Nou stil de viata(126)
Raspunsuri - Pagina 19
Tzuni spune:
Buna!
Mephala, musai sa-ti intorc salutul
si sa-ti spun ca mi-am facut griji pt tacerea ta! Abia apoi am inteles ca ti-au umplut socrii gura cu sarmale!
Sau te-ai abtinut? (moaaaama, ce-as manca si eu niste sarmale! da' moldovenesti!)
Azi nu stiu ce pap! N-am chef de nimik. Poate ma inspir din meniurile voastre!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
sigrid26 spune:
Carmen multumim de intrebare, nu ia trecut da mai astept pana luni si apoi ma duc la doctor.Mi am revenit moral ,am scos o punga de peste in congelator , il fac la gratar si il mananc cu usturoi si lamaie , toata ziua , are in toatal 870calorii.
Zuzulici mai ai fata mare , de frumoasa nu mai zic si seamana si cu tine.
Mamica de printesa
de 5 anisori
mamica dulce spune:
si eu tot peste fac azi,tot pe gratar si tot cu usturoi si lamaie.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
mephala30 spune:
Sigrid, bravo pentru moral si pentru cele 870 de calorii!
Tzuni, soacra-mea face niste sarmale superrr! Normal, am mancat...dar nu ft. multe. Data viitoare trimit si la Bucuresti, sa-mi dai adresa.
Cu siguranta, tanjeste si Delia...hmmmm, ma insel?
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
szivarvany spune:
Si eu mi am papat pranzul ... impreovizat: o cutie ton in saramura cu zeama de lamaie. Diseara sar cina ca e iarasi friptura ... bleah.
Pup fetele constiincioase si ambitioase ! 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
Delidana spune:
Buna dragelor,
Am cam disparut din peisaj...sint bolnava, imi curge nasul si tusesc...n-am chef de nimic. 
Nu cred ca voi avea ceva pozitiv de raportat luni. N-am pofta decit de supa si.....biscuiti...
Vreau s-o rog pe Sigrid sa ma scoata de pe lista cu serifele, am o perioada foarte aglomerata acum si abia in Martie cind intru in concediu m-as putea ocupa de subiect asa cum trebuie.
Ma duc sa gasesc ceva de facut sa-mi ridice moralul. 
Carmen, in weekendul asta planuiesc sa scap de raceala, ca de nu...imprumut un glont de la Daria. ![]()
Am vazut o multime de
in lista, felicitari dragelor, pentru ambitie. 
Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
andre_ea spune:
Mamica dulce, nu vreau sa te supar dar eu am citit la daneza ca n-ai voie sa faci absolut nici o abatere, nici macar sa inlocuiesti ceai cu cafea. In caz de abatere zice sa opresti cura ca nu mai functioneaza bine. Eu iti doresc in continuare spor la slabit.
Azi am descoperit ca intru din nou in vechii blugi. Mmmm, ce bine ma simt, cu toate ca pe cantar nu se vede nimic.
Meniul de azi:
-jumatate mar, jum. grapefruit si jum. kiwi, plus cafea fara zahar si ceai
-jum. snitel porc + friptura vita cu ardei
-varza
Am gasit fructoza la plafar. Sambata sau duminica imi fac potiunea magica sa vedem daca functioneaza.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Mik spune:
Delidana, sanatate multa ! Lasa ca te faci repede acusica. 
Eu fac sarmale bune cind am timp. Dar cele mai bune sarmale de pe lume le face mama. Clar ! visez cai verzi pe pereti.
Meniul de azi :
- cafea expresso. biscottes cugeleu de coacaze
- supa de varza, cartofi cu castravete murat. un iaurt
- salata cu avocado si cruditati. putina brinza. un fruct
Va pup pe oate in grup.
Cele mai teribile : Tzuni, Dordia, Anca, Mik
Zuzilici spune:
Buna dimineata! A 5-a zis de calvar. Ma simt ca un drogat bagat la dez...drogare? Se poate asa ceva? Iaca am uita cuvantul.
Dar sper c-ati inteles ce vreau sa zic. Mi-e o pofta de ceva dulce, de nu va zic. Mi-e dor de rontaielile mele.
Parca m-am tampit.
Cand merg la piatza cumpar numai tampenii de genul asta, pentu maman si sot si nu fac decat sa ma imping pe mine la limita. Am o curiozitate aproape masochista sa vad cat si la ce rezist sa ma uit fara sa gust.
Ieri le-am luat vreo 6 gogosi glazurate destul de mari si amandoi au mancat cate 2 dintr-o lovitura atat de bune erau. Eu m-am uitat, m-am lins pe bot si-am zis precum vulpea care n-ajungea la struguri ca-s acre. Of, of o sa trec oare de perioada asta de calvar. O sa am puterea sa ma uit la toate astea cu indiferenta ca si cum n-ar fi vorba de mine.
Hai ca m-am plans destul si asta in timp ce mi-am terminat cana de ceai cu musetel si lamaie. Am papat si 1/2 ananas si astept sa mi se faca foame ca sa pap micul dejun.
Cred ca cea mai mare dezamagire o am, cand vad ca nu apare nici o schimbare la cantar. Arata poate chiar mai mult cateodata, e clar ca trebuie sa fac ceva mai drastic.
Va
pe toate.
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
[blue] Buna dimineata! A 5-a zis de calvar. Ma simt ca un drogat bagat la dez...drogare?
...sa mor io ca am citit ca esti intr-a 5-a zi de "caviar"Si ma gandeam: mamaaaa, ce bine o duce Zuzilici! Te felicit ca rezisti tentatiilor. Teo (de la tv) cand era la cura de slabit, mirosea dulciurile (cioco, praji) si le mirsea pana se satura de mirosul lor si nici nu mai vroia sa le manance. Ma rog, in cazul ei functiona!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000