Nou stil de viata(126)
Raspunsuri - Pagina 23
puskin spune:
Carmen,
sunt acasa, nu lucrez in weekend
.
Anangel...acu' vin cu
.
Inni, te asteptam si pe tine cu vesti.
Pupici,
Ruxandra
Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce
justasmallkiss spune:
Am revenit.Nu doarme pitica din cauza tusei dar deocamdata e ocupata,asa ca am sarit pe calculator repede repede sa va incurajez.Sunt sigura ca o sa reusiti sa slabiti,cu ambitie si rabdare totul e posibil daca sunteti sanatoase.
Carmen,merci mult.Deja mi s-a acrit de atatea raceli si boli dar mergem inainte.
Va doresc tuturor un wekeend placut si aveti grija la interzise.M-ati ametzit si pe mine cu sarmalele...normal ca sunt deja la cuptor
si sigur o sa exagerez azi si maine dar luni tin zi de dieta si se duce ce am pus in weekend.Asa reusesc eu sa ma mentzin.Incerc sa mananc normal dar am si zile cand exagerez,dar a doua zi am putin grija ce mananc si kg se stabilizeaza din nou.
Pupici pt toata lumea(ma scuzati ca nu va scriu fiecareia in parte) si spor la slabit.
IOANA
szivarvany spune:
Salutare tuturor si muuulta sanatate voua si puilor vostri ! 
Eu ma tin de dieta, azi m au apucat poftele (deh, am facut numai bunatati) si mi doream ceva dulce, asa k mi am facut o limonada cu vreo 8 pilule de indulcitor si am baut k sparta 
Mephala - ce frumosi sunt baietii tai , sa ti traiasca 
Un we fain in continuare, fara abateri ! 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
mamica dulce spune:

eu am calcat rau de tot stramb.Nici nu indraznesc sa spun cu ce,dar cert e ca am comis-o
Diseara beau si doua beri ca am intalnirea lunara cu prietenii si de maine bag disociatul-incep cu zi de fructe,sa mananc mere pana ma strepezesc toata.Pentru ca merit!![]()
Ca sa va imaginati cat de rau imi pare ca am mancat din categoria celor absolut interzise,va spun ca azi dimineata,dupa o saptamana de daneza fara abateri in care am stagnat total-ei bine,dimineata aveam 800 de grame mai putin,eram la fix 80,la pragul de care m-am lovit de o mie de ori pana acum.
Sunt un porc si mi-e o greata de nu va imaginati...cum am putut sa bag in gura chestia aia -nu stiu!
Va pup si va urez un weekend mai fain ca al meu...![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
szivarvany spune:
Mamicadulce - las` de luni esti pe baricade !
Io`st ingaduitoare ca stiu cum e ... la mine pargul a fost 70 de kile si niciodata nu m am oprit la o porceala, nuuu, pana nu vedeam ca depasesc 80 nu incetam. 
tuturor !
Daria &
anangel_lexi spune:
Pana la urma n-am papat sarmale ieri, in schimb azi m-am intalnit cu cateva mamici de sept-oct 2006 si salivam pe-acolo cand vedeam farfuriile pline cu tot felul de minuni...
Sa vedem daca reusesc sa duc dieta pana la capat...
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
puskin spune:
Slaba miscare in weekend...eu am fost la patinoar si am dat din picioare cam 1 ora...
Ma tin de dieta, n-am nici o abatere in 3 saptamani si culmea este ca nu mai simt nevoia de dulce.
Sper sa reusesc sa slabesc cele 5 kg promise.
Mamica Dulce, ce facusi? Ia de aici
. Te inecasi ca tiganu' la mal..mi-e o ciuda.
Va pup,
Ruxandra
Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce
andre_ea spune:
Salutare!
Azi am fost la munte si n-am rezistat, am bagat juma de pizza si juma de lasagna
. Tare-s curioasa ce zice cantarul maine.
Si m-am tampit rau. Mi-am luat fructoza ca cica e buna la cure si mananc cu lingurita
.
Mamicadulce, a fost gustos, ti-a placut? Excelent! Acum urmatoarea bucatica o mananci luna viitoare dupa ce mai slabesti 3-4 kg. Hai ca nu-i o tragedie.
Lexi, nici eu n-am vazut modificari la cantar saptamana asta. In schimb am vazut ceva la cm. Poate ca nu-i chiar degeaba chinul tau.
Am vazut baieti frumosi de Mephala.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
szivarvany spune:
Noah intru sa va povestesc despre ce am facut eu aseara, dupa ce am bagat gratar de piept de pui si o baie fierbinte ... m am simtit foarte, foarte rau. La cum ma simteam cred ca aveam o hipotensiune si o hipoglicemie de zile mari, dar sa nu credeti ca am papat ceva. Nu, m am aruncat in pat. Cred ca toate mi s au tras si de la faptul ca am lucrat toata ziua prin casa. Acum sunt mai bine, sper sa nu patesc nika la plimbarile cu fi`mea. Cantarul azi dimineata arata 74,900. Sa vedem dupa ziua de azi, care are un meniu "deosebit": multa apa si la cina gratar si mar, asa ca voi consuma doo mere.
Btw, eu am tinut daneza acu` 2 ani cand am slabit foarte bine, dar in 2 saptamani de porceli am repus 4 kg, deci atentie, nu schimba nici un metabolism, doar slabesti mult, dar daca nu se continua cu o alta dieta e egala cu zero si`asta .
O duminica faina tuturor, fara abateri ! 
P.S. Cine ce dieta mai tine de luni incolo ???
Daria &
mephala30 spune:
Neatza!
Aseara am facut pizza pentru sot. Nu m-am atins de ea, in ideea ca, in dimineatza asta voi manca o fasie. ![]()
Meniul:
-cafea
-pizza
-vita cu legume
-capsuni, gutuie, doua-trei smochine
Daria, felicitari pentru vointa!
O duminica placuta, fara tentatii culinare!
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi