Nou stil de viata(126)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor, raportez cu dezamagire a 11-a zi de daneza si cred ca...ultima. Azi la birou simteam ca fac moarte de om pentru un biscuite (dar am reusit sa ma abtin!) iar acum, ajunsa acasa cu ce credeti ca ma intampina soacra-mea? Cu un miros de sarmale....de simt ca am gaura in burta. Imi cer iertare de la echipa portocalie, ca le fac de ras . Astept bicele!
Mephala, super dulci baietii tai, iar Bucuria face niste gropite...ca Maria mea

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmen, dulci foc puiutii tai.. Si Teo grasunel, iti vine sa-l mananci...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

anangel-lexi-eu te iert ca si eu termin maine cu daneza.Spre deosebire de tine,nu am nici o urma de foame in mine si nici n-am suferit in timpul danezei de foame sau pofte ucigase.DAR saptamana asta nu pot raporta nici un gram in minus..nu atat pentru concurs,cat pentru sufletul meu amarat si frustrat.De data asta chiar m-am tinut de treaba si da,sunt tare suparata.
Cat despre concurs,saptamana asta sper sa ne salveze onoarea Ruxandra si Inni
Promit ca pun poze cu tineretile mele

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Eu am fost si astazi in training,asa ca nu am putut intra. Ma tin de regim, dar cam stau nemancata, fara sa vreau....

Azi dimineata am fost sa alerg cele 45 de min, si a mers cam greu, am tras de mine, dar le-am dus pana la capat.

La micul dejun nu am mancat nimic ca nu am mai avut vreme, am baut doar o cafea.
La pranz am mancat niste carne, cam atat...nu mi-a placut mancarea de la cateringul pt training si acum seara mi-am facut pui la cuptor cu o salata.

Sper sa reusesc sa raportez in jur de 66 kg luni, vedem noi...

Va pup, weekend placut,
Ruxandra

Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Nu va mai panicati atat, concursul asta a fost pentru a ne ajuta, pentru o mobilizare mai buna. Sa vedem cat putem...Nu e o tragedie daca nu vom reusi sa ne atingem targetul. Ne-am straduit, vom continua...asta e tot ce conteaza!

Aseara am facut-o si eu lata, pe langa meniul postat ieri am mancat seara 2 felii paine integrala cu branza Philadelphia.

Meniul de azi:-
-cafea
-2 buc. wasa, un pahar lapte
-vita cu legume
-fructe

Multumesc tuturor pentru aprecieri.

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza dragelor.In sfarsit si eu pe acasaaaa!Ma apuc imediat de gatit dar vroiam sa va scriu cateva randuri.
Of,normal cand vreau si eu sa scriu se apuca Delia de urlat.Are febra,otita,tuseste ca un magar si a facut si o alergie de o mananca pielea de nu mai poate saraca.
Pup dulce fetele si intru mai tarziu cand doarme.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata fetelor

eu sunt varza cu gatul, amluat de la bebe , el acum e bine , dar eu am amigdalita, ma simt groaznic, azi am mancat o feliuta de paine cu o omleta pt ca simteam ca am un soricel in burt acare roade , probabil de la antibiotic...offf...sper sa-mi treaca mai repede sa ma pot apuca iar de regim...oricum nici acum nu pot manca prea multe pt ca ma doare in gat rauuuu

numai bine, multa santatate la bolnavioare si we placut

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

De acord cu Carmen ( Mephala30), nu va mai panicati atat, concursul este pentru mobilizare...

In cura de slabire sunt intotdeauna praguri, stagnari...nu este deloc usor. Dar nu trebuie sa ne panicam, sa disperam...haideti fetelor ca se poate.

Pup toate fetele dragi !

Ruxandra

Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, sanatate multa Deliei!

Adrianafedorca, sanatate si tie!

Puskin, te salut! Esti la servici?

Sigrid, acu m-am uitat mai bine la listutza. La mine e o greseala, am doua floricele...corect, e una singura, la greutatea de 72 kg. Atat am raportat luni. Pls, sterge 71,5 si floarea.
Mersi.

A, si la serife urmeaza Alipiticot, care n-a mai postat de mult.
In cazul in care nu apare ea, va deschide subiect nou Zuzilici.

Nu te mai bat la cap, dar lista trebuie pusa la punct...daca poti si ai timp s-o aranjezi, ar fi super.

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ioiiii Anangel Lexi, ii ziceam vreo 3 la soacraaaa de scapa sarmalele, nu alta dupa 11 zile de chin, nu le mancam nici fiarta si picurata cu ceara

no bine...azi is nervoasa, dar fiindca e frumos afara am sanse sa-mi treaca mai repede. nu mai insist ca nu am chef sa va molipsesc, dar is foarte nervoasa, din calea-fara de nervoasa ma duc sa-mi treaca si mai viu!

Roxa

Mergi la inceput