Preferinta locului unde ascultati muzica
Intrebare sondaj:Preferinta locului unde ascultati muzicaUnde preferati sa ascultati muzica? |
Intrebare sondaj:Preferinta locului unde ascultati muzicaUnde preferati sa ascultati muzica? |
am votat si eu...
acuma ma intreb daca am ales varianta corecta, asa cum era intrebarea pusa!
adica eu prefer sa merg intr-o sala de concert, insa o fac foarte-foarte rar din varii motive; in realitate, ascult muzica cel mai des la serviciu sau acasa...
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
ana maria, asta e , ca sondajul doar asa poate fi pus aici :)
in mod normal poate sa aiba mai mult variante de raspuns.
dacavrei, ti-l dau pe tot pe mail :)
stai, ca m-am uitat mai bine.pai zice clar, ca unde preferi.deci ai raps bine :)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
as prefera si in sala de concerte, dar ajung destul de greu...
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
si eu tot in sala da ajung cu greu![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Eu cred ca lipseste o posibilitate : in alta parte. Eu ascult foarte bine muzica in masina. (aleg ce-mi place si nu ma bate nimeni la cap).
Cele mai teribile : Tzuni, Dordia, Anca, Mik
mik, e si intreberea asta, cu vari9ante multiple, da o pune andrada mai incolo.asta era pt a vedea cui ii place sa mearga in sala.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Eu cred ca toata lumea asculta acasa sau in mashina sau la mp3
, la concerte ajung mai rar. Plus de muzica avem nevoie tot timpul.