Se amesteca totul si se pune in forme
Vezi margarina sa nu fie topita,o scoti din frigide mai inainte,sa nu fie prea tare.Si vezi biscuitii sa fie obisnuiti.Spor la treaba si POFTA BUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

sau faci niste trufe minunate dupa reteta Nataliei de la tortul cu trufe..pui in fiecare trufa in mijloc cate o visina..

Adriana si-atat...

Mergi la inceput