inscrierea in clasaI-a!
ati inceput sa va inscrieti copii la scala?!
s-au ocupat deja locurile?
unde se pot inscrie copii si cat se da pt inscriere?
sau, se da ceva pt inscriere?
astea sunt cateva intrebari pe care mi/le pun....
noi am fost la cateva scoli....la unele inscriereile se fac intoata luna februarie,la alta scoala inscrierea se face numai intr-o singura zi si ma intreb daca locurile nu sunt deja "ocupate"....
sper ca nu am deschis cutia Pandorei....![]()
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar" 
Raspunsuri
anamaria spune:
noi am fost prin a 2-a jumatate a lunii decembrie la scoala aleasa. am vorbit cu directorul si ne-a trimis la invatatoare. am scris o cerere si am depus-o la secretariat impreuna cu copia dupa certificatul de nastere. locul este asigurat, ramane ca in august sa mergem sa discutam ultimele amanunte - rechizite, uniforme, etc.
in principiu inscrierile se fac mai tarziu, insa daca vrei o anumita scoala/ clasa/ invatatoare trebuie sa mergi sa vorbsti cu respectiva mult inainte. ele pastreaza o lista cu inscrisii si atunci cand este perioada 'oficiala' de inscrieri nu mai sunt locuri... noi nu am dat nimic, decat un buchet de flori si o cutie de bomboane.
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
violeta69 spune:
anamaria multumesc!
chiar incepusem sa-mi fac griji ca deja toate locurile sunt ocupate....sau ca,mai rau, nu ai sanse decat cu cine stie cati bani!
acum,depinde si de oras....de cartier,de scoala....de directori,de secretare,de invatatoare...pana la urma tot"pila" si "darul" e de baza!
bafta lui Bogdanel la scoala...
si pt. Tudor la fel 
sper sa aflu pareri si din Bucuresti!!!

claza spune:
Noi am sunat acu vreo saptamana la scoala 75. Ne-au spus sa venim cu actele si - asa cum a zis si anamaria- se rezerva locul si restul mai vorbim prin august. N-am apucat insa sa ajungem cu actele - mergem maine, asa ca revin maine cu "povestea".
Io n-am de gand sa dau nici o spaga! (La telefon NU ni s-a sugerat c-ar fi cazul)
violeta69 spune:
bravo claza ma bucur pt voi!!!
sa fiti cuminti,destepti si sa luati premiul I!!!!!

ati vorbit cu invatattoarea?
stiti ce si cum.....
o prietena de-a mea a mers si a vorbit si cu invatatoarea,a cunoscut-o,a cunoscut si ea copilul si ...in principui s-au placut!!!
sper ca saptamana viitoare sa rezolvam si noi cumva...ca tare ma streseaza chestia asta.....Doamne sa avem noroc si sa fie asa simplu cum zice claza...si sa avem o invatatoare rabdatoare....uf,ca nu stiu cum o sa stea fi-meu in banca
...poate sa-i pun ceva lipici pe scaun
...si la gura mai mult 
va pup....

roxanal spune:
eu am vrut s-o inscriu pe Maria la scoala si mi s-a spus ca nu mai sunt de-mult 
...ce ma fac eu, o sa raman la scoala la Crangasi unde am auzit numai lucruri rele??
Roxana Lilea,mama de 2 ori :)