Nou stil de viata(126)
Raspunsuri - Pagina 24
roxana1974 spune:
Uau, Carmen, asta da tarie de caracter!
Ma grabesc sa merg la un party de copii, al doilea, ca la primu am mers aseara si m-am indopat cu coca cola, nu stiu ce m-a apucat, am niste nervi... 
pe curand!
Roxa
dordia2000 spune:
Buna ziua. imi cer scuze ca nu am mai intrat dar....de cand cu serviciul...ajung la 7.00-7.30 acasa...si stau cu piticul de care imi e foarte doooor si apoi cad lata!!!
Eu sapt asta nu am slabit mai nik...deci milioane de scuze echipei...dar in urm sapt nu cred ca am cum sa dau jos 3 kg asa ca...nu imi voi atinge target-ul. Greseala mea a fost ca mi-am pus target-ul prea mare si era cam imposibil sa il ating....dar....viatza merge inainte si la urmatorul concurs....poate reusesc.
M-am apucat de reteta cu ceaiul de musetel, am baut aseara si azi dimi. Sa va zic cum fac eu. Il fac seara iar lamaia o pun taiata felii. e ok sau tb intreaga??? nu vad ce ar avea dar....intreb. Si cam care sunt rezultatele???
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Delidana spune:
Buna
Daria, am intrat sa te cert. Dupa ce ca trebaluiesti toata ziua prin casa mai faci si foamea, auzi la ea meniu, 2 mere si la cina gratar. Pai asta e mincare? Pune mina si maninca, vezi si tu ca organismului tau nu ii este de ajuns ce ii dai si te trage la raspundere. 
Eu ma simt mai bine azi, am fost ieri la doctor si mi-a dat o caruta de pastile, unele care ma fac somnoroasa rau, vad eu miine la munca daca fac fata. 
Roxa-boxa, da' pe tine cine te-a 'nervat?
Carmen, pup si eu 2 pitici draguti. 
Zuzilici, esti gata sa preiei stafeta? Se pare ca va trebui sa deschizi tu subiect nou. Te rog sa ma treci si pe mine la serife, dupa Mamicadulce. 
Khristin, Diana, Dulcetica, cum o mai duceti cu moralul si dieta?
Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mik spune:
Ioana, sanatate fetitei ! Lasa ca trece ea iarna si se termina cu racelile.
mamaGiuliei, ingrijeste-te.
Mie mi se pare normal sa mai mincam una-alta in week-end, dar cu masura.
(in paranteza fie spus, eu am baut un pahar de vin rosu excelent si am mincat o inghetatta).
Va pup pe toate.
Cele mai teribile : Tzuni, Dordia, Anca, Mik
szivarvany spune:
Am papat un mar. Desi in dieta nu e voie, am papat. Baleam de zor la bunatatile ce le am preparat ieri, sa nu mai zic de laptele de pasare ... Dar m am abtinut.
Poftesc doar la bake rolls ... si nush cate calorii pot avea k nu am in casa. Daca aveam, erau deja mancate ![]()
Delidana - sa nu ma bati, vreau doar sa treg pragul de 70->69 asa rapid, apoi incerc ori cu ww ori cu ceva sub 1000 calorii / zi.
Chiar fetele, heeelp. Aveti careva lista cu cate calorii au legumele, fructele, alea-alea ??? 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
mamica dulce spune:
buna fetele...se pare ca m-a iertat cantarul dupa abaterile de ieri-hamburgherul la pranz si multa bere seara+ 3 felii de pizza ca a fost ziua cuiva si a facut cinste.
Azi dimineata arata cantarul 80.800,greutatea la care am stagnat toata saptamana trecuta.Deci stau BINE!
Mai inainte am mancat putin piept de pui la gratar cu salata,un colt de bagheta cu usturoi si cateva furculite de legume la cuptor.
Mai mananc diseara un mar,doua si sper sa ma mentin pana maine,cred ca mi se face rau daca primesc vreun purcelus
Ma gandeam sa incep de maine scarsdale-ul dar dat fiind ca la mine e carnavalul-ar fi imposibil de tinut fara abareri,o saptamana e nebunie aici si trebuie sa umblu cu juniorul peste tot,plus pe strada parade,se arunca cu tone de bomboane si se bea serios.Am "noroc" ca al meu sot o sa fie plecat toata saptamana in Portugalia ,asa ca o sa sarbatoresc cam singura cu Marc.
Ok,deci Scarsadale pica saptamana viitoare dar vreau sa tin disociat pe zile,am tinut asa acum vreo 2 ani si am slabit frumos,plus ca nu rabd de pofte,adica imi stabilesc dimineata ce mananc...o zi fructe/legume,o zi lactate,o zi peste, si apoi de la capat.
Vrea cineva sa tina cu mine?Daria-ce parere ai? Sigridutza?Analexi?
Va pup si va urez o duminica frumoasa!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
andre_ea spune:
Si la mine cantarul a fost bland, chiar prea bland. Dupa toate abaterile de ieri, azi dimineata arata 0,5 kg in minus
. Azi am fost cuminte. Diseara incerc potiunea magica si sper maine sa pot da un raport frumos.
Please, treceti-ma si pe mine la rand la serifie. Daca imi explica cineva cum e cu florile si purcelusii cred ca ma descurc un capitol.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Diseara incerc potiunea magica si sper maine sa pot da un raport frumos.
Ce inseamna Potiune Magica???
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)Elefantica
andre_ea spune:
Asta:
"- 3 linguri de crema de branza de vaci cu maxim 2% grasime
- 1 albus de ou
- suc de lamaie (dupa gust.. dar sa fie totusi multicel)
- indulcitor
Albusul se bate spuma apoi se adauga branza si sucul de la lamaie + indulcitor. Amestecul se mananca seara, inainte de culcare, dupa care nu se mai mananca / bea nimic. E recomandat a se face 1 data pe saptamana (nu mai des). Rezultatul: 700 grame jos "instant" pana dimineata.. Am citit pe un alt forum (idieta).. fetele de acolo spuneau ca functioneaza."
Se pare ca nu la toata lumea functioneaza. Incerc si eu si va spun maine.
szivarvany spune:
Buna dimineata ! O saptamana usoara tuturor !
Andreea - abia astept sa ne zici rezultatul, am citit numai lucruri bune despre kilo-kick !
Mamicadulce - poi haide sa incepem scarsdale de pe 19, eu mai am saptamana asta daneza, duminica pe 18 porceala minim posibila la ziua cumnatei mele, dupa care eu asta mi am propus ! Daca tot ai zile dintr`astea cu bomboane si alcohoale, baga multe mere, ca astea ajuta ! Cel putin la mine. Si io trag o bauta pe 14 
![]()
Delidana - merit bataie ... am zis ca am papat ieri un mar si cu atat am ramas ... k desi am bantuit prin metro, am uitat sa mi iau bake-rolls
Sau mai bine nejte lecitina ?!
Pentru raport: 74,000 kg ![]()
Va pup pe toate si va multumesc de suportul pe care mi l oferiti !

ps k am uitat: as vrea , dak se poate, sa mi fac poza cu cantarirea pe 18 dimineata, ma lasati ??? De fapt cred ca e mai bine asa, cum bine a zis Mik, duminica parca am manca putin toate ... ce ziceti ?
Dak nu, ma faceti sa nu gust nimik la ziua cumnatei mele ... ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()